Aşılama slm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yaren_29

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
23
0
16
İstanbul
kızlarrr çok mutluyum aşılamam tutmuş şimdi geldim hastaneden şoktayım hala allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın çok ağladım sevinçten çok mutluyummmmmmmmmmm:)

kızlarrr çok mutluyum aşılamam tutmuş şimdi geldim hastaneden şoktayım hala allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın çok ağladım sevinçten çok mutluyummmmmmmmmmm:)

canım tebrik ederim aşılamanı sanırım zeynep kamilde yaptırmıştın..bende gonal f kullanıyorum bu onuncu günüm igneyi vurulalı..yarın muayenem var yumurtalıklar gelişmiş ise aşılama için gün verecekler...bir sakıncası yoksa ne problem vardı sizde birde yumurtalıkların kaç ml ken aşılaman yapıldı... inan bana umut vermiş oldun

tebrik ederim canım. allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. aşılamanı infertilite bölümünde mi yaptırmıştın zeynep kamilin?

canım aşılamam zeynep kamilde yapıldı 12 tane fostimon 75 le başladım ama büyüme 13mm oldu sonra 6 kutu daha dozu yükselttiler ve 17 mm oldu 16 gün iğne kullandım ve aşılama yapıldı 8 gün adetim geçti bugünle birlikte test yapıldı ve olumlu çıktı ama çok zor geçmişti 9 gün yattım ameliyatlıymış gibi kalkamıyordum allah kolaylık versin herkese...

cnım senin yumurtalardamı sorun vardı..eşinde sorun varmıydı

yumurtalarda sorun vardı canım kesin birşey demediler ama ben anlıyodum büyümüyodu dengesizlik vardı.

tebrik ederm ne mutlu size,Allah tamamına erdrsin inşlh
umarm ben de aşılaması tutan şanslılardan olurm

Allah sağlıcakla büyütsün cnm. bende persembe günü aşı olucam insallah benimde tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…