- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
başımdan kaynar sular dökülmüştü bide üstüne kız ağlayarak yanına gitmiş bide bana mesaj çekip yazıklar olsun sanada ona da demezmi bide kızı onun yanınada hayal ettikçe aklıma ilk gelen o oldu şimdi sürekli arıyor yatıştırmaya çalışıyor bazı arkadaşlar konuya daha idrak edememişler lütfen o zman yorum yazmayın ve takip etmeyin inanmayanlar olmuş Allah ım ya inanmak zorunda değilsiniz bende işi gücü bıraktım kocam beni aldattı diye hurafe yazıcam he aklı başında bi insanım merak etmeyin
sizleri anlamış değilim başıma ilk defa böyle bişey geldi evet tez canlıyım sabısızım çok sinirlendim sinirlede aradım ben bi kadınım eşimin ne niyetle arayıp aramadığını anlayabiliyorum 3 yıldır bir kez dahi şüphelenmedim iş yerini şimdi tekrardan aradım insan kaynaklarına söyledim dedimki biz aramızda halledelim dediki sizi anlıyorum bi sinirle yaptınız ama söz verdiniz eşimin adını söylemeyecektiniz dedim müdürüne söylemiş tek başıma halledemezdim dedi gözleyeceklermiş söylemeyeceklermiş dedimki yanlış anlama olmuş deyin sadece görğlmeyi görmüş dedi deyin dedim oda ben o kızı takip edicem siz benim aklıma kurt düşürdünüz dedi öyle bi insansa firmamızda çalıştırmayız dedi
kız bana kendi dedi o öyle yapıcak biri değil dedi şok oldum adını söyleyince dedi bende belki yapmaz ama kıza emin değilim dedim
eşime diyorumki ailesini arar söylerim diyorum onun annesi babası ölmüş diyo gelde burdan yak sohbeti ilerletmişler ne günlere kaldık ya
size sesleniyorum ey evli erkekleri baştan çıkaranlar ne istiyosunuz mutlu olucağınızımı sanıyorsunuz
özür diliyor çok pişmanım diyor bu itiraf değilde ne tam olarak aldatmadı ama yeltenmesi bile yetti
özür diliyor çok pişmanım diyor bu itiraf değilde ne tam olarak aldatmadı ama yeltenmesi bile yetti
cnm malesef ben öyle yapamıyorum çok sabırsızım 1 gün bekletemem içimde kanser olurum direk mideme vuruyo benim bak bu saat oldu bir lokma koymadım ağzıma ne sabah ne şimdi iştahım filan kaçtı güvenimi sarstı mutlu huzurlu bi yuvamız vardı nerden çıktı bu sultan babasının kızı değilki 2 gün gelmedi diye telefonunu iste ara konuş sil sonra ve 3 ayrı yalan uydur ben değilde kim şüphelensin
kiza ba$ka ne dedin telefonda
e$in belki $u an onu teselli ediyodur:44:
herseyi birbirine kattin bravo valla ..
bence bu adam baktı sen buna yapmasa bile itiraf ettirene kadar herkesi ayağa kaldıracaksın yapmasa bile itiraf eder gibi özürler falan diliyor ki susup oturasın diye.
bende böyle düşünüyorum baktı adam rezil oldu herkese
önüne de geçilecek gibi değil
bari özür dileyim de daha fazla rezil olmayım diye düşünüyordur
ışık hızıyla gitmezsen ışık hızıyla yok olursun beni iyice kandırmasınımı beklemeliydim ne kadar rahat söylüyorsunuz başına gelen kişi benim bişey diyemeyeceğim ayrıca bunları yapmak için aylarımı bekliycektim sıcağı sıcağına halledilirse halledilir bundan sponrada yaparsa kendi bilir
bende böyle düşünüyorum baktı adam rezil oldu herkese
önüne de geçilecek gibi değil
bari özür dileyim de daha fazla rezil olmayım diye düşünüyordur
ışık hızıyla gitmezsen ışık hızıyla yok olursun beni iyice kandırmasınımı beklemeliydim ne kadar rahat söylüyorsunuz başına gelen kişi benim bişey diyemeyeceğim ayrıca bunları yapmak için aylarımı bekliycektim sıcağı sıcağına halledilirse halledilir bundan sponrada yaparsa kendi bilir
Arkadaşım konuyu baştan okumadın heralde. Eşi evli barklı kadın demiş . Kız ne demiş dulum. Anasının babasının öldüğüne kadarda adam muhabbet kurmuş. Kim bu devırde anası babası yokken bide dulken bunları özelini iş yerinde bukadar paylaşır hemde bir erkeğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?