• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin fikriniz nedir ?

Evet aynen, kardeşim 18 yaşında annem onunla rahat edemez dedi, orda haklı ama zaten mevzu fazladan oda tutmak değil mevzu tek kalmasın.

Ben haksız bulmadım eşinizi bu durumda. Mevzu fazladan oda tutmakta olabilirdi. Bence o zaten. Ne gerek var artı bir odaya? Kardeşiniz olmasa tamam dünürler birlikte kalsın siz kocanızla kalın. Belki annesi söylemiştir korkuyorum vs diye bilemiyorum ama 3 gün kalacakmışsınız alt tarafı. Sürekli de olmayan bir şey bir seferlik tolere edilebilir bence

Arkadaşlar mevzu 3. Odayı tutmak değil eşim annesinin tek başına kalmasını istemiyor başka soeun yok.

Annenizle kalsın. İki dünür? KV iyi diyorsunuz ya gerçekten iyi biri olsaydı oğlunun karısından ayrı kalmasını kabul etmezdi. Siz evlisiniz olur mu öyle şey demesi lazımdı. Bu KV ile çok işiniz var sizin.

Annenizle kalsın. İki dünür? KV iyi diyorsunuz ya gerçekten iyi biri olsaydı oğlunun karısından ayrı kalmasını kabul etmezdi. Siz evlisiniz olur mu öyle şey demesi lazımdı. Bu KV ile çok işiniz var sizin.

Konu sahibinin 18 yaşında erkek kardeşi de onlarla geliyormuş tatile. Dünürler birlikte kalamıyormuş o yüzden

Belki de kayinvalidenizin yalniz kalmamak gibi bir talebi yok. Kadin kendi evinde yalniz degil mi? Bence esiniz israr ediyor.
Kayinvalideler beraber kalsin. Kardesiniz kendine ayri oda tutsun bence

Merhaba, 1.5 senedir evliyiz şükür çok büyük sıkıntılarımız yok. Balayımıza güneydoğuya gitmiştik, çok sevdiğimizden annelerimizle de gelelim mutlaka demiştik eşimle. Babalarımız malesef vefat ettiler. Neyse ki nasip oldu haftaya gidiyoruz fakat bi sıkıntı var ve ben haksız mıyım haklı mıyım bilmiyorum. Eşim yer ayarlamış kendisi annesiyle kalacak ben de annemle. Ben, eşim, erkek kardeşim ve kayınvalidem gidiyoruz. Ben bunun mantıklı olmadığını bizim evli olduğumuz için bir odada kalmamız gerektiğini söyledim, annesinin tek kalmasını istemediğini söyledi. (Kayınvalidemle benim bir sıkıntım yok elhamdulillah, zor biridir fakat bunu bana yansıttı diyemem, sadece bazı noktalarda biraz bencil davranıyor ben de eşim hatrına görmezden geliyorum. Fakat eşime karşı biraz daha ince eleyip sık dokuyor her an her şeye alınabilir o yüzden eşim çok temkinli yaklaşıyor ona) Neyse sonrasında ayıp olacağını karısına meraklı der diye endişe ettiğini söyledi. Aslında inanın eşim geri kafalı bi adam değil ama annesi bazen o kadar burnundan döküyor ki mecburen böyle şeylere dikkat ediyor ama bu durum bizim evlilik birliğimize manevi açıdan zarar verir ben evliysem eşimle kalabilirim bundan doğal ne var ki ? Eşim de abarttığımı annesi böyle olduğu için böyle davrandığını ben eşi olduğum için onu tolere edebileceğimi herşeyi en açık bana anlattığını ama ona açıklayamadığını söyledi. Bilemiyorum kendimizden taviz vermek bana doğru gelmiyor.
doğrusu siz eşinizle, anneniz kardeşiniz ile ve kayınvalidenin de tek kalması. Kardeşiniz yaşça büyük ise de erkekler bir odada kadınlar bir odada kalsın.

Merhaba, 1.5 senedir evliyiz şükür çok büyük sıkıntılarımız yok. Balayımıza güneydoğuya gitmiştik, çok sevdiğimizden annelerimizle de gelelim mutlaka demiştik eşimle. Babalarımız malesef vefat ettiler. Neyse ki nasip oldu haftaya gidiyoruz fakat bi sıkıntı var ve ben haksız mıyım haklı mıyım bilmiyorum. Eşim yer ayarlamış kendisi annesiyle kalacak ben de annemle. Ben, eşim, erkek kardeşim ve kayınvalidem gidiyoruz. Ben bunun mantıklı olmadığını bizim evli olduğumuz için bir odada kalmamız gerektiğini söyledim, annesinin tek kalmasını istemediğini söyledi. (Kayınvalidemle benim bir sıkıntım yok elhamdulillah, zor biridir fakat bunu bana yansıttı diyemem, sadece bazı noktalarda biraz bencil davranıyor ben de eşim hatrına görmezden geliyorum. Fakat eşime karşı biraz daha ince eleyip sık dokuyor her an her şeye alınabilir o yüzden eşim çok temkinli yaklaşıyor ona) Neyse sonrasında ayıp olacağını karısına meraklı der diye endişe ettiğini söyledi. Aslında inanın eşim geri kafalı bi adam değil ama annesi bazen o kadar burnundan döküyor ki mecburen böyle şeylere dikkat ediyor ama bu durum bizim evlilik birliğimize manevi açıdan zarar verir ben evliysem eşimle kalabilirim bundan doğal ne var ki ? Eşim de abarttığımı annesi böyle olduğu için böyle davrandığını ben eşi olduğum için onu tolere edebileceğimi herşeyi en açık bana anlattığını ama ona açıklayamadığını söyledi. Bilemiyorum kendimizden taviz vermek bana doğru gelmiyor.
Niye zarar veriyor bikacgun ayrı yatınca

Hiç mi birbiriniz olmadan bir ywrlere gitmediniz mesela ki?

Eşiniz iyi niyetli biri ama annesiyle arasındaki ilişki hiç sağlıklı değil.kazık kadar adam annesiyle kalacakmış ha.tam komedi.kendisi yakıştırıyor mu kendine bu saçmalığı.bizim ülkede neden belli bir yaşın üzerindeki insanlar bu kadar sıkıntılı.koca ülkede eşinin ailesi sağlıklı bir ruh hâlinde olan yok neredeyse.biz ne günah işledik de bu tımarhanelik ülkeye düştük bilmiyorum.

Arkadaşlar mevzu 3. Odayı tutmak değil eşim annesinin tek başına kalmasını istemiyor başka soeun yok.
Annesi 5 yaşında mı?Otel odasında tek kalınca ne oluyormuş? Evde tek kalmıyor mu kayınvalideniz?
Anneniz ve kayınvalideniz bir odada kalsın kardeşinize ayrı oda tutun o zaman madem mesele oda tutmak değilse. Çok saçma bir durum.

Bir daha birlikte tatile gitmeyin anneleri de ayrı ayrı götürün hatta herkes kendi annesi ile gitsin. Kaynana iyi niyetli değil hatta oğlunu kıskanan bir tip

Hiç cinsel istek de kalmamış günümüz adamlarında.insan bir mekan değişikliği, tatil, lipido yükselir diye düşünür.3 gün çok kısa bir süre değil.erkekler erkeklikten çıktı.siz annenizle kalmak isteseniz o sevişiriz diye telaşlanıp, vazgeçirmeye çalışmalı asıl.yenisiniz de yani.koca site karisıyla birlikte olamayan adam kaynıyor.yazık be.ben anasının egemenliğinde yaşıyor diye kızmak yerine buna kızar, alınırdım asıl.

Ay daha neler ya sanki çocuk kandırıyor
Programı ayırır kendi ailem ile ayrı tatile giderim annesi hiç rahatsız olmaz. Toparlayalım derken iyice batırmış bence

Ben iki tarafı da anormal gördüm. 18 yaşındaki erkek kardeş anasıyla kalamıyor,kocanın anası yalnız kalamıyor,kadın 3 günlüğüne anasıyla bir odada kalamıyor. Ay fenalık gelir böyle insanlarla bir yere gidilmez,oturun evinizde en iyisi 😊

Back
X