şu yazdıklarını bir gün evladında senin için yazsa buraya ve sen görsen içine bi öküz otururdu eminim. Tam ergen psikolojisi yaşıyorsun. Yumurtadan çıkmışsın kabuğunu beğenmiyorsun yazık. İnşallah birgün o evden çıkıp gittikten sonra tekrar o beğenmediğin pislik iğrençlik hızrsızlık yapan insanların yanına dönmek zorunda kalmazsın. Zira onların tek suçu seni doğduğunda beğenmeyip çöp kutusuna bırakmak değil bakıp büyütüp bu yaşa getirmiş olmaları.
Şu tavrını 20 yaşında olmana bağlıyorum. Benim babam da yemekte ses çıkarırdı eskiden nefret ederdim. Hiçbir zaman tek lafını etmedim, bazen ayrı yedim. Tırnak makasımda tırnak kalmışlığı da oldu insanlık hali fark edilmeniştir dedim temizleyip kullandım. Ne var bunda ? İç çamaşırı olayı da hoş değil, demekki yeterince ifade edememişsin kendini ya da karşındaki insanların ciddi şekilde anlama problemleri var.
Benim annem mesela kahvaltıda elini kullanmaya bayılır.. Bense ortada bir şeye birinin çatalı bile girdiyse yemekten hoşlanmam. Ama hiç annem için ıyk ne iğrenç gibi bir şey aklımdan geçmedi. Kardeşim mesela uzun süre yıkanmasa koksa da ona da ıyk dememişimdir.
20 yaşında ergenlikten çıkamamış gibi konuşursun. Aile bireylerin sonuçta el değil ki.
Ailendeki kişilerle mesafeni ayarlaması gereken sensin. Eşyalarını kendin yıka kendin kurut, dolabına da kilit al. Yemeğini de ayrı ye. Oldu bitti. Olup bitmiyorsa o evde yaşama. Iyk mıyk diyeceksen zaten yaşama.
Temizlik ve kişisel eşyalar yaştan yaşa göre mi değişiyor anlamadım. Yani 50 yaşındada olsam çamaşırımın giyilmesinden tırnak makasımın kullanımından rahatsız olurum. Tek bunlarda değil ağda genital bölgeye sürülüyor traj bıçağıyla bazen kesildiğim oluyor tırnak makası aynı şekilde. Bu konuda hassiyetimiöbiliyorlar. Tırnak makasında tırnak unutmak insanlık hali olamaz en azından bir su dökülür makasa. Yemek yerken ses çıkarmak ayrı bir konu yaşlı olur çenesinde veya dişinde bir problem olur vs anlarım. Ama normal bir şekilde ağzı açık ve şap şap yapmak kabul edilemez belli bir yaştan sonra. Adabı muaşeret neden var ozaman. Toplum içinde yaşıyorsak belli kurallara dikkat etmemiz gerekiyor
Tamam hadi ailen öğk ıyk pis kaka , kaybedensin.
sanırım yaşın küçük ..
ailenin kıymetini kaybedince anlarsın ..
Zaten kıymetlerini biliyorum karakter ayrı temizlik ayrı. Bana saygı duymamaları umursamaz olmaları ve banyo falan yapmamaları soğutuyor sadece. Aynı evde yaşıyoruz sonuçta heryer kokuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?