Sizin izin verirmiydiniz?

Valla zaten senede kaç kere izin olur?1-2? Bunu da ayrı gecırmek ıstıyorsa ben bunu bi dusunurum.. mesela benım esım ben olmadan kendı gıtmek istemez zaten.. sizin izin degısmıyorsa o degıstırsın.. patronunuz ne kadar zaman sonra gelecek ki,biraz ertelesin..

Ben verirdim.ne sakıncası var ki soyle anlasrdim izninin.hepsini tr de kullanmani istemiyorum.birkac gunlugune git gel sonra burada biz birseyler yapalim.kalan izinlerini sana ayirmasini saglayip durumu lehine cevireblrsin.birlikte gezer tozArsinz aksamlari y da senin izinli oldgun gunler bence fena fikir degil

Güvensizlik mi var eşinize karşı? Gitsin eşi dostuyla görüşsün 10 gün değil 1 haftalıgna gitmesine izin verin diger kalan günde bizimle ol cocugmzla vakit gecirrz aksam bıyerlere gideriz diyin biraz anlayıştan birşey olmaz belli ki adam izninde bulundgu yerde olmak istemıo ilk size teklıf etmıs ztn gidelim die niyeti kötü olan adamm baştan farklı konuşurduu

Zaten ailesini fln sorun etmem, ben sadece yanliz hissediyorum kendimi hemen heran bisey olucakmis gibi.
Ben de öyleyim. Biz de herşeyi beraber yapar , her yere beraber gideriz. Normalde bir gün bile olmamasını düşünemiyorum. Ama bazen nefes almaya ihtiyaçları olabiliyor.

o da sizin gibi patronundan izin alıyosa tamam gitsin derdim de abisi ile çalışıyolar yani başka zaman izin alabilir ve sizin izninize denk getirenilir.

ben gönül rahatlığıyla veririm.

Kendisi istedigi zaman izin alabiliyo, zaten iki ay yazin iznim var ozaman birlikteyiz.

Kotu niyeti yoktur zaten sanmiyorum, guvensizlikte degilde ben kendim yanliz kalmak istemiyorum. Ailem fln herkes yanimda beni tek birakmazlar ama diken ustunde duruyorum o olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…