Sofra adabı....banyo yapma...hırsızlık...pislik iğrençlik

Temizlik banyo yapmak hırsızlık ve egrenlik... Ne gibi bir bağlantı kurdunuz merak ettim.saçma sapan ve alakasız. Ayrıca onlarca yazdığım için beni yadırgıyorsanız o öküze şimdiden alıştırın kendinizi bence. Gerçi bir anne olarak bebeği çöp kutusuna bırakmaktan bahseden biri için bir etkisi olucağını sanmıyorum.

Şu tavrını 20 yaşında olmana bağlıyorum. Benim babam da yemekte ses çıkarırdı eskiden nefret ederdim. Hiçbir zaman tek lafını etmedim, bazen ayrı yedim. Tırnak makasımda tırnak kalmışlığı da oldu insanlık hali fark edilmeniştir dedim temizleyip kullandım. Ne var bunda ? İç çamaşırı olayı da hoş değil, demekki yeterince ifade edememişsin kendini ya da karşındaki insanların ciddi şekilde anlama problemleri var.

yanlız nedense sen bana fake uye gıbı gelıyosun neyse hayırlısı

Temizlik ve kişisel eşyalar yaştan yaşa göre mi değişiyor anlamadım. Yani 50 yaşındada olsam çamaşırımın giyilmesinden tırnak makasımın kullanımından rahatsız olurum. Tek bunlarda değil ağda genital bölgeye sürülüyor traj bıçağıyla bazen kesildiğim oluyor tırnak makası aynı şekilde. Bu konuda hassiyetimiöbiliyorlar. Tırnak makasında tırnak unutmak insanlık hali olamaz en azından bir su dökülür makasa. Yemek yerken ses çıkarmak ayrı bir konu yaşlı olur çenesinde veya dişinde bir problem olur vs anlarım. Ama normal bir şekilde ağzı açık ve şap şap yapmak kabul edilemez belli bir yaştan sonra. Adabı muaşeret neden var ozaman. Toplum içinde yaşıyorsak belli kurallara dikkat etmemiz gerekiyor

Benim annem mesela kahvaltıda elini kullanmaya bayılır. . Bense ortada bir şeye birinin çatalı bile girdiyse yemekten hoşlanmam. Ama hiç annem için ıyk ne iğrenç gibi bir şey aklımdan geçmedi. Kardeşim mesela uzun süre yıkanmasa koksa da ona da ıyk dememişimdir.
20 yaşında ergenlikten çıkamamış gibi konuşursun. Aile bireylerin sonuçta el değil ki.
Ailendeki kişilerle mesafeni ayarlaması gereken sensin. Eşyalarını kendin yıka kendin kurut, dolabına da kilit al. Yemeğini de ayrı ye. Oldu bitti. Olup bitmiyorsa o evde yaşama. Iyk mıyk diyeceksen zaten yaşama.

senin işin zor be güzelim ne diyelim Allah yardımcın olsun inş. gönlüne göre bi kocan ve mükemmel bi ailesi çıkar karşına bunca çektiklerinden sonra. Sevgiler

Rahatsız olan gitsin demek nasıl bir zihniyettir. Toplum içinde yaşama kuralları nezaket kuralları adabı muaşeret neden var? Rahatsız okan gitsin olan ozaman. Aşırı gürültü yapıpda komşuları rahatsız eden şikayet olunca git müstakil evde otur demekle aynı mantığınız. Saygı sadece yabancılara duyulmaz en başta kendine sonra ailene sonra başkalarına duyucaksın.
Dediklerinizide mecbur yapıyorum ama neden başkası yüzünden kendimi kısıtlıyorum. Kaldıki kendi evimde yaşıyorum misafirlikte değil.

Tamam hadi ailen öğk ıyk pis kaka , kaybedensin.

sanırım yaşın küçük ..

ailenin kıymetini kaybedince anlarsın ..

ayrıca oncekı konularında benı evden kovuyolar dıye aglıyodun sımdı begenmıyosun

İyi birini bul evlen kardes boyle hayat cekilme.

yani bazı arkadaşlar olayı niye başka boyuta çekiyor anlam veremiyorum

kızcağız ailesine şerefsiz mi diyor?
namussuzlar ahlaksızlar mı diyor?
kirliler kokuyorlar ve ben titiz bir insanım katlanamıyorum diyor farkındamısınız tepkisi çok normal

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim sen bence universite kazanmaya bak sehir degistir uzuldum dusununce bile sinirlerim bozuldu temizlik kadar guzel bisey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızın niye üstüne geldiniz anlamadım, sizin aileniz aynı şeyleri yapsa ay canım ailem diye sarılacak mısınız? Biraz gerçekçi olun lütfen. Herkesin ailesine saygısı, sevgisi var ama temizlik bu. Türlü türlü hastalık gelir insanın başına.

Konu sahibi, umarım en kısa zamanda tertemiz bir ortama geçersin. Katlanmaya çalış ama para meselesini konuş, az buz para değil.

Valla ben sizin bu konunuza asla inanmıyorum daha mayısta bir konu açmışsınız annem abim kovdu beni diye neden evladını kovsun bir anme ayrıca orada çalışmadığınızı nereye gideceğinizi bilemediğinizi söylemişsniz iki ay bile olmamış işe girip daha ilk aylıktan bu kadar para mı biriktirdiniz pislikler diye söz ederken sizi doğuran bu yaşa getiren annenizden mi söz ediyorsunuz hayret valla. Bebekliğiniz çocukluğunuz geçmiş pisseler bu kadar nasıl sağlıklı yetişebildiniz abartı olduğunu düşünüyorum yazdıklarınızın nedem sizim iç çamaşırlarınızı giysinler annene uymaz bir kere resmen hakaretetmişsiniz bu zamana sizi getirmiş hep böylelerse siz nasıl o ailede temizlik alışkanlığı kazandınız neden bilmem başka nedenlerden ailenizi sevmiyorsunuz bunları anlatıyorsunuz ama önceki konunuzdan yola çıkarak samimi değilsiniz bir çalışmıyorum iki ay geçmeden bir konu çalışıyorum para biriktirdim çaldılar önce tutarlı olun.

Zaten kıymetlerini biliyorum karakter ayrı temizlik ayrı. Bana saygı duymamaları umursamaz olmaları ve banyo falan yapmamaları soğutuyor sadece. Aynı evde yaşıyoruz sonuçta heryer kokuyor.

temizlik yapmıyo mu kimse ..
madem kalabalıksınız , hergün biriniz temizleyin ..
banyo neden yapmıosunuz ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…