- 25 Ocak 2011
- 1.221
- 972
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
kızlar merhaba , kafam cok karışık,evliliğe dogru giden bi ilişki de bıkan taraf oldum, herşey güzelken para sıkıntıları benı bunalttı, ailemin zaten durumu hiç yok ben bakıyorum, işler durgun ,birde okul okuyorum ,herşeye koşturmaktan yoruldum, kendmi bildim bileli çalışıyorum, nişanlımın bana vaadleri oluyor , sonra bakıyorum söyledikleriyle yaptıkları bir degil.bu daha cok kafamı karıştııyor, cunki benım bi senem daha var okul için, ve özel üni olduugu için parayı takılan takılarla ödeyecegını söyluyor, önceden inanıyordm ama para mevzunu cok gündeme gtirdiği için onada itimatım kalmadı yani.balayı için uygun yer, eşyalar için uygun yer , düğün yeri için uygun yer ,yok o pahalı yok bu pahalı , yeter gercekten , ben bu zor dönemımde gidiyorum en kaliteli çeyizi almaya çalışıyorum hevesle yapıyorm kaliteli olsun diye ugraşıyorum ama beyfendi bana eşyalara sen karar verirsin kullanacak olan sensin diyor , eşya bakmaya gidiyoruz bu uygun bunu alırız diyor.madem sen secicen benı nıye götürüyorsun.Başta konuşuluyor kır düğünü istiyoruz diye ,gidiyor düğün salonu tutuyor ve küçüçük , yok diyorum başka yer tutalm gercekten de tıklış tıkış insanlar yaz ayında bunalacak diyorum yada nikah olsun masraf olmasın madem diyorum, milleti otobusle nasıl taşırım ben oraya diyor.yanlış anlamayın para delisi degilim , sadece bana verdigi sözlerın tutulmaması , bunlar canımı sıkıyor. Ve ayrılmak istiyorum, cunki ben zaten bi evlilik yapmıştım, onun korkusunu yenı atlattım şimdi bu sıkıntılara katlanabilecemi sanmıyorum. Nasıl ayrılacağımı bilemıyorum cok bunalıyorum. Herşey üstüme üstüme gelıyor :2:
ayrılınca eminim rahatlaycak ohh diye derin bir nefes alcaksın ? Ney yapacağım diye sormuşsun yapacağın ilk sey yalnız kalıp ben bu adamı seviyor muyum ? Bu adamsız bir hayat yaşayabilir miyim ? Ayrıldıktan sonra pişman olur muyum ? Yaşananlarda benim haksızlık payım ne , onun haksızlık payı ne ? Evlenceğim adamı düşündüğümde mutlu oluyor muyum ? Bu adama ömür boyu katlanabilir miyim ? Bütün bu soruların cevabını bul otur düşün ama ciddi ciddi düşün olumsuz tarafı olumlu tarafından çok ise (ki öyle gözüküyor yazdıklarından) arkana bakmadan ama kimseyi de kırmadan üzmeden ayrıl kaç git..
En önemli sorun su sen bu adamı seviyor musun ? Bu sorunun cevabı en uzun düşünüp cevabını yalnızca kendinin bulabileceği bir sorudur canım öpüyorum
Kafamdakilere tercüman olmuşsun resmen.Çok düşünüyorum seviyor muyum diye.Biraz yanlız kalmak ondan uzak olmak kendimi test etmek istiyorum ama o benı kaybetmekten korkuyor ki buluşmayalım bile dedidimde ''geliyorum'' deyip yanıma geldi . yani istesemde yanlız kalamıyorum,ona söyleyemıyorum biraz ayrı kalalım birbirimizi deneyelim böyle diye diyemıyorum yok nutkum tutuluyor onu üzmekten korkuyorum ama ben paramparçayım aslında. benım en büyük sıkıntım konuşamamak
Bende sözlendim 6 ay sözlü kaldım ayrıldım canım bilirim içindeki durumu..
ayrılacaksan inan bir andan kestirip atmak en doğrusu ben ayrıldım..Yukarıda sana sorduğum soruları tek tek kendime sorarak cevaplar alarak adımlarımı attım..En son su soruyu sordum kendime tamam seviyorsun (!) peki bu adam daha nişanlıyken böyle iken bir ömür aşk bitse bile katlanabilecek misin ? Hayır dedim hayır yapamam
ÖYLE BİTİRDİM
sen sadec kendini düşün hakaret edip ayrılmadığın sürece vicxdan yapacak vir şey yok inan
sana en başta gecmiş olsun diyorumKaç defa sordu sen durgunsun neyin var diye ,kendimi o kadar hazırlamıştım ama yok bişeyım şuan konuşmak istemıyorum diye kestirip attım. agustosun 2si dügün tarihi sence ayrılmak için bi umut var mıdır hala ? ki ben boşanmış biri olaraktan soruyorum bunu :)
sana en başta gecmiş olsun diyorumKaç defa sordu sen durgunsun neyin var diye ,kendimi o kadar hazırlamıştım ama yok bişeyım şuan konuşmak istemıyorum diye kestirip attım. agustosun 2si dügün tarihi sence ayrılmak için bi umut var mıdır hala ? ki ben boşanmış biri olaraktan soruyorum bunu :)
bence en güzeli nikah..tertmiz sıkıntısız kınayı biraz canlı yaparsınız olur biter..
böyle şeylere için sıkılmanıza değmez
yanlış mı anladım diye açtığın konuyu bir kez daha bir kez daha okudum canım..
Okuduğumda her okuduğumda içime bir kasvet oturdu açıkçası..sen resmen mutlu değilsin yahu bu adamla !! Senin sorunun para değil ki hiç parası olmasa bile karşındaki adam vaad ettiklerini yerine getrip ufacık öpücüklerle ikna etmye calıssa sen zaten anlaysla karsılarsın ama kendi özel okula gidip birde üstüne sunu ucuz al bunu ucuz alalım su söyle olsun bu böyle gözüne soka soka e hersey elbet içinde kalır...
Hadi bunları da geçtim ne bileyim adam sözler verip tutmuyor ya işte buna sinir oldum beeeen :-@
Evet düğün günü bile ayrılanlar varken sen ohooo tabiki var yeterki mantığını devre sok
Bu zamandan sonra mantıkla hareket etmeye çalışıyorum ama off içim cokk daralıyor. Keşke herşey rüya olsa da uyansam ,bu arada benı dinledıgın için teşekkür ederim , kimseye açamıyorum bu sıkıntıyı kendı kendıme içimde çözmeye çalışıyorum
herşey gözünüzde kalıp evlenmeniz... hep içinizde ukde olarak kalıcak.
bu arada üni bölüm ne okuyosunuz?
aynı yaştaymışız canım benim.. her zaman yardımcı olmaya çalışırım hiç nir şey yapamasam da derdini dinlerim özelden yazabilirsin buradan yazabilirsin başkalarının acılarına bir nebze de olsa su serpmek beni çok rahatlatıyor ..
çünkü kendi dertlerime çözüm bulamıyorum kendimi böyle rahat hissediyorum
kızlar merhaba , kafam cok karışık,evliliğe dogru giden bi ilişki de bıkan taraf oldum, herşey güzelken para sıkıntıları benı bunalttı, ailemin zaten durumu hiç yok ben bakıyorum, işler durgun ,birde okul okuyorum ,herşeye koşturmaktan yoruldum, kendmi bildim bileli çalışıyorum, Nişanlımın bana vaadleri oluyor , sonra bakıyorum söyledikleriyle yaptıkları bir degil.bu daha cok kafamı karıştııyor, cunki benım bi senem daha var okul için, ve özel üni olduugu için parayı takılan takılarla ödeyecegını söyluyor, önceden inanıyordm ama para mevzunu cok gündeme gtirdiği için onada itimatım kalmadı yani.Balayı için uygun yer, eşyalar için uygun yer , düğün yeri için uygun yer ,yok o pahalı yok bu pahalı , yeter gercekten , ben bu zor dönemımde gidiyorum en kaliteli çeyizi almaya çalışıyorum hevesle yapıyorm kaliteli olsun diye ugraşıyorum ama beyfendi bana eşyalara sen karar verirsin kullanacak olan sensin diyor , eşya bakmaya gidiyoruz bu uygun bunu alırız diyor.Madem sen secicen benı nıye götürüyorsun.başta konuşuluyor kır düğünü istiyoruz diye ,gidiyor düğün salonu tutuyor ve küçüçük , yok diyorum başka yer tutalm gercekten de tıklış tıkış insanlar yaz ayında bunalacak diyorum yada nikah olsun masraf olmasın madem diyorum, milleti otobusle nasıl taşırım ben oraya diyor.Yanlış anlamayın para delisi degilim , sadece bana verdigi sözlerın tutulmaması , bunlar canımı sıkıyor. Ve ayrılmak istiyorum, cunki ben zaten bi evlilik yapmıştım, onun korkusunu yenı atlattım şimdi bu sıkıntılara katlanabilecemi sanmıyorum. Nasıl ayrılacağımı bilemıyorum cok bunalıyorum. herşey üstüme üstüme gelıyor :2:
Evlenmeden böyle yapıosa evlenince düşünemiyorum.
sizinle evleniyo bi başkasıyla degil. ne demek dügün salonu tuttu.
bence iyi düşünün.
evliliği geciktirebilirsin aslında, okulunu bitirdikten sonra
O 2013ün ekim ayı gibi istiyordu bende erteledım bu yaz için. Ama nerden bilebilirim böyle olacagnı. okul durumuma bişey demıyor sıkmıyor ama ya durumu olmazsa ya ödeyemezse ? bunları düşünüyorum işimi şansa bırakmak istemıyorum cunki gercektn okumak için üni kazanmak için cok saarf ettım .Okulumu bitirmem şart, e nişanlımda 31 yaşında bekleyecegnı sanmıorum. bitebilir yani
anladığım kadarıyla onun da durumu yok,bişeyler yapmaya çalışıyor ama yapamıyor sanırım, aslında düğün yapmadan da yani gelinlik giyip nikah şeklinde de olabilir gerçi siz istersiniz belki düğün haklısın bişey diyemem,eşyalar dört dötlük olmasına da gerek yok evlendikten sonra zamanla alırsınız aslında ya Allah tamamına erdirsin canım sorunsuz ahlledersin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?