Sizin kocalarda mi böyle ?

Herkes bir olmak zorunda degil kotu niyetli umursamazliktan oldugunu da dusunmuyorum .tarzi oyle olabilir. Benim de tarzim boyle sevdigim biri kendine yanlislikla zarar verince direk azarlamaya basliyorum napiyosun ya neden dikkat etmiyosun iyi misin falan diye istemsizce kiziyorum uzuldugumden. Cunku babamdan boyle gordum o da bize kizardi yetismeyle alakali bi durum dogru ya da yanlisligi tartisilir. Siz rahatsiz oluyosaniz cozum uretin ona soyleyin tuhafima gidiyo dustugumde gel kaldir napiyosun diye soylencegine valla uzuluyorum diyin samimi bi sekilde esiniz de farkinda olsun en azindan

Yerde yatıyorum. Düşsem normalde hemen kalkarım ama eşim öyle sorunca sinirden kalkasım da gelmedi. : D

Haklısın aslında. Ben eşimin babasının sayesin bir kere düştüm. Kaynar su devrildi. Adam kalkıp da bir elimden tutmadı. Ben kendim kalktım. Oylece bakıyordu bana. : D hay allahım ya.

Haklısın aslında. Ben eşimin babasının sayesin bir kere düştüm. Kaynar su devrildi. Adam kalkıp da bir elimden tutmadı. Ben kendim kalktım. Oylece bakıyordu bana. : D hay allahım ya.

Gece gece guldurdunuz vallahi :))) hep bu kayinbabalardan sulalesi rahatssa demekki

Oyle yapcam. Kendine de söyledim. Aynı senin dediğin gibi: D aa insan sevdiğine yaparım öyle şey diyor. Özür falan da diledi. Bakalım bir daha dusersem görcez : D

Ben de bazen mutfakta bir şey oluyor elindekini düşürüyorum ve ya bir yerimi yakıyorum bağırıyorum hiç gelmiyor. Diyorum öleceğim mutfakta anca canın kahve istediğinde gelince farkedeceksin. Biraz böyle söyleyince düzeldi, oturduğu yerden iyi misin diye soruyor Çok iyi bir değişim oldu gerçekten gurur duyuyorum kendisiyle

Bende uyardım çok. Bir kaç kez ilgilendi . Sonra gene aynı. Hep ne oldu diye soruyor . O an kafamı kırmak istiyorum bazen : D

Gece gece guldurdunuz vallahi :))) hep bu kayinbabalardan sulalesi rahatssa demekki
: D inanmazsın ben düştüm. Az daha yanacaksın. O sokla kalktım oturdum. Bunlar benle 5 dakka bile ilgilenmedi ya . : D muhabbet edip gülmeye başladılar. Bende sinirlendim. İlgilenmedim. Kalkıp gittiler. Ama eminim ki kendi aralarından birine birşey olsa kıyametler kopardı. : D ben gelin. Dış kapinini mandalı : D

:) demek çok adam var böyle.

Baktım valla. O bana ne yapiyorsun degince 2 kez falan . Gözlerimi de sinirden portlettim. : D

Arastirayim neymis. İlk kez duydum
En belirgin ozellik olarak empati yetenekleri normal bireylere gore kisitli olabiliyor, karsilarindaki kisinin duygularini, tepkilerini anlayamayabiliyorlar ve onemsemiyor gibi gorunuyorlar. Ama sozlu olarak ifade ettiginizde durumu idrak edebiliyorlar. Cok genis bir konu ve bu sendroma sahip kisiler derece derece. Tek tip degiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…