- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Neden bi celsede bosuyosunuz herkesi yahu. Bi oluruna bakmayi deneseler tedavi olsalar????Neden boşanmıyorsun arkadaşım peki?
Tedavi olsunlar tabii sevgisizliğin ilacı varsa alsınlar.Neden bi celsede bosuyosunuz herkesi yahu. Bi oluruna bakmayi deneseler tedavi olsalar????
Hemen bosan diyen arkadaslara sesleniyorum.. baska adamla evlenince cinselligi mi artacak cok mutlu mu olacak ? garantisi mi var.. tedavi ol adamin istemesi normal diyeceginize.. hemen pesin hukum vermeyin gozunuzu seveyim.. yuva yikmak bu kadar kolay mi
Tamam da sevmedigini mi soyledi nerden biliyosunuz?Ay bu yuva yıkmak kolay mı cümlesinden de gına geldi.
Kolay arkadaşım. Kocanı sevmiyorsan, dokunmak istemiyorsan, ten uyumun yoksa, aseksüelsen, dayak yediysen, aldatıldıysan, mutsuzsan kolay. Tek celseye bakar.
Tamam da sevmedigini mi soyledi nerden biliyosunuz?
Eşimi cok sevıyorum dıyemem ama sevmıyorum da dıyemem biraz sevgi var ama boşanmak basit bıseu degıl aldatma dayak veya eve bakmama olursa Allah korusun oyle yapılır ama başka sorunlar çözülebılır bilmıyorum biraz umutsuz vakayımAy bu yuva yıkmak kolay mı cümlesinden de gına geldi.
Kolay arkadaşım. Kocanı sevmiyorsan, dokunmak istemiyorsan, ten uyumun yoksa, aseksüelsen, dayak yediysen, aldatıldıysan, mutsuzsan kolay. Tek celseye bakar.
Eşimi cok sevıyorum dıyemem ama sevmıyorum da dıyemem biraz sevgi var ama boşanmak basit bıseu degıl aldatma dayak veya eve bakmama olursa Allah korusun oyle yapılır ama başka sorunlar çözülebılır bilmıyorum biraz umutsuz vakayım
Hemen bosan diyen arkadaslara sesleniyorum.. baska adamla evlenince cinselligi mi artacak cok mutlu mu olacak ? garantisi mi var.. tedavi ol adamin istemesi normal diyeceginize.. hemen pesin hukum vermeyin gozunuzu seveyim.. yuva yikmak bu kadar kolay mi
Cok bilen cok yanilir..Eski konularına bir göz atmanız yeterli. Bazı şeyleri söylemeye gerek yoktur satır aralarından okunur.
Cok bilen cok yanilir..
Demekki kimsenin gonlune girip bakmadan anlasilmazmis sevdigi sevmedigi.. satir aralarindan hic anlasilmazmisÇözmek istesen buraya bunu haklıymışsın gibi yazmazsın. Hiç doktora gittin mi bu şikayet için? Hayır...
Dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı oldu biraz.
Ben demiyorum ki hayati zindan etsin kendine insan oldugunu unuttsjb oyle yasasin.. tabiki ilk once tedavi olucak oluruna bakicak elinden geleni yaptikzan sonra vicdani rahat sekilde bosanir zaten.. baska ihtimal de kalmiyor zaten.. anlasildim umarim.?Konu sahibinde tedavi olma, çözüm arama ışığı var mı sizce?
Gelip şikayet edecek, eşine bilenecek, böyle hayatını geçirecek.
Bunun yerine boşansın tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?