Slm kızlar. İnstagramdakı hayatlar !!

Bakmayın öyle olduklarına. Onların da vardır derdi tasası ama kimse bilsin istemezler. Bazı arkadaşlarımdan bilirim, adamın ağzından küfür düşmez karısına karşı ama fotoğrafları görsen onlardan aşığı yok.

can

im hani unlulerin profillerine gir bak cok cok guzel yerrlerde cok mutlu pozlar sonra ertedi gun bosanmis haberi.bunun gibi yani tabiki herkes mutlu degil ama prenses ve prenste degiller . internet koleligi altina gormis cogu kisi
Pijama almış kadın giymiş kendı kocasınada gıydırmış koymuş mesela . Alın dıyor . Ne bilim oyle seyler

Resmen kanım dondu. Kocasının aldığı hediye neden terbiyesizlik olsun. Neden utansınlar?

Bencede cok ayıp saçma paylaşmadım yapmam da inşAllah . Özel mahrem bısey o

artık özel diye birşey kalmadı ne yazıkki sosyal hesaplarıda kullanmanın bir adabı
canım benim benim yazdığımı okumama gerek yok benim mezhebime ter öyle şeyler ben rahat geniş bir insan değilim ama sizi bilemem bazı paylaşımlara yuh dediği oluyor insanın

Özenilecek, imrenecek hesaplar var bence instagramda ama kalkip tabak çanak pembeli evlerden ne anlıyorsunuz arkadaş.

Mesela ben 2 kizi takip ediyorum duzenli olarak ve resmen imreniyorum. Kizin biri 600RR kulaniyor haftasonlari otobana gazlamalara cikiyor, barinak, huzur evi ziyaretleri yapiyor. Kizi tanimadan sevdim resmen. Diger kiz ise motosikletle bikac ulke dolanmaya hazirlaniyor su siralar.
Resim cekselerde baksam diye merak ediyorum resmen. :)

Böyle kadınlar varken, hayati ev esyasi ve bebek, kociş olmus pembişli süs bebegi tiplere mi özenir insan yahu?

Ben paylaşmam. Paylaşmama sebebim başkalarını kıskandırmak değil özel hayatıma saygı duyuyor olmam. Yoksa Kıskanmak istemeyen takip etmez bu kadar basit.

Resmen kanım dondu. Kocasının aldığı hediye neden terbiyesizlik olsun. Neden utansınlar?
kanın neden dondu yavrucum.hediyeye laf dediğimiz yok bebeğim
ben diyorumki bazı anlar vardır paylaşılmaz anlatabişldimmi ama sizde paylaşanlardansız lafımıza bakmayın :-D

Bazen diyorum dayak yiyen bir kadının resmi mutlu bir kadının resmi kadar rahatsız etmiyor insanları. Sokak ortasında eşini döven adam normal geliyor da seven adam ayıplanıyor.

Bencede bir erkegin esine deger vermesi ona olan sevgisini göstermesi adapla alakası yok
İnsanlar mutluluklarını paylasıyorlar, bunun bizi de mutlu etmesi gerekir ne güzel mutlular diye
Adam karısına tekme tokat dalsaydı kavga dövüs daha mı iyi olurdu
Ben sahsen mutlu olurum baskasının sevincine siz de bu yönden bakabilirsiniz.

Size ne milletin hayatında birkaç çeşit tabağı olmasından evin büyüklüğünden siz kendi hayatınıza bakın yani sosyal medyaya bu tür şeyler ekleyince işte böyle insanlar başkaları tarafından göze geliyorlar. Ben sevinirim yani güzel evi var ne güzel eşiyle kahvaltı yapıyorlar diye. Sizin evinizle eşinizle bir derdiniz yoksa ağzınızın tadı varsa geçiniyorsanız önemli olan bu illa şımartılmak gerekmiyor ki. Eğer hep birileriyle kendinizi kıyaslarsanız hep tatminsiz ve mutsuz olursunuz.

AYRICA ınstıgramda kullanmıyorum sadece bunlar etrafta duyup gördüklerim bana saçma geliyor

kanın neden dondu yavrucum.hediyeye laf dediğimiz yok bebeğim
ben diyorumki bazı anlar vardır paylaşılmaz anlatabişldimmi ama sizde paylaşanlardansız lafımıza bakmayın :-D

Bir kocanın doğum sonrası karısına hediye alması paylaşılmayacak an mı?

Evet Ya herseyı paylaşıyorlar . Klozet inbile paylaşan var . Gene pembeli bısey almış giydirmiş klozete . Evin heryerını eş çocuk ve nazar dıye bıssu var mesela ben eşimin iyi bişeyini Bır arkadaşıma anlatsam mutlaka kavga ederiz çünkü nazar degıyor hıssedıyorum . Ama bu insanlar a degmıyormu anlamıyorum . Binlerce insan iç gecırıyordur eminim çünkü

ben de sporcu kızları takip ediyorum. ya da gezicileri. Modacı kızları da seviyorum. Takip ederken, 'biraz da bizim gibileri düşünün!' diye dertlendiğim hiç olmadı. dergi okumak gibi geliyor. güzel şeyler görmeyi seviyorum çünkü

Katılıyorum kesinlikle

o nazar olayına bende sasırıyorum 2 kişi mutluluğumuza sahit olsa hersey tepetaklak geliveriyor o hesap sahiplrerine nasıl nazar değmiyor.

bence o sizin biraz kötü kalpliliğinizden mi acaba? Güzel bakın, güzel düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…