Slm KızLar Aranızda Gerçek Silikon Kalça İç Çamaşır Kullananınız Var Mı ?

:99: :99: :99: Heyyyyyyy :95: :95: kimse yok muuu :96: :96: :96: gerçek silikonlu iç çamaşırı kullananınz yok mu yaniiiiiiii :92: :92: :92: hadi amaaaaa cvp verin biriniz yaaaaa :106: :106: :106: :2: :108: :82: :103: bekliyorummmmmmmmm :126: :119: :90: :2: :2: :129: :79: :116:

Kızlaaar satmak isteyeniniz olursa bana ulaşsın ama gerçek silikonsa alacam :102: :104: :83: :82:

valla hayatım,ben 1 kere bi kere pentinin mağzasında görmüştüm....
hatta şok olmuştum bunuda mı yaptılar diee

Canım ben de sordum Pentiye ama oradaki çalışan kız gerçek silikonlusunu biz üretmedik diye kesin konuştu öyle birşey üretmemişler bana başka modelini gösterdi içi süngerli olandan ondan bitane bende var ama hoşuma gitmedi dışarı çıktığımda tedirgin oluyorum sanki herkes bna bakıyor gibi oluyor :83:

Yalnızca bitane sitede var benim istediğimden o sitede başka dilde yabancı site alibaba mı neydi siteni adı anlasam bi çaresine bakacam ama olmuyo işte Ödeme şekli bile farklı biri çıksa da yardım etse ne iyi olur var mı yabancı dil bilen

[/url][/IMG] 5 sene öncesi Penti de satılıyordu ama maalesef artık yok.İnanılmaz güzel bir şey.Asla abartmadan
dolgunluk ve yuvarlak hat veriyor. Bende araştırıyorum ama bulamıyorum.Bulan olursa buradan yazarsa çok makbul geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…