Zaten ailesini fln sorun etmem, ben sadece yanliz hissediyorum kendimi hemen heran bisey olucakmis gibi.Yok ben izin verdim ama işi çıktı gidemedi.
Ama geçen ay memlekete gitti tek başına. Ailesinin yanında kaldı geldi. Neden aklım kalsın ki? Ben eşime güveniyorum yanlış birşey yapmaz diyemem. Ama yapan adam heryerde yapar, engelleyemezsin. Yeter ki yapmak istesin. Ne onu ne de kendinizi strese sokmayın. Ki adam kötü niyetli olsa beraber gidelim demezdi.
Ailesinin yanına gitmek istemesinden daha doğal ne olabilir ki ayrıca.
Onlar bizim eşlerimiz ama anne babalarının da çocukları aynı zamanda. Beraber vakit geçirip biraz Başbaşa kalabilirler benim açımdan sorun olmaz.
Her esinden izin alan veya onayini alan kadin/erkek beyinsiz diye bi kanitmi var ortada?Neden izin vereyim? Beyni yok mu ki. Bende izin almam. Almadim da. Ne gerek var boyle psikopatliklara. Bogmayin adamlari.
Mesele bu zamana kadar durmasi degil bundab sonra da kalmasi. Kalir insallah.Her esinden izin alan veya onayini alan kadin/erkek beyinsiz diye bi kanitmi var ortada?
Insanin esinden ayri kalmak istememesinin adi psikopatliksa, o psikopatin onde gideni olmaya raziyim.
Biz aliskin degiliz kafamiz neyi eserse onu yapmaya, veya esimiz yokmus gibi davranmaya. O yuzden bana danismali veya izin almali ayni sekilde bende ondan alirdim. Ki burda soz konusu baska bi ulkeye gitmek, gitme dersem kesin bi sekilde adimini evden dahi disari atamaz
Simdi bunuda kölelik gibi gorursunuz, menmun olmayan insan zaten bu zamana kadar durmazdi.
Tek başına ne alaka şimdi ya. Ben burdan sinir oldum. Yani normlde tatil falan gönderrm de bu durum biraz farklı. Gerçi ben üç aylığına gittim. Ama sizinde gitmek hakkınız o açıdan gitmesi gıcık geldi:)Suan yatagima yattim kara kara dusunuyorum.
Mart ayinda esimin 10 gunluk izni var. Abisiyle birklikte calisiyolar ve bu sekilde anlasmislar once kendisi sonra abisi tatil alacak diye.
Bunlari planlarken beni aradi ben martta iznim var sende al birlikte Turkiye ye gidelim on gun kafa dinleriz cocuguda annenlere birakirsin zaten aliskinlar diye.
Bende kesin alamiyorum izin fln patronum tum ay yok ve is yerini ben aciyorum. Ha tm ozmn dedi kapattik.
Aradan uc dort gun gecti agzimi aradi ben kendimmi gitsem diye. Sakaya vurdum once istemiyorum gitmesini zaten. Bugun ciddi ciddi sordu ben on gun gitsem sence olurmu diye. Israrla yok olmaz dedim.
Simdi ayni cocuk gibi ofluyo pofluyo, tasinicagmiz evi tamir ediyo uc aydir, iste bunalmis yorulmus... simdide bana guvenmiyosunda ondan gondermiyosun diye tutturdu.
Siz gonderirmiydiniz yalniz?
Benim icim hic el vermiyo.
Bırak gitsin. Birbirinize nefes aldirin. Insan bazen esini ozleyecek kadar mesafe istiyor. Iliskinin dinamigi icin de iyi gelen ayriliklar bunlar.ben izin alsaydim otele gidecektik. Olmazsa ben memlekete gider biraz kalirim dedi. Ama yinede ayri gayri icime sinmiyo. Guven sorunu yok zaten yanlis bisey yapmaz.
Başka zaman izin alma şansı varsa o zaman değelendirebilir size uyup.Hayir bilmiyodu.
Zaten istedigi zaman izin alabiliyo kendisi. Cani tatil istemis belliki.
Ama ben yabancinin yaninda calisiyorum ve yazin iki ay tatil alabilmek icin tum yil boyle calisiyorum, arada aldigim gunler oluyo tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?