- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Bilmiyorum zamana bırakmakta beklenti yaratabilirBen adamı çok da haksız bulmadım.
Bunca zaman kendi isteğiyle aramamış, başkalarıyla görüşmüş ve kötü zamanlarımda geldin diyerek desteğini sevmiş birine güvenip bir anda gelecek vaadetmezdim. Zamana ihtiyacınız var bence.
Bunların hepsini bende düşündüm. Kendince haklıda olabilir bilmiyorumkiböyle belirsizlik benim de hoşuma gitmezdi evet, ama düşününce adama hak verebiliyorum. sonuçta karşısındaki kadın 1,5 yıldır sadece 1 kere aramış sormuş, yetmemiş başka sevgilileri olmuş ve bu adamın yanına sadece kendini kötü hissettiğinde gitmiş. ben böyle bir kadına güvenemezdim. sevdiğinden değil, ona iyi davrandığım için benimle birlikte olmak istediğini düşünürdüm. sanki başkasına aşık olur olmaz beni bırakıp gidecekmiş, o zamana kadar yalnız kalmamak istiyormuş gibi…
tatlım derken?Evlilik olmama şartıyla görüşmek istemesine ne diyorsun o zaman tatlım?
hayır kesinlikle değilEvli olmasın bu adam...
çok haklısınız zorla olduramam şimdiden yoruldum napıyorsa yapsın artık ben yokumMerhaba Bade,
Bence ''ben onu bir kere aradım 1,5 senede'' gibi seyler düşünme.Çünkü adamda ışık olsa 1 .5 senede ,allem eder,kallem eder, sana acılırdı. Emin ol
Abisi benim okulumdaydı geçen yıl mezun oldu evlerimiz yakındı. zaten başta bu kadar mesafe yoktu sonradan olduNasıl tanışıldı bu şahısla acaba?
Mesafe de varmış merak ettim.
teşekkür ederimsevmedim. güven vermiyor. seni gerçek anlamda istiyor olsa böyle ucu açık konuşmalar yapmaz. tavrı duruşu net olurdu. bununla insan yola çıksa yarıyolda kalır. sen aklıbaşında ve kendine güvenli bir kızsın, bu salatalıktan kurtul
Ben ailesinden çok kişiyi tanıyorum abisiyle de hatrı sayılır muhabbetim var okuldan dolayı. değil kısaca cesaret edemediği başka şeyler var belki yaşanmışlıklarındandır bilmiyorum ki bendeBen 40 yaşındayım canım.neler gördüm,evli olduğunu,nişanlı olduğunu gizleyen adam çok malesef.daha ilişki başlamadan gelecek düşünme benimle dediği icin aklıma gelmesi normal.
Bana evlenmek istemediğine dair birşey söylemedi çünkü benim evlenmek istemediğimi biliyor. Geleceğin ne getireceğini ikimizde bilmiyoruz onun iş durumu sıkıntı falan. Sadece nereye kadar götürebiliriz bilmiyorum dedi. Evlilikle ilgili muhabbet geçmedi. Ve uzun süre ona uzak durmam vs birçok etken var. Kendisine beni silmesini söyledim silmiyorda düşünüyor mu napıyor bilmiyorum. Çekindiği şeyin ne olduğunu bilsem belki kabul edicem ama anlatmıyor. o şey her ne ise beni üzeceğini düşünüyortatlım derken?
adam ben evlenmek istemiyorum dememiş, sadece şu an yanındayım ama geleceği bilemem demiş. takılalım ama evlenmem hohoyt demekle aynı şey değil bu
evet bunu sırf takılmak için de demiş olabilir
ama benim yazdığım gibi düşündüyse eğer bu, o kadına güvenemediği için ciddi bir söz vermeme isteği de olabilir
Öyle bir insan değil ya burda anlatamadığım çok şey var işin içinde bir sürü şeyde var. ben ondan hiçbir kötülük, yada ahlaksız bir yaklaşım dahi görmedim. biz herşeyden önce güzel dostuz. herşeyi paylaştık. bana çok güzel destekleri oldu. dostluğun sevgililiğe dönme konusunda çekiniyorda olabilir inanın ben bile bilmiyorum artık kafam kaldırmıyor bıraktım noluyorsa olsunBeni önemsediğini istediğini hissediyorum demişsin ya ne yazikki orda yanılıyorsunÖylesine takılıp istediği an kaçmak istiyor
Yok kırmadınız teşekkür ederim. Aramızda öyle bir ilişki geçmedi sevgilide olmadık arkadaş dost gibiydi hep. sanırım sevgililiğe dönme konusu sıkıntı olacak.sana karşı sağlam ve yoğun duygular hissetmiyor bence. Kendini boşlukta hissettiğinde ve duygusal(yada cinsel bilmiyorum aranızdaki ilişkiyi) boşluğunu doldurmak amacıyla seni arıyor. Seninle görüşmeye devam edeyim iyi hoş kızsın ama olurda daha yoğun şeyler hissettiğim biri çıkarsa karşıma geri çeviremem onuda bana cok güvenme gibi bir konuşma.
Empati yaptım biraz
açık açık yazdım özür dilerim inşallah kırıcı olmamışımdır.
Daha iyisi çıkana kadar ( her durumda) en iyisi @_BADE_Bana evlenmek istemediğine dair birşey söylemedi çünkü benim evlenmek istemediğimi biliyor. Geleceğin ne getireceğini ikimizde bilmiyoruz onun iş durumu sıkıntı falan. Sadece nereye kadar götürebiliriz bilmiyorum dedi. Evlilikle ilgili muhabbet geçmedi. Ve uzun süre ona uzak durmam vs birçok etken var. Kendisine beni silmesini söyledim silmiyorda düşünüyor mu napıyor bilmiyorum. Çekindiği şeyin ne olduğunu bilsem belki kabul edicem ama anlatmıyor. o şey her ne ise beni üzeceğini düşünüyor
Kendi neye göre iyiymiş sanki o muhteşem de ben vasat benden daha iyisini arayacak. Oldu..Daha iyisi çıkana kadar ( her durumda) en iyisi @_BADE_
Mantiginda olabilir mi ?
Bak onu sen bileceksin Bade...Kendi neye göre iyiymiş sanki o muhteşem de ben vasat benden daha iyisini arayacak. Oldu..
Karakter olarak çok düzgün biri kendisi, çokta kültürlüdür. Oturup on saat konuşabilirsiniz, hayat enerjisi verir insana.Bak onu sen bileceksin Bade...
Kim vasat kim muhteşem...
Sonuçta varsayım üzerine konuşuyoruz.
Peki sence?
Yetiştirme şekilleri kültürel farklılıklar zaman içinde sorun oluyor.Karakter olarak çok düzgün biri kendisi, çokta kültürlüdür. Oturup on saat konuşabilirsiniz, hayat enerjisi verir insana.
Meslek olarak artısı onun daha çok tabi ki.
Ama ile ve yetişme şeklimiz çok farklı. Kıyaslanamayız o konularda.
Başka şeyler var ne olduğunu bilmiyorum inan bilmiyorum ben artık
Kendine layık bulmuyorsa girip durmasaydı keşke hayatıma.
Ben akışına bıraktım içimden beklentiyi de sildim bugün itibari ile. Neler yaşadı neden bu korkusu bilmiyorum, onu da öyle kabul ediyorum Kızmadan gönül koymadan önüme bakacağım. Eğer gerçekten sevseydi korkmazdı. Çünkü insan kadın erkek fark etmez sevmekten korkmaz, gelecekten bağlanmaktan belki korkar ama sevmekten korkmaz. Canı sağolsun. Yolumuz açık olsun.Yetiştirme şekilleri kültürel farklılıklar zaman içinde sorun oluyor.
Eğitim seviyesi maddi açıdan üstün olmada...
Ailesine bahsetmistir belki ve kıyas sonucu olumsuz sonuç da çıkmış olabilir aile kurulundan.
Erkekler severler her çiçekten bal almayı...
Tanımak istemiştir...
Olabilir belki demiştir...
Belki hala bir olasılık vardır...
Geleceği bilemeyiz ki...
Zamana bıraksan...
Yol göstericin O olsun...
Evet sürekli gelecekte ne olur bilmiyorum, nereye kadar götürebiliriz gibi cümleleri var. Birde benden böyle birşeyi beklemediğini düşünüyorum. Seni özledim dedim gerçekten mi diyor banaNeden bilmiyorum ama ben sana guvenemedigini hissettim yazismalardan. :/ ama olursa cok saglam olur gibi geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?