Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkiyle değişmek ister misin? 2 yaşını özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. O yüzden dediğin gibi sadece sabırSadece sabredilmesi gerektiğini biliyorum. Buyrun dökün içinizi.
“Benim kuşum, yerim seni”diyoBizimki de elleriyle yanaklarımı tutuyor "Ebi(elif) çok tatlısın " diyor.
Annesi çok başarılı bir çalışma yürütmüş tebrik ediyorum kendisiniBir de bizim deli kız baba aşığı. Teyze acıktım diyor ne yiicen dediğim zaman baba diyor. Sıkıldım oyun oynayalım dediğinde ne oynayalım diyorum baba diyor.snsjsjdjd Sorduğum birçok soruya cevap olarak Baba diyordeli oluyorum deliiiii. Adın ne diye sorduğum da bile baba diyor.
Tabii her soruya baba cevabı verince ben sinirleniyorum bak geliyo beş kardeeeş derken ağzımın ortasına çakıyor silleyi.sjsjsjsAnnesi çok başarılı bir çalışma yürütmüş tebrik ediyorum kendisini![]()
Randevu iptalBenim çocuk anormal diye doktordan randevu almıştım bugün. Gayet normalmiş aslındayaş tam 2,5
Yarına kudurur.Canim cocugum ya sifir sendrom![]()
Kocam yok, taze boşadımGel gel girince alışıyosun![]()
Bizimki de şüşü diyor bana ahahshjBizimki de elleriyle yanaklarımı tutuyor "Ebi(elif) çok tatlısın " diyor.
İki gün boyunca kakamı tuvalete göndermek istemiyorum deyip altına yapmıştı psikolojisi bozuk sanmıştım. Bugün randevu almıştım ama şükür ki şimdi de kakam eve gitsin deyip yapmaya başladı. Bakalım yarın nasıl alengirli ruh haliyle karşıma çıkacakRandevu iptal![]()
Bende doktora götürdüm 2 yaşındaBenim çocuk anormal diye doktordan randevu almıştım bugün. Gayet normalmiş aslındayaş tam 2,5
Kaya el sallayıp öpücük atanları okudu bu gözler.İki gün boyunca kakamı tuvalete göndermek istemiyorum deyip altına yapmıştı psikolojisi bozuk sanmıştım. Bugün randevu almıştım ama şükür ki şimdi de kakam eve gitsin deyip yapmaya başladı. Bakalım yarın nasıl alengirli ruh haliyle karşıma çıkacak![]()
Banlicam seni konudan çık hayatımdan.Canim cocugum ya sifir sendrom![]()
Daha tazesini alırsın inş.Kocam yok, taze boşadım
![]()
Emojim yukarı kaçmış püüDaha tazesini alırsın inş.