Gerçekten bir fikre ihtiyacım olduğu için danışmak istedim kız kardeşim yok akıl alabileceğim kimse yok. Ben nasıl söylerim aileme siz söyleyin çıtlattın diye. Çok utanırım, kendim pat diye de açılamam ki kaçar çünkü biliyorum.Yahu bende bir şeyler yaşandı sandım..
Çok alakasız olmuş.
Nasihata gerek yok,28 yaşında kadınsın.
Begeniyorsan,öyle yahut aileler citlatsin.
Bu kadar.
Evlenmek gibi bir niyetiniz varsa akraba olmayan birine ilgi duyun.Merhaba biraz uzun olacak ama kusura bakmayın. Hayatımda hiç yaşamadığım hisleri yaşıyorum ama bunlara nasıl engel olabilirim olmalı mıyım bilmiyorum. Ben 28yaşında okul öncesi öğretmeniyim bu zamana kadar evlilik hiç düşünmedim karşıma düşünebileceğim biri çıkmadı. Bekarlığımın tadını çıkarmak istedim yedim, içtim, gezdim, devam da ediyorum. 1ay önceye kadar aklımda bir evlilik düşüncesi yoktu ne oldu derseniz hayatımda yaşamadığım hisleri yaşamaya başladım. Biraz büyük konuşmuştum galiba başıma geldi. Ben asla akrabamdan hoşlanmam ve evlenmem demiştim çünkü hep onlardan uzak olmak istemiştim. Annemin bir kuzeni var teyzesinin oğlu küçükken evet yakışıklı derdim gerçekten yakışıklı biri ama hiç başka gözle bakmamıştım. Taki 1ay önceye kadar. 1ay önce anneannemle konuşurken bana o yakışıklı bulduğum çocuğun söz attığını duydum. Rabbim bir türlü nasip etmedi onlara nişanlanmayı nedenini bilmiyorum 4yıldır kaç kere istemeye kalkıştılar hep bir aksilik çıktı ve en sonunda söz atıldı dedi anneannem. Sana kaldı dedi. Sülaledeki çoğu kişi bizi yakıştırırdı hep. Kendisi okumuş çok efendi biri çok merhametliymiş bana denilene göre. Bizim sülalede genellikle böyle övgüyle bahsedilen hiç duymamıştım. Asıl garip olan ne ben o haberi almadan önce anneannemden, yeni uyanmıştım bir rüya görmüştüm o rüyanın anlamını sormak için aramıştım zaten. Ve o rüyada bir hastanede birileri bana sürekli sana göre biri var biz seni onla evlendirmek istiyoruz diyip duruyordu. Beni odasına götürdüklerinde arkadan gördüm siyah saçlı baya uzun boylu biriydi. Öylede uyandım. Uyanınca başka detaylarında vardı o detaylarla anneanneme anlatacaktım kİ anneannem bana sözün atıldığını anlattı. Rüyamı anlatınca kızım bir düşün dedi. Ben o günden bu yana düşündüm hep bu çocuk yeni söz atmış bana bakmaz sadece bana değil kimseye bakmaz. Ama o günden beri saçma bir şekilde sürekli aklımda o var. Ne yapmam gerek nasıl bakmam gerek bilmiyorum. Ben böyle şeyler hiç hissetmedim. Ona nasıl yaklaşabilirim bilmiyorum sonuçta yeni söz atmış. Barışma durumları da yokmuş. Ben bir bahane ile yazdım ama o bahanemde yarın bitecek o araştırıp döndükten sonra. Ben ne yapmalıyım sizler bana nasihat ederseniz çok sevinirim.
Akrabayla evlenmek gerçekten çok mu kötü. Çevremde yok hiç akrabayla evlenen bu yüzden soruyorum.Evlenmek gibi bir niyetiniz varsa akraba olmayan birine ilgi duyun.
Neden olmasın duygularınız var belliMerhaba biraz uzun olacak ama kusura bakmayın. Hayatımda hiç yaşamadığım hisleri yaşıyorum ama bunlara nasıl engel olabilirim olmalı mıyım bilmiyorum. Ben 28yaşında okul öncesi öğretmeniyim bu zamana kadar evlilik hiç düşünmedim karşıma düşünebileceğim biri çıkmadı. Bekarlığımın tadını çıkarmak istedim yedim, içtim, gezdim, devam da ediyorum. 1ay önceye kadar aklımda bir evlilik düşüncesi yoktu ne oldu derseniz hayatımda yaşamadığım hisleri yaşamaya başladım. Biraz büyük konuşmuştum galiba başıma geldi. Ben asla akrabamdan hoşlanmam ve evlenmem demiştim çünkü hep onlardan uzak olmak istemiştim. Annemin bir kuzeni var teyzesinin oğlu küçükken evet yakışıklı derdim gerçekten yakışıklı biri ama hiç başka gözle bakmamıştım. Taki 1ay önceye kadar. 1ay önce anneannemle konuşurken bana o yakışıklı bulduğum çocuğun söz attığını duydum. Rabbim bir türlü nasip etmedi onlara nişanlanmayı nedenini bilmiyorum 4yıldır kaç kere istemeye kalkıştılar hep bir aksilik çıktı ve en sonunda söz atıldı dedi anneannem. Sana kaldı dedi. Sülaledeki çoğu kişi bizi yakıştırırdı hep. Kendisi okumuş çok efendi biri çok merhametliymiş bana denilene göre. Bizim sülalede genellikle böyle övgüyle bahsedilen hiç duymamıştım. Asıl garip olan ne ben o haberi almadan önce anneannemden, yeni uyanmıştım bir rüya görmüştüm o rüyanın anlamını sormak için aramıştım zaten. Ve o rüyada bir hastanede birileri bana sürekli sana göre biri var biz seni onla evlendirmek istiyoruz diyip duruyordu. Beni odasına götürdüklerinde arkadan gördüm siyah saçlı baya uzun boylu biriydi. Öylede uyandım. Uyanınca başka detaylarında vardı o detaylarla anneanneme anlatacaktım kİ anneannem bana sözün atıldığını anlattı. Rüyamı anlatınca kızım bir düşün dedi. Ben o günden bu yana düşündüm hep bu çocuk yeni söz atmış bana bakmaz sadece bana değil kimseye bakmaz. Ama o günden beri saçma bir şekilde sürekli aklımda o var. Ne yapmam gerek nasıl bakmam gerek bilmiyorum. Ben böyle şeyler hiç hissetmedim. Ona nasıl yaklaşabilirim bilmiyorum sonuçta yeni söz atmış. Barışma durumları da yokmuş. Ben bir bahane ile yazdım ama o bahanemde yarın bitecek o araştırıp döndükten sonra. Ben ne yapmalıyım sizler bana nasihat ederseniz çok sevinirim.
Tabi ki çok kötü,dünyada erkek mi kalmadı?Akrabayla evlenmek gerçekten çok mu kötü. Çevremde yok hiç akrabayla evlenen bu yüzden soruyorum.
Neden kaçsın ?Gerçekten bir fikre ihtiyacım olduğu için danışmak istedim kız kardeşim yok akıl alabileceğim kimse yok. Ben nasıl söylerim aileme siz söyleyin çıtlattın diye. Çok utanırım, kendim pat diye de açılamam ki kaçar çünkü biliyorum.
Ben kendisini pek tanımıyorum. Sadece herkesin dediği tek şey çok merhametli çok iyi ahlaklı bunları bu devirde bulmak zor bu çocuğu kaçırma. Ama nasıl yapacağımı kimse söylemiyorNeden olmasın duygularınız var bellikonuşacak ortam oluşturmak lazım. Sizin kadar onun da sizden hoşlanması lazım. Gerçekten iyi biriyse erken kapılabilir
Akraba evliliği asla uzak bile olsa...Merhaba biraz uzun olacak ama kusura bakmayın. Hayatımda hiç yaşamadığım hisleri yaşıyorum ama bunlara nasıl engel olabilirim olmalı mıyım bilmiyorum. Ben 28yaşında okul öncesi öğretmeniyim bu zamana kadar evlilik hiç düşünmedim karşıma düşünebileceğim biri çıkmadı. Bekarlığımın tadını çıkarmak istedim yedim, içtim, gezdim, devam da ediyorum. 1ay önceye kadar aklımda bir evlilik düşüncesi yoktu ne oldu derseniz hayatımda yaşamadığım hisleri yaşamaya başladım. Biraz büyük konuşmuştum galiba başıma geldi. Ben asla akrabamdan hoşlanmam ve evlenmem demiştim çünkü hep onlardan uzak olmak istemiştim. Annemin bir kuzeni var teyzesinin oğlu küçükken evet yakışıklı derdim gerçekten yakışıklı biri ama hiç başka gözle bakmamıştım. Taki 1ay önceye kadar. 1ay önce anneannemle konuşurken bana o yakışıklı bulduğum çocuğun söz attığını duydum. Rabbim bir türlü nasip etmedi onlara nişanlanmayı nedenini bilmiyorum 4yıldır kaç kere istemeye kalkıştılar hep bir aksilik çıktı ve en sonunda söz atıldı dedi anneannem. Sana kaldı dedi. Sülaledeki çoğu kişi bizi yakıştırırdı hep. Kendisi okumuş çok efendi biri çok merhametliymiş bana denilene göre. Bizim sülalede genellikle böyle övgüyle bahsedilen hiç duymamıştım. Asıl garip olan ne ben o haberi almadan önce anneannemden, yeni uyanmıştım bir rüya görmüştüm o rüyanın anlamını sormak için aramıştım zaten. Ve o rüyada bir hastanede birileri bana sürekli sana göre biri var biz seni onla evlendirmek istiyoruz diyip duruyordu. Beni odasına götürdüklerinde arkadan gördüm siyah saçlı baya uzun boylu biriydi. Öylede uyandım. Uyanınca başka detaylarında vardı o detaylarla anneanneme anlatacaktım kİ anneannem bana sözün atıldığını anlattı. Rüyamı anlatınca kızım bir düşün dedi. Ben o günden bu yana düşündüm hep bu çocuk yeni söz atmış bana bakmaz sadece bana değil kimseye bakmaz. Ama o günden beri saçma bir şekilde sürekli aklımda o var. Ne yapmam gerek nasıl bakmam gerek bilmiyorum. Ben böyle şeyler hiç hissetmedim. Ona nasıl yaklaşabilirim bilmiyorum sonuçta yeni söz atmış. Barışma durumları da yokmuş. Ben bir bahane ile yazdım ama o bahanemde yarın bitecek o araştırıp döndükten sonra. Ben ne yapmalıyım sizler bana nasihat ederseniz çok sevinirim.
Hiç sevgilim olmadı ve bu zamana kadar hiç reddedilmedim belkide bunun verdiği bir korku var üstümde.Neden kaçsın ?
Niye kaçsın yani ?
Hirsiz mi bu,kanun kaçağı mi ?
Adam diyebilir misal "yeni bir ilişkiden çıktım ve su an düşünmüyorum"
Adam diyebilir "Çok güzelsin ancak biz akrabayiz ve sana senin baktığın gibi bakmıyorum"
O yüzden evham yapma derim.
Abartılı methedilen insanlar el iyisi oluyor dikkatBen kendisini pek tanımıyorum. Sadece herkesin dediği tek şey çok merhametli çok iyi ahlaklı bunları bu devirde bulmak zor bu çocuğu kaçırma. Ama nasıl yapacağımı kimse söylemiyor
gerçekten buraya yazarken kötü bir amaçla yazmamışken neden bu sert tepkiler anlamıyorum. Tek anladığım şey ben yanlış bir yoldan gidiyorum bu kadar tepkinin başka açıklaması olamaz. 28 yaşındayım ama bu hisleri hiç yaşamadım bilmiyorum ilk defa böyle hissediyorum.Siz zaten niyeti almışsınız buradan onay mı bekliyorsunuz?
28 yaşında koca kadınsınız yok rüya gördüm yok bilmem ne.
Akraba olan biriyle evlenmenin gerçekten iyi olabileceğini mi düşündünüz?
Güzel ve nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağımAbartılı methedilen insanlar el iyisi oluyor dikkat
28 yaşına kadar yeyip içip gezmistin..Hiç sevgilim olmadı ve bu zamana kadar hiç reddedilmedim belkide bunun verdiği bir korku var üstümde.
Sert tepki değil.gerçekten buraya yazarken kötü bir amaçla yazmamışken neden bu sert tepkiler anlamıyorum. Tek anladığım şey ben yanlış bir yoldan gidiyorum bu kadar tepkinin başka açıklaması olamaz. 28 yaşındayım ama bu hisleri hiç yaşamadım bilmiyorum ilk defa böyle hissediyorum.
28 yaşına kadar yeyip içip gezmistin..
Hep FB mi tercih ettin.
Hiç mi flörtün olmadı.
Konu gittikçe inandiriciliktan uzaklaşıyor
Rüyada görülen adamı,Nisan atmış akrabaya yormaya varana kadar geldik öyle mi ?
Sen, durakta otobüs bekler gibi adamın Nisan atmasini bekliyor olmayasın ?
Bu rüyalar vs sırf büyüklerin kulağına su kaçırmak için uydurdugun bir yalan olmasın..
Çok
İçinizin ve düşüncelerinizin ne kadar kaba ve çirkin olduğunu umarım bir gün görürsünüz. Ben bu zamana kadar tek geldim annemle babamı küçükken kaybettim anneannemle büyüdüm. Ve inanınki flört etmekten önce aklımda çok başka şeyler vardı. Yaşayamadınız çocukluğum gibi. Heves ettiğim ama yapamadığım bir hayatı tersine çevirmek gibi. Tabiki inanıp inanmamak size kalmış. İnsanlara bu kadar çirkin ithamlarla yaklaşmayınız.28 yaşına kadar yeyip içip gezmistin..
Hep FB mi tercih ettin.
Hiç mi flörtün olmadı.
Konu gittikçe inandiriciliktan uzaklaşıyor
Rüyada görülen adamı,Nisan atmış akrabaya yormaya varana kadar geldik öyle mi ?
Sen, durakta otobüs bekler gibi adamın Nisan atmasini bekliyor olmayasın ?
Bu rüyalar vs sırf büyüklerin kulağına su kaçırmak için uydurdugun bir yalan olmasın..
Çok zekice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?