Sokak köpekleri

Off of gece gece çok kötü oldum
Sorma al benden de o kadar barınakların durumu gözümün önüne geldi bir anda.
Bu arada topiği konu konuyu açtığı, barınaklar ve genel olarak hayvanların sorunlarına dönüştüğünden evcil hayvanlara taşıdım, konu sahibesine yine yol gösterelim ama konu genele döndü diye endişe etmenize gerek kalmadı artık.

Şimdi bu soğukta kim bilir kaçı korkuyla birbirine sarılıp ısınmaya çalışıyor Çok üzülüyorum keşke elimden daha fazlası gelebilse.

tamam denicem teşekkürler :)) evet onlardan görmüştüm dikkatimi çekmişti.

Şimdi bu soğukta kim bilir kaçı korkuyla birbirine sarılıp ısınmaya çalışıyor Çok üzülüyorum keşke elimden daha fazlası gelebilse.
Offf deme holavida İstanbuldayken kış aylarında bahçeye barınaklar yapıyorduk, kedi köpekler gelip yatsın diye, akşamları yemek saati gelir yemeklerini yer sonrada barınaklarda yatarlardı, o gariplere bizden sonra sahip çıkan oldu mu bilmiyorum

Burada da merdiven altına yuvalar yaptık, bu vesileyle şunu da hatırlatalım, havalar soğuyunca kedi ve köpekler arabaların altına giriyor korunaklı diye, hatta motor kısmına giriyorlar, lütfen arabalarınızı çalıştırmadan önce kaputa vurun, bilmeden bir canlının ölmesine neden olabilirsiniz

Korkuyorsanız, yakınlarınızda olmasını istemiyorsanız dahi en azından oturduğunuz muhitte sağa sola mama bırakın, mama yoksa yemek artığı, kartın kutulara çöp poşeti sarıp yuvalar yapıp koyun sağa sola.

Koalina

Ben Londra'da yaşadım 4 sene kadar.

Bir gün olsun sokakta kedi görmedim!

2.senenin sonunda bir kedi gördüm,sevindim seveyim diye. Baktım tasması var,yani bir evin kedisi..

Sokak köpeği yok sokakta!!

Ama her evin köpeği kedisi var..

Şehrin dışında kedi/köpek bakım evleri var. 5 yıldızlı otel konforunda..
Kimse zebil olmuyor sokaklarda..

Yani biz kiiiiiiim ...

Off of gece gece çok kötü oldum Bir de hangi barınak etkinliğiydi Ataşehir' deki büyük barınak mı ? Ben de isterim böyle bir şeyler yapmak.
Tuzla'daydı rehabilitasyon merkezi adında...Ama devam etmedi sanırım, sonrasında aylarca takip ettim çünkü.

Wiyy bismillah. Hapse de attılar mı?
İdamla yargılansınlar inş.

Valla gayet kusura bakarım .
Senin bebeğinin zerre değeri yok gözümde ben niye hesap veriyorum ?
Belediye o hayvanları barinaklarda ölüme terkediyor .
Eğer onlardan ölen olduysa senden çıksın inşallah amin .
seni allaha havale ediyorum bende hayvanlari seviyorum zamaninda bakkaldan ekmek alip kedi kopek besledigim coktur. zamaninda kisin sogugundan beyaz alti sokagimizin kopegimiz yanimiza yanistiginda gizlice apartmana soktugum coktur. Muhabbet kusumun ayagi kanadi diye hickira hickira agladigim coktur. ben vicdamsiz degilim ayrica o kopekler buralo degildi birileri tarafindan bırakılmışti Mune abla bu saat ben agliyorum bana bekdua ediyo bu hakmi revami bide uremis diye asagilaniyorum ben vicdansiz degilim. gercektem o anda cok korktum cok ustume geldiler isirilsaydim neler olurdu dusunmek dahi istimiyorum. ben bu bebege kolay sahip olmadim esim amaliyat oldu oyle sahip oldum.

ayrica bana kizan arkadaslara bilgi vereyim belediyenin geldigi falan yok ayni sokak kopekleri duruyo.

Ayetel Kürsi okuyun ve La havle vela Kuvvete illa Billahil Aliyyil Azim deyin. Ben de hayvanları çok sevdiğim halde ki koca koca köpekleri okşar yaklaşırım yani öyle biriyim, bi gün gece şehirlerarası yolculuktan dönerken büyük bi köpeğe rastladım huysuz duruyodu beni görünce ayağa kalktı isteristemez tedirgin oldum hemen Ayetel Kürsi okudum ve dua ettim Allah'ım sana sığınıyorum o da senin yarattığın bi mahluk, belki insanlardan ona kötü davrananlar vuranlar olduki her insanı öyle sanıyor diye düşündüm, Allah'ım senin herşeye gücün yeter, her şey senin izninle dedim ve SübhanAllah köpek geri yattı uyudu hatta... Unutamam...

ben ateistim

bugün bir grup gencin bir köpeği yanlarına çağırıp sonra tekme attıklarını gördüm

köpeklerin neden saldırgan olduğunu anladım şimdi.

ne kadar ruh hastasıyla birlikte yaşıyoruz, bunu nası komik bulabilir bir insan ya!

İnsan mı dedin canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…