- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayda yada 2 ayda bi 200 ile 300 tl bazende o gün ne lazımsa onu alıyoruzE siz ne yeyip içiyorsunuz mutfak masrafın yok mu?
eşimve benim fturalı interneti kapatmıyor eşim işten dolayı maçları ve programları takip edemiyor internetten bakıyor defalarca uyardım ama sigarayı da bırakmadı malesefIyi de kardes sen ne yiyip iciyorsun? Para kalmiyor size.
Telefon faturanizi kisin 100 lira ne demek? Interneti kapattirin, sigaranizi azaltin.
Boylece uc bes kurus atarsiniz kenara. .
Allah yardimciniz olsun insallah..
eşimve benim fturalı interneti kapatmıyor eşim işten dolayı maçları ve programları takip edemiyor internetten bakıyor defalarca uyardım ama sigarayı da bırakmadı malesef![]()
malesef eşime söz geçiremiyorumAllah yardımcınız olsun, bu tabloda kısmanız gereken sigara internet ve telefon.
boğazınızdan kısıyorsunuz bunlar için, çok ilginç.
çocukların masrafıda cabası..
ozaman işiniz zor, üzgünüm.malesef eşime söz geçiremiyorum
kendimiz yemiyoruz ama oglumun meyvesini yemegini eksik etmiyorum eşimle konuşacam taahütü biter bitmez kapattıracam interneti ve teli umarım dinlerNeden faturalı hat kullaniyorsunuz ki? Her ay ikiniz de kontor almak zorunda misiniz? Bi ay biriniz bi ay biriniz alsin. Ya ne bileyim biraz kisin evladiniza harcayin, yedirin..
kendimiz yemiyoruz ama oglumun meyvesini yemegini eksik etmiyorum eşimle konuşacam taahütü biter bitmez kapattıracam interneti ve teli umarım dinler
eşim işçi çıkış saatleri belli olmuyor sagolunInsallah, esinin meslegi nedir?
Ek is yapamaz mi? Benim gorumcemin eltisinin kocasi gunduz garsonluk yapiyo gece 12den sonra da taksiciluk yapiyor. Ev aldilar Istanbulun guzel bir sehrinde. Birikim yapip kendi dukkanlarinu acmayi dusunuyorlar. Tamam cok zor ama bazen sinirlari zorlamak lazim bence.
Allah yardimciniz olsun..
Arkadaslara katılıyorum sigara+internet ve telefonunu kapattirin. Telefonun daha uygununu yaptırın.eşim işci 1400 tl maaş alıyor 2 hamilelik geçirdim ilk bebegim hastaydı ve o dönem dr a çok para harcadık ve daha borçlarımız var etrafa neyse
aylık giderlerimiz
kira 400
elektrik 35-50 tl
su 15-30 tl
yol parası 50
sigara 150-200 tl
internet 70 tl
telefon f. 100 tl
borç 400 tl