Ananeniz akraba için bir düşün mü dedi gerçektenAkrabayla evlenmek gerçekten çok mu kötü. Çevremde yok hiç akrabayla evlenen bu yüzden soruyorum.
Sözlenmeden olan bir yakıştırmaydı bu. Sizde diğer hanfendi gibi anlamak istediğiniz gibi anladığınız için bu tepkiniz. Köyü enerjinizi kendinizd saklayınız.Bence kimsenin yakıştırdığı yok her şey konu sahibinin rüyalarında gerçekleşiyorsözlenmiş adamı kim niye başkasına yakıştırsın aralarında arkadaşlık bile yok
Evet dedi. Bu kötü bir durum mu anlayamadım.Ananeniz akraba için bir düşün mü dedi gerçekten
E tamam da ortada karşılıklı bir durum yok ki. Nasıl yanlışa düşebilirsin? Çocuğun haberi bile yok. Onu demeye çalışıyorum.Hayatımda ilk defa böyle hissetti, yanlış bir seçim yapmak istemiyorum. Hislere yenik düşüp hayatımı zorlaştırmak istemediğim için sizlerin yorumlarınızı almak istedim zaten.
Kötü enerji falan değil hanımefendi,bahsettiğiniz insan annenizin yeğeni,uzak akraba olsa bile,yedi kuşağa kadar çocuklarınızın sakat olma riski var.28 yaşında,okul öncesi öğretmeni bir insanın,bunların bilincinde olması gerekmiyor mu sizce?Öyle olmasa bile akraba evliliğine sonuna kadar karşıyım ben de,aşk,sevgi çok güzel ama akraba ile değil.Sözlenmeden olan bir yakıştırmaydı bu. Sizde diğer hanfendi gibi anlamak istediğiniz gibi anladığınız için bu tepkiniz. Köyü enerjinizi kendinizd saklayınız.
Böyle bir furyaya kendimi fazla kaptırmam ilerde kendim için sorun teşkil edebilirdi diye düşündüm. Her şeyi içimde yaşayan biriyim. Siz anlayışlı bir hanfendiye benziyorsunuz, bu zamana kadar tek başıma geldim maalesef ki ailem yanımda yoktu hayatta olsalardı buraya gelipte danışmazdım bile bir şey söylemeden yoluma devam mı etmeliyim yoksa bir şeyler yapmalımıyım bilemedim. Ama şuan dedikleriniz biraz daha rahatlattı aklımı çok teşekkür ediyorum.E tamam da ortada karşılıklı bir durum yok ki. Nasıl yanlışa düşebilirsin? Çocuğun haberi bile yok. Onu demeye çalışıyorum.
Hanfendi sizin gibi pozitif bir enerjiyle yazmadı bunu kötülemek amaçlı yazdı siz bana pozitif bir şekilde akıl verdiniz. Arasında çok fark var.Kötü enerji falan değil hanımefendi,bahsettiğiniz insan annenizin yeğeni,uzak akraba olsa bile,yedi kuşağa kadar çocuklarınızın sakat olma riski var.28 yaşında,okul öncesi öğretmeni bir insanın,bunların bilincinde olması gerekmiyor mu sizce?Öyle olmasa bile akraba evliliğine sonuna kadar karşıyım ben de,aşk,sevgi çok güzel ama akraba ile değil.
Malesefki 3yaşımda kaybettim ailemi. Dediklerinizi kesinlikle kulak arkası etmeyeceğim. Çok teşekkür ediyorum.Abovv anne babanız yokmuş sizin evlenirken on kere düşünmeniz lazım. Akrabadır anne babası ailem olur gibi bir düşünceniz varsa- ki naif söylemlerinizden böyle düşünebilecek birine benziyorsunuz- kaynana ve kayınbabaların hiçbir zaman aile olmadığını bilerek girin bu ise. Ben zira aynı hayal kırıklığını kayınbabamda yaşadım. Olmuyor onlar hep el.
Ben fikrimi değiştirdim akraba ile olmaz. Kaldı ki hiç flört bile etmemişsiniz adamla
Egitimli, ogretmen olmus biri olarak mi soruyorsunuz bunu?Akrabayla evlenmek gerçekten çok mu kötü. Çevremde yok hiç akrabayla evlenen bu yüzden soruyorum.
Nazik yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle bu saatten sonra geri adım atacağım.Akraba evliligi yapmayin. Sakat cocuk riski+tum sulale hatir gonul kirilmasin diye olasi her turlu eziyeti cekmenizi reva gorecek
4 yil boyunca defalarca isteme yapilmaya calisilan bir kadin var ortada. 1 ayda unutamamis olabilir, anca yarabandi olursunuz o adama.
Ya uzaktanda olsa akraba akrabadır ya. Hem annenin teyzesinin oğlu yani annenin kuzeni çokta uzak sayılmaz. Boşansan bile boşanamıyorsun çünkü adam ailenin içinde. Üstelik ben akraba evliliklerine karşıyım neticede kan bağı var. Bana tiksinç geliyor.Böyle bir furyaya kendimi fazla kaptırmam ilerde kendim için sorun teşkil edebilirdi diye düşündüm. Her şeyi içimde yaşayan biriyim. Siz anlayışlı bir hanfendiye benziyorsunuz, bu zamana kadar tek başıma geldim maalesef ki ailem yanımda yoktu hayatta olsalardı buraya gelipte danışmazdım bile bir şey söylemeden yoluma devam mı etmeliyim yoksa bir şeyler yapmalımıyım bilemedim. Ama şuan dedikleriniz biraz daha rahatlattı aklımı çok teşekkür ediyorum.
Bu sorunun benim eğitimli bir öğretmen olmamla ne alakası var. Bilmiyorum görmedim olamaz mı bu.Egitimli, ogretmen olmus biri olarak mi soruyorsunuz bunu?
Haklısınız. dedikleriniz çok iyi geldi sağolun.Ya uzaktanda olsa akraba akrabadır ya. Hem annenin teyzesinin oğlu yani annenin kuzeni çokta uzak sayılmaz. Boşansan bile boşanamıyorsun çünkü adam ailenin içinde. Üstelik ben akraba evliliklerine karşıyım neticede kan bağı var. Bana tiksinç geliyor.
Ve dediğim gibi çocuğun hiç bir şeyden haberi yok. Sizi hep yakıştırmışlar sülale içinde ona rağmen gidip biriyle yıllarca sevgili olup,sözlenmiş. Demek ki adamın size karşı bir ilgisi olmamış. Öyle olsa sizle sözlenirdi. Şimdi gidip bir adım atsanız peşinden koşmuş gibi olacaksınız. Ne gerek var? Üstelik ilişkisi yeni bitmiş. Size ne kadar karşılık verebilir? Verse de ne kadar sağlıklı olur?
Rica ederim. Hakkınızda hayırlısı.Haklısınız. dedikleriniz çok iyi geldi sağolun.
Amin cümlemizin.Rica ederim. Hakkınızda hayırlısı.
Çok haklısınız. Güzel nasihatiniz için teşekk ederim.Şimdi senden adama bahsedilse bile bir hengameden yeni çıktığı için uygun zaman değil. Bence sen bu konuyu aklından bir çıkar, karşına çıkan başka insanlara şans ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?