• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin Için önce çocuğunuzmu gelir Yoksa Kocanizmi

benim içinde önce çocuklarım sonra annem babam sonra eşim gelir. eşimide çok seviyorum ama benim sıralamam böyle:)

kesinlikle çocuğum önce gelir. Sonra annem babam en son eşim gelir benim için. Bu onu sevmediğim anlamına yada önemsemediğim anlamına gelmez. bunu oda bilir. Hem kocalara sorarsanız eminim onlarda önce çocuğum diyeceklerdir.
2 sene önce ablamı kaybettiğimizde annem evlat acısı hiçbirşeye benzemiyor demişti. Acısı hala taze ve öyle kalacak. Allah herkesin çocuğunu analarına babalarına bağışlasın. İyi yada kötü olsun çocuğumu atamam satamam ama eşim (allah esirgesin) bir imzaya bakar...

bende ablamı kaybettim annem ruhsal tedavi görürken kocası ölen bir kadın varmış.başındaki annesi demişki 4 çocukları var keşke biri ölseydide kocası bunlara baksaydı.annem çıldırmış evlat acısı hiç bişeye benzemez der.anne olunca anladım eşime aşığım hala ama yavrularıma ölürüm.tırnaklarına kurban olurum dünyada herşeyden önce gelir benim için.allah kimseye acılarını göstermesin.

bende ablamı kaybettim annem ruhsal tedavi görürken kocası ölen bir kadın varmış.başındaki annesi demişki 4 çocukları var keşke biri ölseydide kocası bunlara baksaydı.annem çıldırmış evlat acısı hiç bişeye benzemez der.anne olunca anladım eşime aşığım hala ama yavrularıma ölürüm.tırnaklarına kurban olurum dünyada herşeyden önce gelir benim için.allah kimseye acılarını göstermesin.

Allah korusun..kadın deli mi ne:uhm:..Allah evlatlarımızın tırnağına taş değdirmesin..dileklerin için de Amin diyorum...ben de onun için Allah bize,analarımızada hiçbirimizin acısını göstermesin diyorum...ama hanımlar her anne baba gibi hayırlısıyla çocuklarımızı yuvadan uçurup,baş başa kalmaya mahkumuz..bu arada eşim çocuklarımın babasıdır...başka biri değil...dediğim gibi bizler de sizler gibiydik...aynı sizler gibi düşünüyorduk...ayrıca ben bu konunun sıralamasının ne sıralaması olduğunu anlayamadım...hiç bir Anne evladına kıyamaz..daima kendi canından önemlidir...ama evlatlar için öylemidir{ya el oğlu için,ya da el kızı için gerekirse sizleri belki de unutabilecek}bu da gayet doğal tabii birşey tabiki.bizler de ailelerimizi bırakarak evlendik zamanında....anlıyacağınız evlatları büyütünce o çocuklara sizinle birlikte emek veren,sizin hep yanınızda olan,çoğu zaman evlatlarınızdan çok daha fazla sizi düşünen yıllarınızı birbirinize verdiğiniz çocuklarınızın babası için böyle düşünmek kadar daha doğal birşey olamaz...unutmayalım o da ben de bir ana kuzusuyduk...eşimin de annesi aynı sizlerin ,benim evladımı düşündüğüm gibi onu herşeyden çok düşünüyor ve seviyordu...ben eşimi bana emanet gibi düşünüyorum...şu an çocuklarımın bana ihtiyacı yok ama, eşimin bana
ihtiyacı tıpkı bir bebeğin ihtiyacı olduğu kadar var...o kişi haala 24 yaşında yaşadıklarının izini taşıyorsa başka nasıl düşünebilirim...çocuklarım kadar eşimide düşünmem gerekiyor..

TABİKİ ÇOCUĞUM GELİR TARTIŞMASIZ HERŞEY ONLAR İÇİN DEGİLMİ :1hug::1hug::1hug:

çocuğum olsun ozaman karar veririma.s

aşkımı seviyorum ama bebeğim herhalde herşeyim olurdu..

ikisine de yer var bende..:asigim::1hug:

Çocuğuuuuum, çocuklarım.
Onların oluşmasında ve düzgün yetişmesinde katkım olduğunu, onların, benim eserim olduğunu düşündüğüm için; elbette ki tercihim çocuklarımdan yana.

kesinlikle çocuklarım diyoruum. Onlar herşeyden ve herkesden daha değerli. Kocanla tartışdığında kapının önüne koymayacağı ne malum. Ama çocukların ölene kadar seninle

kesinlikle oğullarımmm, eşim için de aynı şey geçerli diye düşünüyorum, şu hayatta ailem ve eşim çok önwmli ve değerli benim için ama ya oğullarım onların kılına zarar gelse gözünden acı çektiği için bir damla aksa ölüyorum kahrımdannnnnnnnn

kesinlikle katılıyorum allah bağışlasın çok şirin resimleri

hadi diğerleri neyse:sm_confused:

canım kızım özellikle sentatlicadiarzuseni cadı seni

o kadar mükemmelsin ki... çok da güzel yetişdiğine inanıyorum...senin herşeyinleŞeniz gurur duyuyorum.... mesleğinle,sabrınla,inancınla:1hug:

ama ne olur beni üzme:1no2: işlerine fazla kendini kaptırıp,etrafındaki hiç kimseleri farketmemen:1no2:anneliğin ne demek olduğunu anlıyamadığın için, ilgimizi alakamızı anlıyamamanbenneyaptımki bu durum bizi çok üzüyor... bide üstelik menopoza girmiş bir anne var ortada:çok üzgünüm:

neyseee bunları seninle konuştuk ve barıştıkŞeniz:

sana çok kızdığımız için artık önce eşim demiştim,ama sen kim olduğunu biliyorsun

ayıramıyorum bütün çocuklarımı çok seviyorum... bu duyguyu inşallah birgün sen de tadarsın

güzl bi soru kesinlikle çocuğum önce gelir henüz yok ama ileride bir çocugum olursa onu kımseyle kıyaslayamam mümkün değil ona dokunacak kımse olamaz herkes yerini bilecek eşimde bir başkasıda yoksa başına geleceklerden ben sorumlu olmam:roflol:

ya sonuçta çocuk insanın kendinden bir parça oluyor bence o daha fazla sevilir..

cok güzel bir konu
annem geldi aklima daha gecen bana dediki kizim cocuklarin icin yipratma kendini

benim annem 55 yasinda herhalde o daha degisik görüyor bu konuuyu

biz daha gencsiz ve cocuklarimiz kücük ama büyüdüler mi ve sorunlari büyüdümü ve o gözlerindeki cocukluk parlamasi gittimi acaba nasil düsünürüz

tabiki bende cocuklarim derim onlar benim ilk askimmiz meger onlar dogunda sanki hayatim boyunca o insanlari bekledim ben allah herkese yasatsin bu duyguyu

kücük oglum caner (8 yasina) bir atesparcasi bana ama kiyamaz

büyük oglum cihan bey(10 yasinda) tam bir inatci keci ama varya beni maf ediyor ama o benim ilk göz agrim o fareyi bazen satmak istiyorum ama ne yapayim dayanamiyorum

koca erkekse oda farkli onsus bu duygularda yasanmazki

onun da yeri vardir

cevabı gayet bellı bı soru herkesın cevabını okumadım ama okuycam sımdı tabı kı once evlat gelır ınsan esınden bosanır yolunu cızer tekrar ama evladını bırakıp gıdebılır mı hıc bı ınsanın ozellıkle bı annenın en kıymetlı varlıgı evladı dıye dusunuyorun ıns ısteyen ve annelıgın erdemını agırlıgını tasıyabılen herkes yasasın bu duyguyu bu arada yaklasık 12 yıllık evlı ama bebek sahıbı olamamıs bı arkadsımı gordum bu gun tup bebek sonuc vermıs ıkızlerı olmus cok sevımlı ıdı yaa darısı tum ısteyenlere sevgıler kızlar

daha doğalı 5,5 ay oldu ama bu bile yetti sanırım boyut değiştirdim hiç kimse hiç birşey önemli değil ben bile yokum sadece kızım var. o benim prensesim, yaşama sebebim, herşeyim.. düşündükçe gözlerim doluyor. yaw nasıl evlendiririm, nasıl uzakta okumasına göz yumarım. düşerse canı acır ya karnı acıkırda yanında olmazsam off off bu kadar bağlı olmakta hiç iyi değil ama ne yapayım sanırım içgüdüsel.

Valla Henüz Bebeğim Yok.ama şu An Eşim Herşeyden Herkezden önce Geliyorçünkü Eşim çok Iyi Bir Insan Herşeyimle Kendisi Ilgileniyo.suyumu Ilacimi Hiçbişeyi Ben Düşünmüyorum Eşim Takip Ediyo Sağolsun Bana çok Iyi Bakiyor.
Ama Ileride çocuğum Olursa Heralde Ikisine De Kiyamam Ikiside Benim Kiymetlim Olur

Back
X