- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Yerde yatıyorum. Düşsem normalde hemen kalkarım ama eşim öyle sorunca sinirden kalkasım da gelmedi. : DSız dustunuz kocanız yerde mı gordu sızı? Yoksa ayagı kalkmıstınız da ne yapıyosun mu dedı? Eger ayakta sızı gormusse ne yaptıgınızı anlamamıstır :) he ama yerde oyle gorduyse sık gıtsınsaka yaw
Haklısın aslında. Ben eşimin babasının sayesin bir kere düştüm. Kaynar su devrildi. Adam kalkıp da bir elimden tutmadı. Ben kendim kalktım. Oylece bakıyordu bana. : D hay allahım ya.Herkes bir olmak zorunda degil kotu niyetli umursamazliktan oldugunu da dusunmuyorum .tarzi oyle olabilir. Benim de tarzim boyle sevdigim biri kendine yanlislikla zarar verince direk azarlamaya basliyorum napiyosun ya neden dikkat etmiyosun iyi misin falan diye istemsizce kiziyorum uzuldugumden. Cunku babamdan boyle gordum o da bize kizardi yetismeyle alakali bi durum dogru ya da yanlisligi tartisilir. Siz rahatsiz oluyosaniz cozum uretin ona soyleyin tuhafima gidiyo dustugumde gel kaldir napiyosun diye soylencegine valla uzuluyorum diyin samimi bi sekilde esiniz de farkinda olsun en azindan
Haklısın aslında. Ben eşimin babasının sayesin bir kere düştüm. Kaynar su devrildi. Adam kalkıp da bir elimden tutmadı. Ben kendim kalktım. Oylece bakıyordu bana. : D hay allahım ya.
Oyle yapcam. Kendine de söyledim. Aynı senin dediğin gibi: D aa insan sevdiğine yaparım öyle şey diyor. Özür falan da diledi. Bakalım bir daha dusersem görcez : DCanım anlıyorum sen çok kızmışsın ama akşam akşam güldürdün beniherhalde öyle bir an da ne oldu ne oldu diye soran adama bende defol git elinin körü oldu derdim insanın sinirleri bozulur. Bence pusuda bekle, eşin düştüğü an da abarta abarta ne oldu aşkım ne olduu, aaa ne olduu de. 1 metre de uzak dur. Hatta sonra de ki "niye kalkamıyorsun ki hemenn" sinir olsun ahahha
Soruya gelirsek benim eşim direk hastahaneye götürürdü herhalde :) fazla abartıyor. Benimki de böyle. Ben bu sefer acımı unutup onu gitmemeye ikna etme çabasına giriyorum. Sonra ne oluyor, baş ağrısı oluyor :) sabaha kadar o ağrıyla uğraş dur
Bazen 3 gun falan aşırı sakar oluyorum. Ama benim eşim hep böyle : D sıkıldı desem değil yani.Biraz sakarsınızheralde böyle bir tablo hatırlamıyorum yada her düştüğümde kalkıp kendim başımın çaresine mi bakıyorum
Ben de bazen mutfakta bir şey oluyor elindekini düşürüyorum ve ya bir yerimi yakıyorum bağırıyorum hiç gelmiyor. Diyorum öleceğim mutfakta anca canın kahve istediğinde gelince farkedeceksin. Biraz böyle söyleyince düzeldi, oturduğu yerden iyi misin diye soruyorBayanlar size birşey sormak istiyorum.
Bugün oğlum çiş yaptı ve ben bunu tuvalete dökerken dengemi kaybettim. Tuvalete düştüm. Eşimin adını bağırdım istem dışı . Ama gelin görün ki eşimin tepkisi şu oldu. KirmizilisiyahliKadın ne yapiyorsun? Ne yapıyorsun gülüm ? Bu...!!! dışarı çıkıyordu. Kapıda durup, 5 dakika ne yapiyorsun dedi. Bir elimden tutup kaldırmadı . Bende defol git dedim. Hep böyledir tepkileri. Ben ne zaman dussem , kafani felan çarpsam , korksam vs. ne yapiyorsun der. Tek tepkisi bu. O kadar sinir oluyorum ki. Sizin eşlerden de böyle olan var mı? Yoksa kocamın boğazını sıkcam.
:) Düşmemek de güzel birşey. Düşünce insan bir el uzansın da kaldırsın diye bakıyor.Ay düşündüm de hiç düşmemişim beneşimin tepkisini bilmiyorum
Bende uyardım çok. Bir kaç kez ilgilendi . Sonra gene aynı. Hep ne oldu diye soruyor . O an kafamı kırmak istiyorum bazen : DBen de bazen mutfakta bir şey oluyor elindekini düşürüyorum ve ya bir yerimi yakıyorum bağırıyorum hiç gelmiyor. Diyorum öleceğim mutfakta anca canın kahve istediğinde gelince farkedeceksin. Biraz böyle söyleyince düzeldi, oturduğu yerden iyi misin diye soruyorÇok iyi bir değişim oldu gerçekten gurur duyuyorum kendisiyle
Arastirayim neymis. İlk kez duydumHafif duzeyde asperger sendromu geldi aklima. O yuzden kizmayin bence.
: D inanmazsın ben düştüm. Az daha yanacaksın. O sokla kalktım oturdum. Bunlar benle 5 dakka bile ilgilenmedi ya . : D muhabbet edip gülmeye başladılar. Bende sinirlendim. İlgilenmedim. Kalkıp gittiler. Ama eminim ki kendi aralarından birine birşey olsa kıyametler kopardı. : D ben gelin. Dış kapinini mandalı : DGece gece guldurdunuz vallahi :))) hep bu kayinbabalardan sulalesi rahatssa demekki
:) demek çok adam var böyle.Sabri bey napıyosunuz gibi olmuş
Bazı adamlara gerçekten tane tane söylemek gerekiyor, kötü niyetten değil.
Ama gene de düşmüş olmanıza tabi ki daha farklı tepki göstermeliydi ben de olsam bozulurdum.
Sağlık konusunda eşim ilgilenirdi ama başka konularda ona da tane tane söylemek gerekir delirtir beni.
YA o gülse bir ayrı. Belki bende gülerim. Ama o Ne oldu diyorBen de düşen birini görünce istemeden gülüyorum.Arkadaşım bu yüzden bana küsmüştü. Adamın huyu mu bu acaba
Baktım valla. O bana ne yapiyorsun degince 2 kez falan . Gözlerimi de sinirden portlettim. : DNedense bir anda Doğulular canlandı gözümde yanlış anlaşılmasın hani"ni yapıyorsun "hay sini yiarim yiaerim. Diyen var ya ondan sanırım. :) çok saçma bir tepkisi var Eşinizin. Siz de düşmüş halde ne yapıyorsun derken ona mi baktıniz :) neyse geçmiş olsun.
İnsan diyemiyor iste. Anca defol git diyebildim. Sinirdenbu tepkileri yapınca esime adam ne yapıyorsun gel kaldır bunu nasıl yaparsın orada durursun söyle böyle davranman lazım derdim
En belirgin ozellik olarak empati yetenekleri normal bireylere gore kisitli olabiliyor, karsilarindaki kisinin duygularini, tepkilerini anlayamayabiliyorlar ve onemsemiyor gibi gorunuyorlar. Ama sozlu olarak ifade ettiginizde durumu idrak edebiliyorlar. Cok genis bir konu ve bu sendroma sahip kisiler derece derece. Tek tip degiller.Arastirayim neymis. İlk kez duydum
işte diye diye dogru sekilde davranmayı öğreticen neyazıkkı böyleler. bende cok derim hala baska baska hareketlerinde sükür yapmaya calısıyorİnsan diyemiyor iste. Anca defol git diyebildim. Sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?