Sizin izin verirmiydiniz?

Zaten ailesini fln sorun etmem, ben sadece yanliz hissediyorum kendimi hemen heran bisey olucakmis gibi.

Neden izin vereyim? Beyni yok mu ki. Bende izin almam. Almadim da. Ne gerek var boyle psikopatliklara. Bogmayin adamlari.
Her esinden izin alan veya onayini alan kadin/erkek beyinsiz diye bi kanitmi var ortada?

Insanin esinden ayri kalmak istememesinin adi psikopatliksa, o psikopatin onde gideni olmaya raziyim.

Biz aliskin degiliz kafamiz neyi eserse onu yapmaya, veya esimiz yokmus gibi davranmaya. O yuzden bana danismali veya izin almali ayni sekilde bende ondan alirdim. Ki burda soz konusu baska bi ulkeye gitmek, gitme dersem kesin bi sekilde adimini evden dahi disari atamaz

Simdi bunuda kölelik gibi gorursunuz, menmun olmayan insan zaten bu zamana kadar durmazdi.

Mesele bu zamana kadar durmasi degil bundab sonra da kalmasi. Kalir insallah.

Ben izin verirdim. Kendinizi onun yerine koyun, illa heryere birlikte gidilcek diye birsey olmamali bence. Hem arada ozlemekte guzeldir.

Ben gönderirdim ama ben de on gün yalnız yurtdışına gidebiliyorum, yazın iki kere yalnız/kız kardeşimle tatile çıktım. O beni kısıtlarsa ben de kısıtlardım, her evliliğin kuralları farklı.

Tek başına ne alaka şimdi ya. Ben burdan sinir oldum. Yani normlde tatil falan gönderrm de bu durum biraz farklı. Gerçi ben üç aylığına gittim. Ama sizinde gitmek hakkınız o açıdan gitmesi gıcık geldi:)

Adam gitsin yani bunalmis bi hava alsin. 10 gun nedir ki. Abartmayin bazi seyleri bence. Bu tur seyler evliligi bir kafes moduna sokup esleri sogutur.

Eger asiri yogun bir dönemden geciyor ise, is ve ev yapimi üzeri o stresi atmasi sart. Heleki yabanci bir Ülkede yasaniliyor ise. Misal benim Izin günlerim esiminki ile suanda uyum saglamiyor, onsuz plan yapmiyorum fakat kafani dagitmaya ihtiyacin var git demesine ragmen orali olamiyorum - bu durumda seni anlayabiliyorum az cok. Öbür yandan yalniz kalincada Insan kendini bir garip hissediyor tabi. Esim 4-5 gün evden uzak is nedeniyle dayisinda kaldi, inan o 4-5 gün bana bir ay gibi geldi.

Fakat inan, egerki ruhsal ve bendensel yönden o günleri güzel bir sekilde degerlendirmek istiyor ise, bu imkani vermek gerekir. Muhtemelen bende öyle yapacagim bu yil.

Esim on gün gitmek istese ve bu beni sıkıntıya sokmasa (mesela cocuklar icin sorun olmasa) izin verirdim. Tabiki beraber gitmek en güzeli ama esimin isteklerine de saygim var. Oda bana izin verirdi cünkü.

ben izin alsaydim otele gidecektik. Olmazsa ben memlekete gider biraz kalirim dedi. Ama yinede ayri gayri icime sinmiyo. Guven sorunu yok zaten yanlis bisey yapmaz.
Bırak gitsin. Birbirinize nefes aldirin. Insan bazen esini ozleyecek kadar mesafe istiyor. Iliskinin dinamigi icin de iyi gelen ayriliklar bunlar.
-Tabi guven sorunu yok dedigin icin soyluyorum bunu.

Göndermedm ama güvensizlikten değil birlikte tatil yapmadıkdan snra ne anlamı var ki.. bide bunu alışkanlık yapıyorlar bi defa izn verirsen hep ister.. kavga etme duygusal yaklaş.. “ kendimi yalnız hissederm özlerim “ gibisinden..

Ama benden farklı olarak sende İş durumu var ..
senin tatil zamanını bekleyebilecekse imkan varsa gönderme ..
ama ya şimdi yada hiç tatil yapmayacaksa bu yıl bi seferlik gönderebilrsin..

Adamın yılda bir kez izni varsa gitsin derim ben ama bi kaç sefer izin kullanabiliyorsa otursun evinde beraber gidersiniz

Senin yerinde ben olsam yollardım yolladım da. Karı kocayız diye sürekli yapısık ikiz gibi dolasmak zorunda değiliz. Adam demek ki bunalmıs tatil yapmak istiyor neden engel olup hevesini kırıyorsun ki. Ayrıca sana gelme dememiş sen izin alamamıssın.
Alt tarafı
10 gün. Eşinden haftalarca aylarca uzak kalmak zorunda kalanlar ne yapsın? Ölsünler mi? Bu kadar buldumcuk olmayın lütfen.

ya aynı olayda cinsiyetler değişse kadın izin alsa eşi alamasa tepkiler tam tersi olurdu. belki evli olmadığım için bana normal geliyor bilmiyorum ama nefes alacak vakit de mi kalmasın tüm gün konu sahibi zaten işteyken eşi ne yapsın?

Sizin izin alabileceginiz zamana denk getirmesi cok zor olmasa gerek.
Ben gondermezdim. Guvenle alakasi yok.

Hayir bilmiyodu.
Zaten istedigi zaman izin alabiliyo kendisi. Cani tatil istemis belliki.
Ama ben yabancinin yaninda calisiyorum ve yazin iki ay tatil alabilmek icin tum yil boyle calisiyorum, arada aldigim gunler oluyo tabiki.
Başka zaman izin alma şansı varsa o zaman değelendirebilir size uyup.
İzin alamasa gitsin derdim sonuçta izin için koskoca 1 yıl çalışıyor insanlar.

Izin almak ne ya? Esim mutlu olacaksa tabi ki gitsin. Insan sevdiginin mutlu olmasini ister. 10 gun nolur ki? Ben arkadaslarimla yurt disina gidiyorum esim de takilir. Ne oluyor yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…