- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi Gamzeceylan
-
Ne alâkası var Allah aşkına ya.haklı çıkmak için bocalayıp duruyorsunuz yazık üzüldüm size.Silah taşıma ruhsatın var diye birini vurmaya Hakkın var mı mesela ? Bazı şeyler vicdan meselesi..
Esas ben size üzüldüm.Ben benim Mutlu günümde insanları mutsuz etmek,engellemek istemezdim.Öyle Mutlu gün olacağına olmasın daha iyi derdim.Bence insanlık budur.Ne alâkası var Allah aşkına ya.haklı çıkmak için bocalayıp duruyorsunuz yazık üzüldüm size.
Kucuk yerlerde yasayanlar oyle dediginiz gibi uygun butcede salon bulamiyorlar.. disarida salon yapmak insanlik dışı mi.. pes...
Şimdi anlamlandıramıyorlar onlar,başka insanlarda varmış başka insanlar rahatsız olurmuş.Yeni kavramaya başlıyorlarKüçük şehirleri bilmem. Metropollerde şehrin göbeğinde sokak arasında düğün yapılmamalı. Çok açık söylediğim. Sokağın başına sonuna çöp konteyneri çekerek trafiğin kesildiğini bile gördük. Neymiş iki mutlu genç evlenecekmiş. E bana ne?
Yasak olmadigina gore biz gibi dusunenler daha cok en azindan buna sevindimKüçük şehirleri bilmem. Metropollerde şehrin göbeğinde sokak arasında düğün yapılmamalı. Çok açık söylediğim. Sokağın başına sonuna çöp konteyneri çekerek trafiğin kesildiğini bile gördük. Neymiş iki mutlu genç evlenecekmiş. E bana ne?
Bunu Belçika'da da yapın ve sonucu yazın tamam mı ? Madem savunuyorsunuz her yerde o zmanYasak olmadigina gore biz gibi dusunenler daha cok en azindan buna sevindim
Mutlu olan 500 1000 kişi,mutsuz olan 10 20 kişi.bu kadar küçümseyici dille konuşmasaydınız belki birbirimizi anlamamız mümkün olabilirdi.insanın sevmediği şey başında bitermiş.inşallah sizin öyle olmazEsas ben size üzüldüm.Ben benim Mutlu günümde insanları mutsuz etmek,engellemek istemezdim.Öyle Mutlu gün olacağına olmasın daha iyi derdim.Bence insanlık budur.
Savunanların başına karşı komşum gibi yaşasın .Kadıncağız bebeğini davul seslerinden uyutamıyor.Birde ertesi gün işe gidiyor.500 1000 kişi olan evlerinde oturanlar 50 60 kişi düğün ahalisiBu kadar küç
Mutlu olan 500 1000 kişi,mutsuz olan 10 20 kişi.bu kadar küçümseyici dille konuşmasaydınız belki birbirimizi anlamamız mümkün olabilirdi.insanın sevmediği şey başında bitermiş.inşallah sizin öyle olmaz
Belcika belcikadir turkiye turkiyedir...Bunu Belçika'da da yapın ve sonucu yazın tamam mı ? Madem savunuyorsunuz her yerde o zman
Gerçekten soruyorum dalga amaçlı değil.hergün mü oluyor düğün de karşı komşunuz uyutamıyor?Savunanların başına karşı komşum gibi yaşasın .Kadıncağız bebeğini davul seslerinden uyutamıyor.Birde ertesi gün işe gidiyor.
Yok yok madem adetiniz falan var.Orda da yapılmalı ki biri yapmış Almanya'da haberlerde gördüm.TutuklanmıştıBelcika belcikadir turkiye turkiyedir...
Herkesin orf ve adetleri var..
Ayrica bana kalsa ben kendime dugunde istemiyordum.. dugun sevmiyorum.. ama herkes ayni dusunmuyor..
EvetGerçekten soruyorum dalga amaçlı değil.hergün mü oluyor düğün de karşı komşunuz uyutamıyor?
Buna inanmamızı beklemiyorsunuz heralde.neyse konunuza yazmayacağım artık.sıktı gerçekten.
Adetdendir canım sen bilmezsin Türkiyenin adetlerini:) Hangi ülkedeydin sen Londro Paris ?Parasi olmayan düğün yapmasin, sanki düğün yapmazsa ölecek hastaligina yakalanmislar.
Neymis herkesin hakkiymis, cok istiyorsa fazladan 3 ay yemeden icmeden calissin gitsin en ucuzundan salon tutsun, belese gobek aticam diye kimsenin basini sisirmesin.
Fakir edebiyati yapacaksaniz yeme-icme-barinma diyin en onde giderim, ama dugun nedir yahu? Sanki gobek atmadan gerdege gidilmiyor, onlara iki ceyrek takilacak diye gece yarisina kadar kimsenin calgisini cengisini dinlemek zorunda degiliz.
Amma doluyum bu konuda
ben 1 saat önce o arkadaşı okumayı bıraktım tavsiye ederim...Buna inanmamızı beklemiyorsunuz heralde.neyse konunuza yazmayacağım artık.sıktı gerçekten.
Neye inanırsan inan ben sana git yazma diyorum zaten yazan sensinBuna inanmamızı beklemiyorsunuz heralde.neyse konunuza yazmayacağım artık.sıktı gerçekten.
Oyle adetim var demedim.. cok komiksiniz.. aciyorum sizeYok yok madem adetiniz falan var.Orda da yapılmalı ki biri yapmış Almanya'da haberlerde gördüm.Tutuklanmıştı
Konumu bırakamıyorsun ama hala buralarda dolanıyorsunben 1 saat önce o arkadaşı okumayı bıraktım tavsiye ederim...
Adetdendir canım sen bilmezsin Türkiyenin adetlerini:) Hangi ülkedeydin sen Londro Paris ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?