şok içindeyim ne yapıcam ben şimdi

iş yerine gitmedim zahmet edip okuyabilirdiniz iş yerini aradım insan kaynaklarını bağladılar eşimin adını vermedim böyle bi kız olup olmadığını sordum kızda eşini söylemeyeceğim adını söyle dedi bende söyledim şimdi ikisinide takip edicekler en ufak bi şeylerini yakalarsam atarım dedi eşimin annesi akşam eşimle konuşucak benim yanımda o zman belli olucak

bütün suç kocamın ama kızın hiç suçu yokmu

iş yerini aramam büyük hataydı ama kaldıramadım kendi kendimi yiyecektim o kızla birlikte çalıştıkça aklımı oynatırdım işten çıkarılırsada en azından içim rahat olur yakalanmışlarda çıkmışlar derim insan kaynaklarındaki kız belki iyi niyetli görüşmüşlerdir bilemeyiz bi görüşme yapmış sadece dedi ama takip ettiricem dedi müdürüylede görüşmüş

ben bı baş sayfayı bırde son sayfayı okudum aradakı gecenleri bilmiyorum maşllah arkadas cok hızlıymıs sok oldum suan gece suphelenıp ertesı gun olay cozulmus ortalık ayaga kalkmıs ...

Şimdi eşin senden niye aşkım balım diye özürler diliyor onu anlamadım ? Yanlış anladın yok öyle bişey ortalığı velveleye verdin diye mi yoksa bu işe niyetlendim elime yüzüme bulaştırdım özür dilerim diye mi?
Sen bunun cevabını aldın mı?

Hem yetim hem öksüz hem dul. Bir de erkeklerle konuşmuş.

Bence vuralım.:104:

Kızın numarasını araştırıp bulan, gece vakti arayan konu sahibinin kocası allah aşkına.

ben kızı aradığımda eşim çoktan iş yerinde olmuştu eşim ne dediyse harfiyen aynısını dedi bana eşim belliki arayacağımı bildiği için söylemiş böyle böyle diye bundan eminim ayrıca sadece kızı suçlamadım kızda konuşmasın benim eşimi herkes tanıyor orda evli olduğunuda biliyor çünkü eniştesi büyük bi firmada müdür ve firma eniştesine mal veriyor herşeyi anlatmış eniştesi evlendi çocuğu var diye

Kim işten çıkarılırsa için rahat olur ?Kız mı Eşin mi ? Madem ıkı taraf suçlu diyorsun eşini de kovsunlar ozaman???

telefonda konuşulacak şeyler değil akşam annesinin yanında anlatacaktır ben sordum cvp alamadım

Kim işten çıkarılırsa için rahat olur ?Kız mı Eşin mi ? Madem ıkı taraf suçlu diyorsun eşini de kovsunlar ozaman???

insan kaynakları bana takip edilicek her hangi bi hatalarını görürsek ikisinide dedi bu yüzden içim rahat olan çocuğumun rızkına olucak

ya allah aşkına ağız birliği yapsalar.. sende eşinin yalan söylediğini anlamazdın.eşin sana evli ama çocugu yok demiş kadın dulum demiş bu ne yaman çelişki böyle..ağız birliği yapan insanın söylemesi gereken en önemli şeyi ağzından mı kaçırmış yani...

Eşiniz kadının peşinden koşmuşsa (yüz bulamamışsa mesela) ve bu sebepten kadın da işten çıkarılırsa suçluluk duyacak mısınız?

Konu sahibi eşinin akşam saat 9 daki 5 dk. konuşmasından seni aldattığı sonucunu çıkarıp ortalığı ayağa kaldırmışsın. Baktın kadın dul yapıştırdın hemen yaftayı. Belki masum iş ile ilgili bir konuşmaydı.

Eşin yalan söyler tabi, kadın genç ve dul dese kıyameti kopartırdın. Çünkü eşinin her an onu aldatmasından korkan bir kadın profili çiziyorsun. Ne olduğunu anlamadan kendince bir karara varmışsın. El insaf diyorum. Ya yanıldıysan... Gizliden takip etseydin keşke...

Yakalanmislar da cikmis... Ikisi yakalaniyor ama nedense es degil de kiz cikartilsin isten. Niye? Ahlaksizligi yapan ikisi de degil mi? Ya bu kadin esinizin patronu olsaydi ve arayip isyerinde ortaligi ayaga kaldirdiginiz icin esinizi cikarsaydi isten? Evet bütün suc kocanizin. Bir bakis yeter karsidakine ayagini denk al, hic isim ve sakam olmaz böyle konularda demek icin. Numara istensin bulunusun, pesine o kisi aransin konusulsun ve esimiz degil de o dul kadin suclu olsun. Sadece siz degil hepimiz icin gecerli. Esimiz bizi aldatiyorsa bize karsi tek suclu aldattigi kisi degil esimizdir.

Istemediginiz tarz bir yorum oldu farkindayim ama bu cifte standart düsünceniz beni benden aldi.

İş nedenli hergün onlarca telefona cevap vermem gerek. Bazısı sabit iş telefonundan, bazısı cepten arar. Arayanların %50 si erkektir desek..

Üstelik de boşanmış bir kadınım...

Çok şükür senin gibisine denk gelmedim..

Kızın suçu yok demedim ki. İlk suçlu eşiniz dedim...

Şöyle düşünün; Mesela bu kız kocanızı aradı askıntı oldu ama kocanız tavrını koydu, tersledi ''Ben evliyim utanmıyor musun sen? Yürü git gözüm görmesin seni'' dedi. işte o zaman sadece kadın suçlu artı eşinizi alnından öpmeniz gerekti.

Anlatmak istediğim, eşinizin günah keçisi oluşu değil birinci derece suçlu oluşu.

Kız da suçlu tabi ki hem de dibine kadar ama ilk hata eşinizde kendini bilse kız psikopat olmadığı sürece yanaşamazdı.

Bakın benim de mükemmel bir evliliğim yok size üstünlük sağlamıyorum kalbinizde kırılmasın... Eğer varsa böyle bir şey ilk suç ve ikinci su durumunu anlatmak istedim.

Ben simdi anlamadim
neden herkes konu sahibesini sucluyor
tum suc sanki ondaymis gibi
kocasi aramis kizi aksam
sonra numarayi silmlis sonra telefonu kapatmis
once inkar etti mudur ve yasil bir kadin dedi
sonra mudur dedigimiz kadin calisan genc bir kadin cikti

ise gitmemis merak etmis aramis
neden aramis? cokmu onemliydi kiz adam icin?

konu sahibi cok tezcanli orasi kesin
bu yuzden hakliyken haksiz durumada dusecektir
ayrica konu sahibesi sen neden kiza suc buluyorsunki o kadar?
o kizla konusan esin degilmi onu arayan sonra numarayi silip sana yalan soyleyen?
tanimadigin kadina hemen iftira atmadan once yanindaki tanidigini sandigin adami sorgulayacaksin

Ben bu kadınların kociş sevdasını anlamıyorum arkadaş.

Bu kocişler iradeleri olmayan gözü her an dışarı kayacak tipler olarak görülür, etrafında ne kadar dişi varsa geri püskürtülür, hele dul ise etrafındaki kadın direkt mayın gözüyle bakarlar. Eğer adam aldatırsa diğer kadın suçlanır işten attırılmaya çalışılır. Çünkü kociş napsın erkek işte kadın kuyruk sallamış...

sizin gönlünüze göre bir yorum olmayacak ama eşiniz çok çok büyük bir ihtimalle yalan söylüyor.. yakaladığınız aşk mesajı, çıplak fotograf falan değil.. 5 dakikalık ve içeriğinin ne olduğunu bile bilmediğiniz bir konuşma.. bir arkadaş yazmış, işkence altında kabul etmiş adam.. eğer inkar etse sizi tanımayan biri olarak daha neler yapabileceğinizi biz kestiremiyoruz, değil ki eşiniz sizi tanıyor.. adamı zorla yalan söylemeye itiyorsun sevgili üye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…