- 15 Aralık 2009
- 8.768
- 20.405
- 873
Ama o sence. Bence çok güzel cevaplar var ama üşeniyorum. Çünkü karşımda tatlı su elitleri varBence verilecek cevap bulamamış olabilir gülünecek birşey göremedim.
Başkalarının rahatsız olmasından eğlence çıkaracaksa durum daha vahim
Aman demeyin şimdi suçlarlar sizi ona da minnoş bi açıklamaları vardır. Ay ne yapsınlar eğlenmesinler mi filan derler.Oda biseymi silah bile sıkıyolar
Eminim öyledir üşeniyorsunuzdur peki inandık biz de :)Ama o sence. Bence çok güzel cevaplar var ama üşeniyorum. Çünkü karşımda tatlı su elitleri var
Tatlı su elitiAma o sence. Bence çok güzel cevaplar var ama üşeniyorum. Çünkü karşımda tatlı su elitleri var
İşte buna gülünürTatlı su elitihayır anlamadığım üşengeçseniz nerdeyse konu sahibinden çok mesajınız var konuda,cevap bulabildiniz mi maşallah doldurmuşsunuz sayfaları.
Hangi koşullar anlamadım?
İnsanları rahatsız edercesine gece geç saatlere kadar müzik çalmayı kabullenelim mi???
Ben şok ben iptal arkadaşlar ya.
Hırsızlık birinin malını çalmaktır bu da zamanını konforunu çalmak değil mi?
İsteyen istediğini diyebilirAman demeyin şimdi suçlarlar sizi ona da minnoş bi açıklamaları vardır. Ay ne yapsınlar eğlenmesinler mi filan derler.
Varoş demekle kendimi üstün gördüğümü düşünmüyorum. Bu şeyi kim yapsa varoşluktur benim gözümde. Düşüncelerimiz farklı anladım.Ben rahatsız edilmesine sese gürültüye bununla ilgili şikâyetlerinize zaten tamam haklisiniz dedim
Bu konuda size katılıyorum
Siz konu aaçarken böyle yazsaydınız inanın herkes haklisin derdi ama varoş lafı olmadı
Varoş sözünü hoş bulmadım arka sayfalarda uzunca yazdım zaten sebebini aynı şeyleri yazmayım
Insanları ayırmanın sınıflandırmanın kendini üstün görmenin diğerini eleştirmenin gereği yok
Benim karşı geldiğim varoş değil mi bunlar yada konu içinde varoş deyip çirkin seylerin yazilnasina tepki verdim
Galiba siz anlamadınız yada anladiniz illaki bildiğiniz şekilde davranıyorsunuzBence verecek cevap bulamamış olabilir gülünecek birşey göremedim.
Başkalarının rahatsız olmasından eğlence çıkaracaksa durum daha vahim
Yani mesela senin için neden uzun uzun yazayım ki? Bir de böyle düşünEminim öyledir üşeniyorsunuzdur peki inandık biz de :)
Yanlış anlamayın ama sadece bu cümleye yorum yapicamBu bir hak olmasaydı devlet zaten izin vermezdi.
İşte bak sayfalarca yazmışım düşüncemi. Hala daha aynı cevabı verebileceğim cevaplar geliyor. Neden aynı şeyleri yazayım ki? Geri dön, kendi soruna uygun yanıtı bul o haldeTatlı su elitihayır anlamadığım üşengeçseniz nerdeyse konu sahibinden çok mesajınız var konuda,cevap bulabildiniz mi maşallah doldurmuşsunuz sayfaları.
Bakın tekrar söylüyorum evet bende rahatsız oluyorum ve saat konusunda düzenlemeler olması gerektiğini düşünüyorum.
Zenginleri, sonradan görmeleri vs bilemem. Benim gördüğüm düğünler genelde orta halli, salon tutmaya parası yetmeyen insanların düğünüydü. Kendi adıma o yüzden şikayet vs etmeden sabrettim. Gene oluyor gene sabrediyorum. İnsanların parası yok diye "eğlenmesinler o zaman, nikah kıyıp geçsinler" diye de düşünemiyorum.
Pek çoğuna davetli olarak gittiğim sokak düğünlerinin sahiplerini tanıdığm için "varoş" kelimesini de hoş bulmuyorum. Bu bir hak olmasaydı devlet zaten izin vermezdi.
Her neyse sonuçta ne gece yarılarına kadar uzayan düğünleri hak görüyorum ne de haketmeyen insanlara varoş denmesini.
Galiba siz anlamadınız yada anladiniz illaki bildiğiniz şekilde davranıyorsunuz
Sizi bu konuda yani ses gürültü rahatsızlık konusunda herkes hak verdi sadece varoş denmesine karşı çıkıldı
Halen mağdurum diyorsunuz halen dışarda gürültü olsun oyle mi diyorsunuz oysa konu başka
Yukarda yazdım halen anlamadilar herkes sabahlara kadar eğlensin sizene dedik sankiİşte bak sayfalarca yazmışım düşüncemi. Hala daha aynı cevabı verebileceğim cevaplar geliyor. Neden aynı şeyleri yazayım ki? Geri dön, kendi soruna uygun yanıtı bul o halde
Yapılırdı ama o zaman caydırıcı cezalar verilebilirdi. Ne bileyim para cezası olsa mesela. Çoğu insan o parayı ödememek için düğün yapmazdı ama şimdi serbest olunca daha rahat hareket ediliyor.Yanlış anlamayın ama sadece bu cümleye yorum yapicam
Yasak olsaydi da yapilirdi
Yani halk sadece hak olduğu için yapmıyor
Herkes kendi bildiğini okuyor
Konuyla alakasız ama Trafik da caydırıcı ceza varmi? (ciddi anlamda soruyorum çünkü ben bilmiyorum)Yapılırdı ama o zaman caydırıcı cezalar verilebilirdi. Ne bileyim para cezası olsa mesela. Çoğu insan o parayı ödememek için düğün yapmazdı ama şimdi serbest olunca daha rahat hareket ediliyor.
Baksana normalde gece 12 ye kadar mı ne izin veriliyor ama bunu aşıp devam ettiren var. Saat konusunda sıkı bi düzenleme olmalı kesinlikle
Onlarda öyle eğlenecek parası yok salonda düğün yapamazlar ben sabrediyorum diyenler vardı onlaraydı cevabım sanırım siz değilsiniz neden üzerinize alındınız anlamadım.Galiba siz anlamadınız yada anladiniz illaki bildiğiniz şekilde davranıyorsunuz
Sizi bu konuda yani ses gürültü rahatsızlık konusunda herkes hak verdi sadece varoş denmesine karşı çıkıldı
Halen mağdurum diyorsunuz halen dışarda gürültü olsun oyle mi diyorsunuz oysa konu başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?