Slm bir sorum var

Ben boşan dememiştim. Terapi önerdim ama boşan diyenlere de hak veriyorum. Zaten boşanınca cinselliği artacağından değil adam için boşan diyoruz. Konu sahibi çok mutsuz, sürekli şikayet eden ama bu konuda yardım al önerilerimizin hiç birini dinlemeyen bir insan. Keşke evlenmeseydim, keşke şunu yapsaydım, keşke şöyle olsaydı diye diye dövünen ama istediği herhangi bir şey için çabalamayan da bir insan. Bütün bunlar bir sürü konusunda defalarca konuşulduğu için insanlar boşan diyor. İnsanın bir evlilikte aradığı huzur ve cinselliktir. Adama da yazık değil mi? İkisi de yok.

Eşin de haklı sende haklısın belki ama seks çiftleri bağlayıcı bi unsur.

Herşeye bir dini bakış açısı sokuşturmayı da bir anlasam.

Karşınızdakiyle ilgili hiçbir fikriniz yok.Gayrimüslim mi, ataist mi, puta mı tapar hiçbirşey bilmeden dini yorum

yapmayın.

Hiç düşündün mü acaba aldatsın da boşanayım diye mi yapıyorsun ?

Herşeye bir dini bakış açısı sokuşturmayı da bir anlasam.

Karşınızdakiyle ilgili hiçbir fikriniz yok.Gayrimüslim mi, ataist mi, puta mı tapar hiçbirşey bilmeden dini yorum

yapmayın.
Siz ateist dinsiz ya da gayrimuslimseniz dini mesaji okumaz es gecersiniz burda musluman olan bundan faydalanip tesekkur eden insanlar faydalaniyo zaten.ha konu sahibi de bu konuda sizin gibi dusunuyosa dedgm gibi o da gormezden gelir her yazilan yorumu okumak zorunda degilsiniz.kenid dininizi yasar isinize gelmeyeni gormezden gelirsiniz olur biter.

Forum kurallarına göre dini paylaşım yapmak yasak zaten

Keşke yorum yazmadan önce eski konularina bi baksaydiniz eşi ile olumsuz açtığı konulara
Bu kadar kişi durduk yere niye desin bosan diye
Evlendiği için nasıl pişman olduğuna
Böyle hayat gecermi sevgisiz huzursuz hep bi pişmanlık var konu sahibinde

Neden evlendiniz ki o zaman? Evlilikte cinsellik olduğunu bilmiyor olamazsın..

Bence sevişmeyi ve orgazm olmayı öğrenmelisin. Öğrendikten sonra bir de konuşalım:))))

Yanıldınız müslümanım .Ama bu sadece beni bağlar.Hayır bu forma üyeyim ve her cevabı okurum.

Ben önce olaylara aklım ve vicdanımla bakarım.Bu da insani değerlerle alakalı.

Bu bakış açısıyla tartışmıyacağım, bir daha cevapta yazmayacağım.

İyi akşamlar.

Adamın hayatını neden zindana çeviriyorsun ki? Aldatmaz da boşanır ve İnan çok üzülürsün. Aile terapistine gitmeniz gerekli. Size de yazık.

Eşimi çok sevmiyorum demek ne demek ya..? Siz bence acilen psikolojik bir yardım alın.. Adamı böyle bir hayata mahkum edemezsiniz.. Ya boşanın ya da yardım alın.. Evlilik öyle evcilik oyununa benzemez bunu öğrenseniz iyi edersiniz.. Adam sizi aldatmasın tamam da ne yapsın duvara mı tırmansın emin olun gözüyle de olsa sizi aldatacaktır.. Emin olun.. Erkek nefsi kadına benzemez.. Çok saçma bir evlilik sizinkisi.. Adamı nasıl bir hayata mahkum ettiğinize bakın ya...! Eşinizi sevmiyorsanız da boşanın.. İnsan eşini sevip sevmediğini nasıl bilmez.. Ben eşimin eve geleceği saati 4 gözle beklerim istediği her an hazır olduğumu bilir karşılıklı olarak haz almak güzeldir lakin siz eşinizi bundan mahrum edemezsiniz.. Günah...!

evlilikte eşler birbirlerini cinsel açıdan tamamlayamıyorsa veya bu konuda sıkıntılar yaşıyorsa bu boşanma sebebi olabilir . Hatta erkek eşinden gerken ilgiyi , yatak odası konusunda gereken tatmini görmüyorsa eşi onu bundan mahrum bırakıyorsa bu boşanma sebebidir .
Aldatma sebebi olamaz, ama erkek cinsel açlığını artık başka yollarla çözmeye çalışıp çözüm olarak da başka bir kadını tercih ederse sen dönüpde adama neden diyemezsin . Çünkü adam cinsel yönden aç . Bu bi erkek için önemli bi husus .
Daha sonra beni aldattı diye açtığın dava pekte büyük sonuçlar getirmez sana çünkü karı koca ilişkisi evliliğin temel kuralı , erkek bu konuda haklı taraf çıkar .
İsteğinizi arttırmak için bir doktora gidebilirsiniz veya ilk olarak sorununuzun ne olduğunu öğrenebilirsiniz . Tıp ilerlede her şeyin çözümü var . Eşini kaybetmek istemiyorsan biraz hareketlenmelisin .

Eşimi çok seviyorum diyemem demiş konu sahibi hala buraya ayet yazan mı ararsın yuva yıkmak kolay mı diyen mi? Ay niye zor oluyor boşanmak bir ben anlamıyorum herhalde. Sevgi yok, sevişmek yok ayrılırsın olur biter tutturulmuş bir kere yuva yıkmak kolay mı diye mutsuz yaşamaya mı geldiniz bu dünyaya anlamıyorum ki.

Aldatma sebebi olamaz bu karakter meselesi cunku madem oyle bosansin aldatirim diye tehdit etmek de sacmalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…