Sizinde esiniz hergün annesiyle ablasiyla 1saat telefonda konusuyor mu??

Bu benim annem melekçi erkeklerden gına geldi ömür boyu otursunlar anasının dizlerinin dibinde.

Bir yaşıma daha girdim. Ne manyaklar var memlekeyye ya rabbim. Gideyim de şükür namazlari kılayım

Hic sevmiyorum bu kadar sacma seyleri. Sanki devleti kurtaracaklar,kongre yapiyorlar sanki telefonda saatlerce
Hic aldırış etmeyin bence
Aklı azsa akıl alıyordur onlardan
Canı sıkılıyorsa bos muhabbetler ediyordur
Saf ise dolduruluyordur
Bir erkek annesiyle ablasiyla neden saatlerce konuşsun ki?

Hicte normal degil! Bizlerde ana kuzulariyiz bizlerde annemize babamiza duskunuz, lakin herkesin heleki evlendikten sonda bi sorumlulugu vardir ve salmasi gereken baglari. Hergun ne konusa bilirsin ? Benim aklima hal hatir sormak icin konustuklarini sanmiyorum

Bence normal değil şahsen benim annemin başında son zamanlara kadar böyle bir problem vardı ama el koydum :) Aile kavramı biraz daha şekil değiştiriyor evlenince sen ve eşin birinci eşlerin ailesi ikinci sırada olmazsa ne yazık ki böyle oluyor bence eşinle bu durumu konuşmalısın önce biz karar verelim ama onların da fikrini alabiliriz gibi.

Benim esimde konuşur annesiyle de ablasiyla da her mevzu döner aralarinda illa sohbeti yapilir ben aliştim ama ben de konuşkanimdir çocuklardan zaman buldukca ben de konusurim kayinvalideylede annemle de uzun uzun bence aradaki kontak ile alakali tuhaf degil muhabbet baglari güclu demek bazi insanlar da var 10 saat otursan 1 saag zor mubabbet döner...

Yani bide yasadiklarini paylaşmak yada fikir almak belki de onaylanma istegi belki samimi arkadaşinin olmayisi belki de sadece mubabbetleri kafalari tutuyordur..bana normal geliyor..aynisi bende var

Ayy en nefrettigim konusma sekli.Baska odaya gonderin

Aileme haftada 2-3 kez giderim gidemediğim günlerde birgün konuşmasak ertesi gün annem arar 10-15 dakika ancak sürer konuşma abimde belki 1-2 dakikasında olur sebeple şu telefonda soğuk bir insan gerçekte bir o kadar sıcak eşiniz çok abartmış sohbet etse bile bir erkek normalde o kadar ne konuşur ki o derece konuşanına denk gelmedim...

Kotu gelin demez herlde size kimse ya cnku hic norml degl. Erkek bikere anasiyla kardesyle hergun ne konusur. Bana kizlarin ki bile sacma gelirken. Off ben sinir olurdum hele bide rapor vermesi falan. Ablasinin bi derdi olabilir mi? Yada numara ablasinin mi? Valla aklima gelen bunlar. Bide siz arayin sizle konussun. Siz mi mesgul etseniz onu acaba?

Sende o yatak serdiginde o odada mı yattın? Nasıl alıkoyuyor Allah askına ?
23 yaşındaydım, henüz tepkisel davranmayı bilmiyordum.
24 haziranda evlendik ve yazın 4 kere kv gittik ve her seferinde 10 gün kaldık.
10 gun dolupta evimize gelmek istediğimde sorun çıkıyordu.
Tek çocuğu esim.

Son düzenleme:
Bende annemle kardeşimle her gün konuşurum. Seslerini duymadan uyuyamam bile. Eşimde konuşur uzak şehirdeyiz. Senede bir hafta gidiyoruz. Banada konuşulmaması çok acayip geliyor açıkçası. Her iki ailede özelimizi bilmez. Bence bu bağımlılık falan değil. Bırakın aramak istiyorsa arayıp konuşsun ailesi onlar. Telefonda tutupta sizin dedikodunuzu yapacak değiller. Eğer öyle ise evli bile kalmayın zaten. Demekki çok sıkı bağları var ve konuşacak konu bulabiliyorlar. Rahatsız olmanıza gerek yok sanırım

Benim eşimde hergün düzenli olarak arar konuşur ama özelimizi asla anlatmaz. Zaten sorun konuşması değil sizde özelinizi anlatması

Evdeki özelinizi anlatıyorsa uyarın.
Yanınızda gereksiz çok uzun konuşup evi ihmal ediyorsa uyarın.
Gerisi sizi hiç ilgilendirmez.

Süre olarak diyorsanız sakıncası olmaması lazım. Onlar anne-abla sonuçta. Ama sizin zamanınızı çalıyorsa, tam sohbet esnasında, yada film izlerken filan arıyorsa ben de kızarım. Ayrıca evdee olup biten şeyleri anlatmak için konuşuyorsa da kızarım. Yoksa asla laf etmem. İsterse sabaha kadar konuşsun.

Annemi her gün ararım. BAzen 2 defa ararım. Kızıma baktığı için değil, hafta sonu da aynıdır. Bence siz çok seyrek arıyorsunuz. Siz sık aramadığınız için rahatsız oluyorsunuz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…