Sokak düğünleri

Ne alâkası var Allah aşkına ya.haklı çıkmak için bocalayıp duruyorsunuz yazık üzüldüm size.
Esas ben size üzüldüm.Ben benim Mutlu günümde insanları mutsuz etmek,engellemek istemezdim.Öyle Mutlu gün olacağına olmasın daha iyi derdim.Bence insanlık budur.

Kucuk yerlerde yasayanlar oyle dediginiz gibi uygun butcede salon bulamiyorlar.. disarida salon yapmak insanlik dışı mi.. pes...

Küçük şehirleri bilmem. Metropollerde şehrin göbeğinde sokak arasında düğün yapılmamalı. Çok açık söylediğim. Sokağın başına sonuna çöp konteyneri çekerek trafiğin kesildiğini bile gördük. Neymiş iki mutlu genç evlenecekmiş. E bana ne?

Şimdi anlamlandıramıyorlar onlar,başka insanlarda varmış başka insanlar rahatsız olurmuş.Yeni kavramaya başlıyorlar

Parasi olmayan düğün yapmasin, sanki düğün yapmazsa ölecek hastaligina yakalanmislar.
Neymis herkesin hakkiymis, cok istiyorsa fazladan 3 ay yemeden icmeden calissin gitsin en ucuzundan salon tutsun, belese gobek aticam diye kimsenin basini sisirmesin.
Fakir edebiyati yapacaksaniz yeme-icme-barinma diyin en onde giderim, ama dugun nedir yahu? Sanki gobek atmadan gerdege gidilmiyor, onlara iki ceyrek takilacak diye gece yarisina kadar kimsenin calgisini cengisini dinlemek zorunda degiliz.
Amma doluyum bu konuda

Yasak olmadigina gore biz gibi dusunenler daha cok en azindan buna sevindim

Bu kadar küç
Esas ben size üzüldüm.Ben benim Mutlu günümde insanları mutsuz etmek,engellemek istemezdim.Öyle Mutlu gün olacağına olmasın daha iyi derdim.Bence insanlık budur.
Mutlu olan 500 1000 kişi,mutsuz olan 10 20 kişi.bu kadar küçümseyici dille konuşmasaydınız belki birbirimizi anlamamız mümkün olabilirdi.insanın sevmediği şey başında bitermiş.inşallah sizin öyle olmaz

Savunanların başına karşı komşum gibi yaşasın .Kadıncağız bebeğini davul seslerinden uyutamıyor.Birde ertesi gün işe gidiyor.500 1000 kişi olan evlerinde oturanlar 50 60 kişi düğün ahalisi

Bunu Belçika'da da yapın ve sonucu yazın tamam mı ? Madem savunuyorsunuz her yerde o zman
Belcika belcikadir turkiye turkiyedir...
Herkesin orf ve adetleri var..
Ayrica bana kalsa ben kendime dugunde istemiyordum.. dugun sevmiyorum.. ama herkes ayni dusunmuyor..

Belcika belcikadir turkiye turkiyedir...
Herkesin orf ve adetleri var..
Ayrica bana kalsa ben kendime dugunde istemiyordum.. dugun sevmiyorum.. ama herkes ayni dusunmuyor..
Yok yok madem adetiniz falan var.Orda da yapılmalı ki biri yapmış Almanya'da haberlerde gördüm.Tutuklanmıştı

Adetdendir canım sen bilmezsin Türkiyenin adetlerini:) Hangi ülkedeydin sen Londro Paris ?

Adetdendir canım sen bilmezsin Türkiyenin adetlerini:) Hangi ülkedeydin sen Londro Paris ?

Gayet de iyi bilirim, bizim adetlerimizde hastaya, yasliya, cenazeye saygi vardir, apartmandan biri ölünce günlerce tv acilmaz, mahallede yuksek sesle muzik calinmaz.
Bizim adetlerimizde mahallede cenaze mi cikmis hasta mi varmis umursamadan sokak ortasinda bangır bangır muzik calip gobek atmak yoktur. Bunlar hangi toplumun adeti bilmiyordum ama benim dogup büyüdüğüm anadolu sehrinin adetlerinde olmadığı kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…