İlk ve son sayfayı okudum çünkü baktım sabah açılmış konu ve 4 saate 14 sayfa sığmış maşallah takipçiler de çokBen 14 sayfanın hepsini okuyamacağım dedim ama arada bir ton olay olmuş şu birkaç saat içinde
Önce gece telefonda gördün sabah kv anlattın sonra telefonla arayıp kızı sordurdun bir de son yorumlardan anladığım kadarıyla iş yerine gdip herşeyi ortaya çıkardın:44: Valla tam ışık hızı olmuş.
Peki şimdi ne hissediyorsun ve ne yapmayı düşünüyorsun? Asıl önemli olan şey bu bence...
Ben önce kocamı yargılarım ve hep ona derim '' dışar da bir sürü sütü bozuk var, sana bakabilirler, sarkabilirler ama benim için önemli olan senin duruşun ve tavrın. Eğer sen de yavşıyorsan sen suçlusun''
Dışardakilerle baş edemeyiz eğer böyle bir şeyi yaşattıysa önce eşim suçlu sonrasında o kadın/kadınlar.
Benim eşim de dört dörtlük değil ama böyle bir şeyi bana yaşatsa önce eşimi sorgularım ve hesap soracağım o dur.
Kendine sahip olamıyorsa dışardakileri suçlamam ilk başta. Önce kendine sahip olsun.
Keşke iyice emin olsaydın... vee itiraf etmişse bile önce kocan suçlu canım!
İlk ve son sayfayı okudum çünkü baktım sabah açılmış konu ve 4 saate 14 sayfa sığmış maşallah takipçiler de çokBen 14 sayfanın hepsini okuyamacağım dedim ama arada bir ton olay olmuş şu birkaç saat içinde
Önce gece telefonda gördün sabah kv anlattın sonra telefonla arayıp kızı sordurdun bir de son yorumlardan anladığım kadarıyla iş yerine gdip herşeyi ortaya çıkardın:44: Valla tam ışık hızı olmuş.
Peki şimdi ne hissediyorsun ve ne yapmayı düşünüyorsun? Asıl önemli olan şey bu bence...
Arkadaşım konuyu baştan okumadın heralde. Eşi evli barklı kadın demiş . Kız ne demiş dulum. Anasının babasının öldüğüne kadarda adam muhabbet kurmuş. Kim bu devırde anası babası yokken bide dulken bunları özelini iş yerinde bukadar paylaşır hemde bir erkeğe.
Konuyu baştan sona okudum canım
eşinin yalanı var..
kızın yalanımı var..
eşinin kıza karşı içinde birşey varsa kızın suçumu oldu bu..
kusura bakmayın ama o adamdan korkulur madem bu kadar yalan söyleyebiliyor.ozaman kızıda kandırmıştır.evlendim boşandım diye..burda suçlu varsa eşi ondan bulsun hatayı..kızında yalan söylediğini ispat ederse bu söylediklerinde haklı ..belkide burda suçsuz birinin başını yakıyor kim bilebilir..olmuşta olabilir..ama işin doğrusunu bilmeden etmeden milletin ekmeğiyle ve en önemlisi namusuyla oynamaya kimsenin hakkı yok..
iş yerine gitmedim zahmet edip okuyabilirdiniz iş yerini aradım insan kaynaklarını bağladılar eşimin adını vermedim böyle bi kız olup olmadığını sordum kızda eşini söylemeyeceğim adını söyle dedi bende söyledim şimdi ikisinide takip edicekler en ufak bi şeylerini yakalarsam atarım dedi eşimin annesi akşam eşimle konuşucak benim yanımda o zman belli olucak
bütün suç kocamın ama kızın hiç suçu yokmu
iş yerini aramam büyük hataydı ama kaldıramadım kendi kendimi yiyecektim o kızla birlikte çalıştıkça aklımı oynatırdım işten çıkarılırsada en azından içim rahat olur yakalanmışlarda çıkmışlar derim insan kaynaklarındaki kız belki iyi niyetli görüşmüşlerdir bilemeyiz bi görüşme yapmış sadece dedi ama takip ettiricem dedi müdürüylede görüşmüş
Şimdi eşin senden niye aşkım balım diye özürler diliyor onu anlamadım ? Yanlış anladın yok öyle bişey ortalığı velveleye verdin diye mi yoksa bu işe niyetlendim elime yüzüme bulaştırdım özür dilerim diye mi?
Sen bunun cevabını aldın mı?
Kim işten çıkarılırsa için rahat olur ?Kız mı Eşin mi ? Madem ıkı taraf suçlu diyorsun eşini de kovsunlar ozaman???
ben kızı aradığımda eşim çoktan iş yerinde olmuştu eşim ne dediyse harfiyen aynısını dedi bana eşim belliki arayacağımı bildiği için söylemiş böyle böyle diye bundan eminim ayrıca sadece kızı suçlamadım kızda konuşmasın benim eşimi herkes tanıyor orda evli olduğunuda biliyor çünkü eniştesi büyük bi firmada müdür ve firma eniştesine mal veriyor herşeyi anlatmış eniştesi evlendi çocuğu var diye
iş yerine gitmedim zahmet edip okuyabilirdiniz iş yerini aradım insan kaynaklarını bağladılar eşimin adını vermedim böyle bi kız olup olmadığını sordum kızda eşini söylemeyeceğim adını söyle dedi bende söyledim şimdi ikisinide takip edicekler en ufak bi şeylerini yakalarsam atarım dedi eşimin annesi akşam eşimle konuşucak benim yanımda o zman belli olucak
iş yerini aramam büyük hataydı ama kaldıramadım kendi kendimi yiyecektim o kızla birlikte çalıştıkça aklımı oynatırdım işten çıkarılırsada en azından içim rahat olur yakalanmışlarda çıkmışlar derim insan kaynaklarındaki kız belki iyi niyetli görüşmüşlerdir bilemeyiz bi görüşme yapmış sadece dedi ama takip ettiricem dedi müdürüylede görüşmüş
Bu sefer güldürmedi...Konu sahibi artık kocanın peşini bırak, boşan o adamdan. Sevenlerin arasına girme...
Konu sahibi artık kocanın peşini bırak, boşan o adamdan. Sevenlerin arasına girme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?