Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle çocuğum önce gelir. Sonra annem babam en son eşim gelir benim için. Bu onu sevmediğim anlamına yada önemsemediğim anlamına gelmez. bunu oda bilir. Hem kocalara sorarsanız eminim onlarda önce çocuğum diyeceklerdir.
2 sene önce ablamı kaybettiğimizde annem evlat acısı hiçbirşeye benzemiyor demişti. Acısı hala taze ve öyle kalacak. Allah herkesin çocuğunu analarına babalarına bağışlasın. İyi yada kötü olsun çocuğumu atamam satamam ama eşim (allah esirgesin) bir imzaya bakar...
bende ablamı kaybettim annem ruhsal tedavi görürken kocası ölen bir kadın varmış.başındaki annesi demişki 4 çocukları var keşke biri ölseydide kocası bunlara baksaydı.annem çıldırmış evlat acısı hiç bişeye benzemez der.anne olunca anladım eşime aşığım hala ama yavrularıma ölürüm.tırnaklarına kurban olurum dünyada herşeyden önce gelir benim için.allah kimseye acılarını göstermesin.
ama illa hangisi denilirse eşim derimmmm o benim için daha değerli benceeee
kesinlikle oğullarımmm, eşim için de aynı şey geçerli diye düşünüyorum, şu hayatta ailem ve eşim çok önwmli ve değerli benim için ama ya oğullarım onların kılına zarar gelse gözünden acı çektiği için bir damla aksa ölüyorum kahrımdannnnnnnnn
Canim Umarim Yasarsin çok Güzel Bi Duygu
zaten eşlerimizde yeri geldiğinde çocuklarımız oluyorlar onlarada aynı ilgiyi alakayı göstermiyor muyuz ben ayırt edemiycem her ikiside değerli benim için...