Sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var

ekimhayal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
49
1
1
29
Merhaba biraz uzun olacak ama kusura bakmayın. Hayatımda hiç yaşamadığım hisleri yaşıyorum ama bunlara nasıl engel olabilirim olmalı mıyım bilmiyorum. Ben 28yaşında okul öncesi öğretmeniyim bu zamana kadar evlilik hiç düşünmedim karşıma düşünebileceğim biri çıkmadı. Bekarlığımın tadını çıkarmak istedim yedim, içtim, gezdim, devam da ediyorum. 1ay önceye kadar aklımda bir evlilik düşüncesi yoktu ne oldu derseniz hayatımda yaşamadığım hisleri yaşamaya başladım. Biraz büyük konuşmuştum galiba başıma geldi. Ben asla akrabamdan hoşlanmam ve evlenmem demiştim çünkü hep onlardan uzak olmak istemiştim. Annemin bir kuzeni var teyzesinin oğlu küçükken evet yakışıklı derdim gerçekten yakışıklı biri ama hiç başka gözle bakmamıştım. Taki 1ay önceye kadar. 1ay önce anneannemle konuşurken bana o yakışıklı bulduğum çocuğun söz attığını duydum. Rabbim bir türlü nasip etmedi onlara nişanlanmayı nedenini bilmiyorum 4yıldır kaç kere istemeye kalkıştılar hep bir aksilik çıktı ve en sonunda söz atıldı dedi anneannem. Sana kaldı dedi. Sülaledeki çoğu kişi bizi yakıştırırdı hep. Kendisi okumuş çok efendi biri çok merhametliymiş bana denilene göre. Bizim sülalede genellikle böyle övgüyle bahsedilen hiç duymamıştım. Asıl garip olan ne ben o haberi almadan önce anneannemden, yeni uyanmıştım bir rüya görmüştüm o rüyanın anlamını sormak için aramıştım zaten. Ve o rüyada bir hastanede birileri bana sürekli sana göre biri var biz seni onla evlendirmek istiyoruz diyip duruyordu. Beni odasına götürdüklerinde arkadan gördüm siyah saçlı baya uzun boylu biriydi. Öylede uyandım. Uyanınca başka detaylarında vardı o detaylarla anneanneme anlatacaktım kİ anneannem bana sözün atıldığını anlattı. Rüyamı anlatınca kızım bir düşün dedi. Ben o günden bu yana düşündüm hep bu çocuk yeni söz atmış bana bakmaz sadece bana değil kimseye bakmaz. Ama o günden beri saçma bir şekilde sürekli aklımda o var. Ne yapmam gerek nasıl bakmam gerek bilmiyorum. Ben böyle şeyler hiç hissetmedim. Ona nasıl yaklaşabilirim bilmiyorum sonuçta yeni söz atmış. Barışma durumları da yokmuş. Ben bir bahane ile yazdım ama o bahanemde yarın bitecek o araştırıp döndükten sonra. Ben ne yapmalıyım sizler bana nasihat ederseniz çok sevinirim.

Yahu bende bir şeyler yaşandı sandım..
Çok alakasız olmuş.
Nasihata gerek yok,28 yaşında kadınsın.
İlişkiler konusunda tecrüben olmasa,yahut çok genc olsan anlarımda su yaş icin iki seçenek var :
Begeniyorsan söyle yahut aileler citlatsin.
Bu kadar.

Yahu bende bir şeyler yaşandı sandım..
Çok alakasız olmuş.
Nasihata gerek yok,28 yaşında kadınsın.
Begeniyorsan,öyle yahut aileler citlatsin.
Bu kadar.
Gerçekten bir fikre ihtiyacım olduğu için danışmak istedim kız kardeşim yok akıl alabileceğim kimse yok. Ben nasıl söylerim aileme siz söyleyin çıtlattın diye. Çok utanırım, kendim pat diye de açılamam ki kaçar çünkü biliyorum.

Evlenmek gibi bir niyetiniz varsa akraba olmayan birine ilgi duyun.

Neden olmasın duygularınız var belli konuşacak ortam oluşturmak lazım. Sizin kadar onun da sizden hoşlanması lazım. Gerçekten iyi biriyse erken kapılabilir

Neden kaçsın ?
Niye kaçsın yani ?
Hirsiz mi bu,kanun kaçağı mi ?
Adam diyebilir misal "yeni bir ilişkiden çıktım ve su an düşünmüyorum"
Veya "Çok güzelsin ancak biz akrabayiz ve sana senin baktığın gibi bakmıyorum"
O yüzden evham yapma derim.

Neden olmasın duygularınız var belli konuşacak ortam oluşturmak lazım. Sizin kadar onun da sizden hoşlanması lazım. Gerçekten iyi biriyse erken kapılabilir
Ben kendisini pek tanımıyorum. Sadece herkesin dediği tek şey çok merhametli çok iyi ahlaklı bunları bu devirde bulmak zor bu çocuğu kaçırma. Ama nasıl yapacağımı kimse söylemiyor

Akraba evliliği asla uzak bile olsa...

Hiç sevgilim olmadı ve bu zamana kadar hiç reddedilmedim belkide bunun verdiği bir korku var üstümde.

Siz zaten niyeti almışsınız buradan onay mı bekliyorsunuz?
28 yaşında koca kadınsınız yok rüya gördüm yok bilmem ne.
Akraba olan biriyle evlenmenin gerçekten iyi olabileceğini mi düşündünüz?
gerçekten buraya yazarken kötü bir amaçla yazmamışken neden bu sert tepkiler anlamıyorum. Tek anladığım şey ben yanlış bir yoldan gidiyorum bu kadar tepkinin başka açıklaması olamaz. 28 yaşındayım ama bu hisleri hiç yaşamadım bilmiyorum ilk defa böyle hissediyorum.

Hiç sevgilim olmadı ve bu zamana kadar hiç reddedilmedim belkide bunun verdiği bir korku var üstümde.
28 yaşına kadar yeyip içip gezmistin..
Hep FB mi tercih ettin.
Hiç mi flörtün olmadı.
Konu gittikçe inandiriciliktan uzaklaşıyor
Rüyada görülen adamı,Nisan atmış akrabaya yormaya varana kadar geldik öyle mi ?
Sen, durakta otobüs bekler gibi adamın Nisan atmasini bekliyor olmayasın ?
Bu rüyalar vs sırf büyüklerin kulağına su kaçırmak için uydurdugun bir yalan olmasın..
Çok zekice

Sert tepki değil.
Hayatınızda boşlukları dolduracak başka biri ya da uğraşınız yoksa ya da evlenmeyi bu kadar çok takıyorsanız kafanıza bir şekilde size mantıklı gelmiş olabilir hisleriniz.
Ama değil.
Fikir almak istemişsiniz söylüyoruz hemşire.

İçinizin ve düşüncelerinizin ne kadar kaba ve çirkin olduğunu umarım bir gün görürsünüz. Ben bu zamana kadar tek geldim annemle babamı küçükken kaybettim anneannemle büyüdüm. Ve inanınki flört etmekten önce aklımda çok başka şeyler vardı. Yaşayamadınız çocukluğum gibi. Heves ettiğim ama yapamadığım bir hayatı tersine çevirmek gibi. Tabiki inanıp inanmamak size kalmış. İnsanlara bu kadar çirkin ithamlarla yaklaşmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…