- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 38
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Pijama almış kadın giymiş kendı kocasınada gıydırmış koymuş mesela . Alın dıyor . Ne bilim oyle seylercan
im hani unlulerin profillerine gir bak cok cok guzel yerrlerde cok mutlu pozlar sonra ertedi gun bosanmis haberi.bunun gibi yani tabiki herkes mutlu degil ama prenses ve prenste degiller . internet koleligi altina gormis cogu kisi
ayy canım hiç sorma neredeyse tuvalete gidip resim paylaşacaklar.hatta bazen görüyorum aşkları okadar büyükki nereeyse yatak odası videolarını koyacaklar terbiyesizler.geçen facebookta gördüm bir tanıdık doğum yaptı.kocası hediyelrer üzerine düşmeler falan fian.burdan sesleniyorum namahrem diye birşey vardır tabiki paylaşabilirsin ama paylaşılacak şey var paylaşılacak şey var çoğu insanın yaptığı terbiyesizlikten başka birşey değil ayıp ayıp utanın
Bencede cok ayıp saçma paylaşmadım yapmam da inşAllah . Özel mahrem bısey ohayır canım ayıp değil tabiki onu bu derece herşeyiyle orda burda paylaşmak ayıp bana göre.doğum anına kadar yayınlamak ayıp bana göre.
mesela hamile bayanın ultrason resmini aaa bebeğim bakın bu deyip internette paylaşmasıda ayıp bence
canım benim benim yazdığımı okumama gerek yok benim mezhebime ter öyle şeyler ben rahat geniş bir insan değilim ama sizi bilemem bazı paylaşımlara yuh dediği oluyor insanınİlk mesajınızı okuyunuz yeniden lütfen.
Hediye almaktan ve erkeğin eşinin üzerine düşmesinden bahsetmişsiniz.
Ultrason fotoğrafı ben kendim bildim bileli millet KK da bile profil fotoğrafı yapıyor, hiç kimse de çıt demiyordu instagrama koyunca mı suç oldu?
Doğum anı nereye kadar konabiliyor bilmiyorum.
kanın neden dondu yavrucum.hediyeye laf dediğimiz yok bebeğimResmen kanım dondu. Kocasının aldığı hediye neden terbiyesizlik olsun. Neden utansınlar?
aynenultrason fotoğrafının neresi ayıp
Doğum sonrası hanımına hediye alan,hanımın üzerine düşen adamın nesine ayıp ayol?
Neresi namahrem bunun?
Cidden açıklar mısınız,çok merak ettim?
Hanımına kötü davranınca mı normal kabul edecektiniz?
Bencede bir erkegin esine deger vermesi ona olan sevgisini göstermesi adapla alakası yokayy canım hiç sorma neredeyse tuvalete gidip resim paylaşacaklar.hatta bazen görüyorum aşkları okadar büyükki nereeyse yatak odası videolarını koyacaklar terbiyesizler.geçen facebookta gördüm bir tanıdık doğum yaptı.kocası hediyelrer üzerine düşmeler falan fian.burdan sesleniyorum namahrem diye birşey vardır tabiki paylaşabilirsin ama paylaşılacak şey var paylaşılacak şey var çoğu insanın yaptığı terbiyesizlikten başka birşey değil ayıp ayıp utanın
kanın neden dondu yavrucum.hediyeye laf dediğimiz yok bebeğim
ben diyorumki bazı anlar vardır paylaşılmaz anlatabişldimmi ama sizde paylaşanlardansız lafımıza bakmayın :-D
Evet Ya herseyı paylaşıyorlar . Klozet inbile paylaşan var . Gene pembeli bısey almış giydirmiş klozete . Evin heryerını eş çocuk ve nazar dıye bıssu var mesela ben eşimin iyi bişeyini Bır arkadaşıma anlatsam mutlaka kavga ederiz çünkü nazar degıyor hıssedıyorum . Ama bu insanlar a degmıyormu anlamıyorum . Binlerce insan iç gecırıyordur eminim çünküartık özel diye birşey kalmadı ne yazıkki sosyal hesaplarıda kullanmanın bir adabı
canım benim benim yazdığımı okumama gerek yok benim mezhebime ter öyle şeyler ben rahat geniş bir insan değilim ama sizi bilemem bazı paylaşımlara yuh dediği oluyor insanın
Özenilecek, imrenecek hesaplar var bence instagramda ama kalkip tabak çanak pembeli evlerden ne anlıyorsunuz arkadaş.
Mesela ben 2 kizi takip ediyorum duzenli olarak ve resmen imreniyorum. Kizin biri 600RR kulaniyor haftasonlari otobana gazlamalara cikiyor, barinak, huzur evi ziyaretleri yapiyor. Kizi tanimadan sevdim resmen. Diger kiz ise motosikletle bikac ulke dolanmaya hazirlaniyor su siralar.
Resim cekselerde baksam diye merak ediyorum resmen. :)
Böyle kadınlar varken, hayati ev esyasi ve kocisi olmus pembişli süs bebegi tiplere mi özenir insan yahu?
ultrason da ayıpmışDoğum sonrası hanımına hediye alan,hanımın üzerine düşen adamın nesine ayıp ayol?
Neresi namahrem bunun?
Cidden açıklar mısınız,çok merak ettim?
Hanımına kötü davranınca mı normal kabul edecektiniz?
Katılıyorum kesinlikleÖzenilecek, imrenecek hesaplar var bence instagramda ama kalkip tabak çanak pembeli evlerden ne anlıyorsunuz arkadaş.
Mesela ben 2 kizi takip ediyorum duzenli olarak ve resmen imreniyorum. Kizin biri 600RR kulaniyor haftasonlari otobana gazlamalara cikiyor, barinak, huzur evi ziyaretleri yapiyor. Kizi tanimadan sevdim resmen. Diger kiz ise motosikletle bikac ulke dolanmaya hazirlaniyor su siralar.
Resim cekselerde baksam diye merak ediyorum resmen. :)
Böyle kadınlar varken, hayati ev esyasi ve bebek, kociş olmus pembişli süs bebegi tiplere mi özenir insan yahu?
o nazar olayına bende sasırıyorum 2 kişi mutluluğumuza sahit olsa hersey tepetaklak geliveriyor o hesap sahiplrerine nasıl nazar değmiyor.Evet Ya herseyı paylaşıyorlar . Klozet inbile paylaşan var . Gene pembeli bısey almış giydirmiş klozete . Evin heryerını eş çocuk ve nazar dıye bıssu var mesela ben eşimin iyi bişeyini Bır arkadaşıma anlatsam mutlaka kavga ederiz çünkü nazar degıyor hıssedıyorum . Ama bu insanlar a degmıyormu anlamıyorum . Binlerce insan iç gecırıyordur eminim çünkü
Evet Ya herseyı paylaşıyorlar . Klozet inbile paylaşan var . Gene pembeli bısey almış giydirmiş klozete . Evin heryerını eş çocuk ve nazar dıye bıssu var mesela ben eşimin iyi bişeyini Bır arkadaşıma anlatsam mutlaka kavga ederiz çünkü nazar degıyor hıssedıyorum . Ama bu insanlar a degmıyormu anlamıyorum . Binlerce insan iç gecırıyordur eminim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?