soğudum yoruldum

hem ailem destek olmasın ucuz yollu dügünümüzü yapalım...
hemde oldu bittiye getirerek...
Bence alın karşınıza onla konuşun... böyle olmaz gercekten... nere kadar onu kırmama adına kendinizi kırıp susucaksınızki...
evlenince patlarsınız ve evliliğinize yazık edersiniz.

benimkide öyle tutturdu ağustosta olucak diye bana kalsa 2015 daha iyi, seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcımız valla

evet tabi ki ikinci bir boşanmayıda ailem asla kabul etmez, topa tutarlar beniiyuva kurmak kolay degil ,tam bir ortaklık bu , iki kişiden birinde sıkıntı oldumu, evde ne huzur kalıyor ne mutluluk,bunlar tadı tuzu biberi dderler ama ciddi ruhsal hasarlara da yol acabiliyor

ve sen kendinden ödün verdigin için. isteklerini o bişey der diyip ikinci plana atarsan.
kısaca kendini önemsemezsen oda evlenince hiç önemsemez... aman zaten YYYYYY bunu ben istiyorum diye kabul eder diyip sana hiç sormadan kendi kafasına göre davranıcaktır...
şuanda bişileri düzeltmek elinde. ilerde daha zor olur. sen bnei böyle kabul ettin diye cıkışır sana...
2. evliliğin ise bişileri göz ardı etmemen lazım... hemde hiç... kendi isteklerin daha ön planda olmalı... ne istedigini belli etmelisin...

haklısınn kendimi üzdüğüm yeterr , ciddi ciddi konuşmam lazım benımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…