Merhaba, 1.5 senedir evliyiz şükür çok büyük sıkıntılarımız yok. Balayımıza güneydoğuya gitmiştik, çok sevdiğimizden annelerimizle de gelelim mutlaka demiştik eşimle. Babalarımız malesef vefat ettiler. Neyse ki nasip oldu haftaya gidiyoruz fakat bi sıkıntı var ve ben haksız mıyım haklı mıyım bilmiyorum. Eşim yer ayarlamış kendisi annesiyle kalacak ben de annemle. Ben, eşim, erkek kardeşim ve kayınvalidem gidiyoruz. Ben bunun mantıklı olmadığını bizim evli olduğumuz için bir odada kalmamız gerektiğini söyledim, annesinin tek kalmasını istemediğini söyledi. (Kayınvalidemle benim bir sıkıntım yok elhamdulillah, zor biridir fakat bunu bana yansıttı diyemem, sadece bazı noktalarda biraz bencil davranıyor ben de eşim hatrına görmezden geliyorum. Fakat eşime karşı biraz daha ince eleyip sık dokuyor her an her şeye alınabilir o yüzden eşim çok temkinli yaklaşıyor ona) Neyse sonrasında ayıp olacağını karısına meraklı der diye endişe ettiğini söyledi. Aslında inanın eşim geri kafalı bi adam değil ama annesi bazen o kadar burnundan döküyor ki mecburen böyle şeylere dikkat ediyor ama bu durum bizim evlilik birliğimize manevi açıdan zarar verir ben evliysem eşimle kalabilirim bundan doğal ne var ki ? Eşim de abarttığımı annesi böyle olduğu için böyle davrandığını ben eşi olduğum için onu tolere edebileceğimi herşeyi en açık bana anlattığını ama ona açıklayamadığını söyledi. Bilemiyorum kendimizden taviz vermek bana doğru gelmiyor.