- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Allahım kimseye göstermesin . Cok zor . O kadının gözlerinin içi gülüyor onca seye rağmen . Cok küçük şeylere üzülüyoruz .
Yalan onlar yalan. Eşine boşanma kararından bir gün önce sensiz olmaz diye şarkı paylaşanları gördü vallahi bu gözler.slm kızlar size dert gibi gelmeyebılıt ama instagramdakı hayatlar ne oyle ya . Herkesın evı pembe ve mavi ve büyük herkesın eşi karısına kahvaltılar hazırlıyor yemeklere götürüyor , hamileliklerini mükemmel gecırtıyor. Özenmemek elde degıl . Hemen yargılamayın . Gerçekten bazen cok özenıyorum bız neden bu kadar kavga ettık bu kadar tartıştık bunkadar hakaret oldu . Allah m insanlar masal gibi yaşıyorlar . İnstagramda binlerce insan paylaşıyor . Can'ım sıkılmadı degıl . Allah herkesı Mutlu etsin tabı ama o kadınlar böyle paylaşım yaptıkca nice insan üzülecek . Herşey göz önünde çünkü . Uc dört takım kahvaltı takımları yemek takımları Kocaman Kocaman evler ve düşünceli eşler . Hayatlara bak. Elh her halimize tabıkı ama oyle paylaşmak ıstedım
Elhamdüllah gibi güzel bir kelimeyi de elh diye kısaltmışsınız ya pes diyorum pes!!!
Nasıl yalan ? Bana oyle gelmıyor . Pembe isimli Okadar cok insan var Kı evlerı hayatları ve eşleri . Ya ben hamileyken eşim bana hıc Te oyle davranmadı Bı tek sen hamile degılsın derdi mesela . Istedıklerımı alırdı falan ama oyle sürprizler vs yok Can'ım nerdee
Bende cok ittim zamaninda da ama simdide eşim o kadar asiri olmasada cok dusunceli :)) ve ben ona cok asigim :))aaayyyy çook aşırı lüks, şaşaalı bi hayat olmasa da ona yakın olabilecek, öyle her zaman hediyeyle gelen , düşünceli bir eşim olaabilecekken elimin tersiyle ittim. hayatımın hatasını yaptım. neden? salaklığımdan.
ha şimdi körkütük aşığım o şahsa ama iş işten geçti.
istanbul'da bogaz manzarali bir evde, haftami sahane bir spor salonunda gecirerek yasiyordum. su an yurt disindayiz gorev geregi ve yaklasik 11 ay 35 m2 bir evde oturduk 3 kisi.slm kızlar size dert gibi gelmeyebılıt ama instagramdakı hayatlar ne oyle ya . Herkesın evı pembe ve mavi ve büyük herkesın eşi karısına kahvaltılar hazırlıyor yemeklere götürüyor , hamileliklerini mükemmel gecırtıyor. Özenmemek elde degıl . Hemen yargılamayın . Gerçekten bazen cok özenıyorum bız neden bu kadar kavga ettık bu kadar tartıştık bunkadar hakaret oldu . Allah m insanlar masal gibi yaşıyorlar . İnstagramda binlerce insan paylaşıyor . Can'ım sıkılmadı degıl . Allah herkesı Mutlu etsin tabı ama o kadınlar böyle paylaşım yaptıkca nice insan üzülecek . Herşey göz önünde çünkü . Uc dört takım kahvaltı takımları yemek takımları Kocaman Kocaman evler ve düşünceli eşler . Hayatlara bak. Elh her halimize tabıkı ama oyle paylaşmak ıstedım
Buda güzel :) aslında oyle yapmak lazım bende arkadaşım geimişti cocukları uyuttuk balkonda cay ıctık ama genede Okadar cok paylasım var Kı insan iç gecıriyor nefis isteBen çok seviyorum o hesapları.
Tabaklarim güzel değil kahvaltı hazirlamayan kocam yok diye de hiç dertlenmedim.
Geçen birinin kocası kahve yapmış paylaştı dur bende yapayım dedim bir fincan bol köpüklü bir kahve yaptım kendime balkona çıktım ayaklarimi uzatip ictim niye dertleneyim ayol :)
he evet takıp edıyorum nuru bende o farklı bısey . Kadın hasta ve bebegı varAh ben onun bloguna denk geldim. 10 amazonu okuyup tanidim hepsini.
Arada google a yazip instagram sayfasina bakiyorum durumunu takip ediyorum niye bilmiyorum cok uzuluyorum
Allah o minik bebegi annesiz birakmasin
Öncelikle dogumuznuza cok az kalmış :)) MasAllah cok heyecanlı. İnş hayırlsuyla kucagınıza alırsınız . Nebguzel Allah daim etsin evınızı eşinizi hayatınızı . Bılemıyorum muhakkak puruzsz degıldırler ama insan iç gecırıyor Okadar paylaşım var Kı ! Sizde mi evınızı paylaşıyorsunuz. Sureklıistanbul'da bogaz manzarali bir evde, haftami sahane bir spor salonunda gecirerek yasiyordum. su an yurt disindayiz gorev geregi ve yaklasik 11 ay 35 m2 bir evde oturduk 3 kisi.
dogumuma 1 ay kala gunde 10 saat yuruyerek ev aradik ve su an dogumuma 6 gun var ev tasiyorum tek basima.
sizin baktiginiz fotograflar gibi aynen benim de paylasimlarim ancak sandiginiz gibi bebe pembesi - mavisi degil dunyam.
gorunen ve olan arasindaki farki kavrayabilirseniz, caniniz sikilmaz.
Evet cokkkkk haklısın . O ne oyle ya cok itici gerçektenİnstagramda veya diğer sosyal medya araçlarında kendi resmimi az koymaya dikkat ediyorum artık. Nazar vs değebilir buna inanıyorum hayır güzel olduğum için degil yanlış anlaşılmasın haftanın 7 günü ya da ayda 30 günün bir saati ilginç bir etkinlikte ya da güzel bir yemekte vakit geçirirken çekip atmışım evet güzel o an ama benim tüm haftam o saatten ibaret degil ya da sene içinde bir kaç ilginç yer gezdim diye hep o ruh halimde degilim. Bazı dönüşler oldu bana anladım ki dışardan bazı insanlar için mükemmel görünüyorum bazı konularda ama alakası yok. O yüzden dikkatli olunmalı sosyal medyayı kullanırken. Ha bazıları da suyunu çıkarıyor imrendirmek istiyor gayet belli ama tiksindiriyor adeta. Benim arkadaş var evine her gelen misafirin eline kahve tutuşturup fotosunu çeker hic bi misafirini ıskalamadı. Kim geldi gitti bilirim napim arkadaş işte o da öyle.
Öncelikle dogumuznuza cok az kalmış :)) MasAllah cok heyecanlı. İnş hayırlsuyla kucagınıza alırsınız . Nebguzel Allah daim etsin evınızı eşinizi hayatınızı . Bılemıyorum muhakkak puruzsz degıldırler ama insan iç gecırıyor Okadar paylaşım var Kı ! Sizde mi evınızı paylaşıyorsunuz. Sureklı
Konu sahibi sana tavsiyem var, sevdigin seyleri paylasmak icin cok paralarinin olmasina gerek yok. Sen de sevdigin seyleri paylas, paylastikca mutlu ol. Sevgi paylasildikca cogalir çünkü.
Ben fotograf paylastikca mutlu oluyorum çünkü seviyorum, mutlu oldugum seyleri paylasiyorum.
Yemek falan paylasmam ama kahve paylasiyorum seviyorum. Tabak canak paylasmam sevmiyorum oyle süslü seyler hazirlama yetenegim yok çünkü. .
Siz de cok sevdiginiz seyleri paylasabilirsiniz. Mesela bir kolyenizi ya da perdenizi ya da parkta oynayan cocuklari. Yagan yagmuru, lambanizi, avizenizi. Önemli olan sevmeniz ve her baktiginizda mutlu olmaniz. Mutlulugu paylasmak parayla değil. Sen 1 liralik seyi paylasmaktan mutlu olursun karsindaki 10 liralik seyi. Ya da karsindaki 1 liralik seyi 10 liralik gibi gosterip paylasmaktan mutlu olur.
Bizim insanimiz maalesef mutlulugu cekemiyor. Ben seviniyorum. Herkes esiyle evladiyla mutlu olsun istiyorum. Gordukce de ben mutlu oluyorum..
Baskasinin sevdigi seyi elestirip aa kesin yalandir demek bence hic hos degil...
Ben de dört aydır 1+1 evdeyim, kendimi kafese kapatılmış gibi hissediyorum. Bi insanı motive eden eşya filan değil de evin büyüklüğü bence. Evinizi bulmuşsunuz, umarım her şey güzel olur, ferahlarsınız, darısı başıma.tesekkur ederim. hayir son 11 aydir hic evimin gorselini paylasmadim cunku 11 aydir kendimi hic kendim gibi hissetmedim. demek istedigim de buydu, kendini esya-mal-ev ustunden degerli gormemeli insan. yapmayin bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?