Bilmiyor muydu sanki hamile kalirken. Herkes dogum yapar da annelik sadece dogum yapmak degil ki. Bunu bilmiyor mu sanki. Kendi cocuklugundan etrafindan anneligin ne oldugunu bilmiyormu da hamile kaldi.Öyle yazmasaydınız keşke. Simdi bebek de rahatımı bozacak diye postalamanin yollarını araştırır. Yapmayın etmeyin
Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi anne babam seyahat yasağı kalkınca benim evli olduğum şehre ziyarete geldi. Dün gece de pat diye sokağa çıkma yasğı çıktı biliyorsunuz. Onlar da normalde büyükşehirde ben de. Ben şimdi ne yalan söyleyeyim karantina sürecini anne babamla geçirmek istemiyorum. Yaklaşık 10 senedir bu kadar uzun süre aralıksız vakit geçirmedik. Ziyarete bile 2-3 günlüğüne gidiyorum. Zaten yatılı misafir gelmesini de sevmem yatılı misafirliğe gitmeyi de sevmem. Annem gürültülü bir insan. Uyku sorunu yaşadığı için sabah 5ten beri ev işi, yemek yapıyor mesela. Ben de hamileyim ne uyku alabiliyorsun ne başka bişey. Eşim de rahatsız olacak biliyorum bu karantina sürecinde. Babam dün gece döneriz biz sokağa çıkma yasağı da napacağız burda falan diyodu. Sabah annem gitmeyiz modunda. Ne yapsam bilmiyorum. Eşime bile tahammül edemiyorken anne babamla aralıksız bu kadar saat çok zor olacak. Kırmadan nasıl konuşmalıyız gitmeleri yönünde? Ne diyebilirim bilmiyorum.
Bilmiyor muydu sanki hamile kalirken. Herkes dogum yapar da annelik sadece dogum yapmak degil ki. Bunu bilmiyor mu sanki. Kendi cocuklugundan etrafindan anneligin ne oldugunu bilmiyormu da hamile kaldi.
Tabiiki, biraz vicdan birazda iste genclikte saniyorki insanlar.. ben kimseye minnet etmem, kucuk daglari ben yarattim edasi.. bunun cocugu olacak, kimseye muhtac olmayacagini zannediyor. Hic bunalmayacak sklmayacak daralmayacak saniyor. Oyle bi bunaliyorsunki bazen..he saniyorki bu tipler kocamiz bize yeterTecrubesizlikle alakasi yok bence ya. Vicdanla kisilikle alakali. Ben yeni evli iken de annem gelse gitsinbdiye gozunun icine bakamazdim. Annem o benim ya. Anne kimseye degisilmez ki. Bir tasindim esyalar kolilerde kaldi. Ise gitmek zorunda kaldim oylece. Aksam eve geldim ki annem o koca govdesiyle o yaşli haliyle tum evi dizmis yerlestirmis temizlemis. Kim yapar bunu anneden baska. Koca bile yeri geliyor yapmiyor. Ogluma iki yasina kadar anbem bakti. Ben hem doktora yaptim hem ise gittim. Bir gun offf demedi. Kim kimin cocuguna bu kadar sefkatle bakar. Ayagi kirildi boydan boya alciya alindi yine de o haliyle ben bakarim ogluna dedi, kiyamadim. Odenmez ki onlarin hakki.
Anne babasına yaradı bence bu durum. 3 gün ne sürat çekeceklerdi yazıkKalbiniz temizmiş , ne kadar kalpten istediyseniz Cumhurbaşkanı bile insafa geldi
gözünüz aydın!!!
ya tabi öyle zaten. anne hep 1 gözü açık uyur. benim annem öyle derdi. ne doğruymuş anne olunca anladım bende. o 2 yıl tabiri hiç kesintisiz uyuyamayacağı minimum süre zaten. uykusuzluk ve yorgunluktan gül hastalığı çıkaran arkadaşım oldu benim o dönem. inşallah bebeği tüm gece kesintisiz uyuyan, gazsız, tuzsuz bir bebek olur. yoksa bende ileride açacağı konuları tahmin edebiliyorum şimdiden =)Kiz ne 2 sibenim 2 numara 5 yasinda hala kalkiyo cocuktan cocuga degisiyo bu.. ilerde cisi kakasi susamasi ayvayi yedi konu sahibi aslinda haberi yok
Böyle kendi evinde ailesiyle mutlu olan insanların buraya konu açan kadına işte olumsuz şey yazmalarını anlamıyorum sizin eviniz onunkiyle aynı mı böyle şoka girmiş gibi yorum yapıyorsunuz siz annenize mutlusunuz o değil okumadınız herhalde kaç yıldır ayrı yaşıyormuş , kim bilir neler yaşadı . biliyor musunuz hayır neden bu düşüncede şuan kim onu buna zorladı bilmiyorsunuz yok altı üstü iki gün yok emek vermiş kimse böyle olmak istemez ama oluyorsan vardır bir sebebiKızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi anne babam seyahat yasağı kalkınca benim evli olduğum şehre ziyarete geldi. Dün gece de pat diye sokağa çıkma yasğı çıktı biliyorsunuz. Onlar da normalde büyükşehirde ben de. Ben şimdi ne yalan söyleyeyim karantina sürecini anne babamla geçirmek istemiyorum. Yaklaşık 10 senedir bu kadar uzun süre aralıksız vakit geçirmedik. Ziyarete bile 2-3 günlüğüne gidiyorum. Zaten yatılı misafir gelmesini de sevmem yatılı misafirliğe gitmeyi de sevmem. Annem gürültülü bir insan. Uyku sorunu yaşadığı için sabah 5ten beri ev işi, yemek yapıyor mesela. Ben de hamileyim ne uyku alabiliyorsun ne başka bişey. Eşim de rahatsız olacak biliyorum bu karantina sürecinde. Babam dün gece döneriz biz sokağa çıkma yasağı da napacağız burda falan diyodu. Sabah annem gitmeyiz modunda. Ne yapsam bilmiyorum. Eşime bile tahammül edemiyorken anne babamla aralıksız bu kadar saat çok zor olacak. Kırmadan nasıl konuşmalıyız gitmeleri yönünde? Ne diyebilirim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?