Sokağa çıkma yasağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle yazmasaydınız keşke. Simdi bebek de rahatımı bozacak diye postalamanin yollarını araştırır. Yapmayın etmeyin
Bilmiyor muydu sanki hamile kalirken. Herkes dogum yapar da annelik sadece dogum yapmak degil ki. Bunu bilmiyor mu sanki. Kendi cocuklugundan etrafindan anneligin ne oldugunu bilmiyormu da hamile kaldi.

Tabiiki, biraz vicdan birazda iste genclikte saniyorki insanlar.. ben kimseye minnet etmem, kucuk daglari ben yarattim edasi.. bunun cocugu olacak, kimseye muhtac olmayacagini zannediyor. Hic bunalmayacak sklmayacak daralmayacak saniyor. Oyle bi bunaliyorsunki bazen..he saniyorki bu tipler kocamiz bize yeter bi dogur bakalim gercek yuzlerinizi gorun kocanla ondan sonra gel bidi bidi yap burda.

ben bazen agladigimi biliyorum yorgunluktan yinede su hanim kadar dirdir etmedim kimseye, ovunmek icin demiyorum ama milletin cani cok tatli herhalde tum dunya 1 araya gelse1 anne etmez elbet

2 gün aynı evde kalmaya razı olmadığınız anne felç ya da kanser gibi bir hastalık geçirse naparsınız acaba.

Allah kadıncağıza sağlık ve afiyet versin

Davul zurnayla kutlayın yasak kalktı anneniz babanızda gider evlerine
Ama şunu unutmayın sizi ne zorluklarla okutup büyüttüler yaramazlıklarınızı çektiler siz iki gün dayanamadınız ve sizde anne olucaksınız biraz empati yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız

Benim annem babam 2 haftaligina geliyo ben gittiklerinde ölüyorum aglamaktan misafir dediginizde anne babaniz ki anneniz kendini misafir görmedigi icin kalkip yemek falan yapiyo ve sizde hamilesiniz sizin cocugunuz da aynisini sizin icin düsünse?

Yasak var nasıl gitsinler 2 gün dayanıverin o zaman evlenmeden önce onlar size kaç yıl dayandı ki siz 2 günü abartıyorsunuz babanız bile gidelim demiş diken üstü bırakmayın insanları kendi çanınız kanınız duyarlı olun sevgiler

Kiz ne 2 si benim 2 numara 5 yasinda hala kalkiyo cocuktan cocuga degisiyo bu.. ilerde cisi kakasi susamasi ayvayi yedi konu sahibi aslinda haberi yok
ya tabi öyle zaten. anne hep 1 gözü açık uyur. benim annem öyle derdi. ne doğruymuş anne olunca anladım bende. o 2 yıl tabiri hiç kesintisiz uyuyamayacağı minimum süre zaten. uykusuzluk ve yorgunluktan gül hastalığı çıkaran arkadaşım oldu benim o dönem. inşallah bebeği tüm gece kesintisiz uyuyan, gazsız, tuzsuz bir bebek olur. yoksa bende ileride açacağı konuları tahmin edebiliyorum şimdiden =)

Gercekten sorun cikaran, huzur kaciran insan degillerse anne babaya hatta kocaya katlanamamak nedir ben hic anlayamiyorum. Sokaktan gecen adami cevirip de bununla 2 gun evde kapali kalacaksin denmiyor ya..

Böyle kendi evinde ailesiyle mutlu olan insanların buraya konu açan kadına işte olumsuz şey yazmalarını anlamıyorum sizin eviniz onunkiyle aynı mı böyle şoka girmiş gibi yorum yapıyorsunuz siz annenize mutlusunuz o değil okumadınız herhalde kaç yıldır ayrı yaşıyormuş , kim bilir neler yaşadı . biliyor musunuz hayır neden bu düşüncede şuan kim onu buna zorladı bilmiyorsunuz yok altı üstü iki gün yok emek vermiş kimse böyle olmak istemez ama oluyorsan vardır bir sebebi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…