Kac para alırsa alsın işsizde kalsa eşini işten çıkar. Devamlı birlikte olduğu ortamda nasıl unutturabilirsin. Ben bu olayı yaşadım. Böyle gelişti. Sonra kızım doğdu yenidoğdugunda işten çıkmak istedi bi süre sonra . Oda abi torpiliyle girmişti. Abisi sonra yine göturdu. Şimdi mahkeme dokumlerinde goruyorum tel. Olarak ne safmışım
yaptıgınız davranışları ben onaylamıyorum.
yaptığınız yangınla körükle gitmek
tamam kız boşanmış ya..artık bitti sizin için yapıştırırsınız artık her türlü damgayı.
yazık ya kızıda iş yerine rezil etmişsiniz..
yaptığınzdan utanmalı kızı arayıp özür dilemelisiniz.
burda eşinizle halletmeliydiniz konuyu kızla değil...
Ya arkadaşlar saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz bu işler böyle başlıyor ne yazıkki başına gelmeyende anlamıyor allah sana yardım etsin arkadasımm ama iş yerini araman yanlış
eşim özür diliyor yani ilk aramasıydı okızı yeni başlayacaktı ilk defa bi işe kalkıştı Allah ın sevgili kuluyumki 6 saat süremeden gün yüzüne çıktı eşimin telefonunu karıştıran biri değilim ilk defa yaptım telefon kapalı olduğundan eşim 1 dk önce mesaj attı iş yerini aradığımı bildiği halde ailemin tavrını bildiği halde halıcıya para verilecek unutma aşkım diye burda suçunu kabul etmiş oluyor dimi
tatlım sen Sultan ın gerçekten müdür olduğuna inanabilirsin ama konuşmadım demesine sinirlendin ,şüphelendin öyle değil mi? bunu ona sormadın mı nedne yalan söylüyorsun 5 dk görüşülmüş diye?
ben olsam fark etmemıs gıbı yapıp ertesı gunlerde olan bıtenı bulmaya calısırdım.
dikenli ellerinizi uzattınız kendi başınıza gelince eminimki böyle yapardınız
seni sevdiğimi iş yerindeki herkes biliyor diyor
tamam özür dileyip ikisinede bunu bana yaşattıkları için bi kutu çikolata yapıp götürücem ..............
ne günlere kaldık
Çok doğru diyorsun arkadaşım. Konu sahibi en guzelini yapmışsın iş ilerlemeden biz arkadaşların dediği gibi yaptıkta ne oldu son ana kadar. Bişi olucaksa baştan olsun boşver. Burdakiler bunu yaşamamış anlaşılan konuşmalarından belli oluyor
ne konuşmuşlar
belkide işyerini aramak dışında sen doğru olanı yapmış olabilirsin
hemen eşini affetme
kız bana kendi dedi o öyle yapıcak biri değil dedi şok oldum adını söyleyince dedi bende belki yapmaz ama kıza emin değilim dedim
eşime diyorumki ailesini arar söylerim diyorum onun annesi babası ölmüş diyo gelde burdan yak sohbeti ilerletmişler ne günlere kaldık ya
size sesleniyorum ey evli erkekleri baştan çıkaranlar ne istiyosunuz mutlu olucağınızımı sanıyorsunuz
adam dün bu işe kalkışıp bugun hangi ara itiraf etti töğbe yarebbimmm
wallahı uyduruk bır hıkaye dınlıyorum sanki şu anda, ya sen adamın bır haltlar karıstırmasını engelledım,
erken davrandım vazgecırıp ozur dılettım sanaraktan aslında aldanansın, yada biz pek anlayamadık
Işık hızıyla gidiyorsun, eşini haşladın, aileye anlattın, firmaya şikayet ettin, kızı buldun, son olarak da eşinin hatasını bertaraf edip kızları suçlu çıkardın.
Sen akşama kalmaz bu adamı boşar, yenisini bile alırsın. Korktum.
Ya iyi tamam da simdi yapmaya yeltenirken enselendi ,
siz de yapabileceklerinizi gosterip goz dagi verdiniz kendinizce ...
Ama esinizin sirketi ve kizi aradiginizdan haberi yok degil mi?
Olsa zaten su an sakin olamazdi bence ...
Diyelim ki olay sizin dediginiz gibi esiniz aldatmaya yeltendi,
unutmayin bundan sonra profesyonel davranacak ..
Esinize bunu ogrettiniz su an ve artik yalanlarin ardi arkasi kesilmeyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?