şoklardayım nasıl bir erkek?

ilginç gerçekten. bu eleman kadınlığa özeniyor. ilginç olan kadın niye kocasına sormuyo bu halin ne napıyosun diye... hiç birşey olmamış gibi devam

Ben olsam eşime tazmanyalı,kalpli v.s... baksır alır aşkım seni bunlarla görmek isterimmm,benimkileri bana bırak diye söyler gülerdim

Saten gecelik hemi de o kıllı ficuda

kocalara denetmek lazım nasıl duruyomuş
ay benım kocama olmaz ben 50 kilo eşim 77 yırtılır ayol geceliğim

ayyy nişanlımı öyle düşününce koptum iş yerinde yaaaa
ayy şaka bi tarafa kötü bir durum bende başta görememzden gelirdim ama sonra srardım sanırm yaa çatlardım. ayrıca adam fetişst ise de kötü bişet değil. bence arkadşınıza söyleyin büyütmesin yaaa.

Ne oluyor bu insanlara böyle
Bir haftadır kaçıncı arkadaşımın eşi sapık mı diye konu açıldı
İnsanlar gdo lu beslene beslene bi hal oldular
Arkadaşının sorması gerekiyor nedenini belki mantıklı bir açıklaması olur
Belki bilmediği bir psikolojik sorunu vardır.

Son düzenleme:

benim dikkatimi konudan çok kocası külotlu çorap giyen arkadasın uyguladıgı yöntem etkiledi çok hoşuma gitti kız
biz türklerde çare tükenmiyo her yöntem var zekiyiz anacım
o arkadasın şöle bi yanagını sıkasım geldi bi şirinlik hissettim nedense

bence komik bir durum yok ortada -alaylı ve komik algılayan arkadaşlara lafım- .insanların bu yaşa gelene kadar ne tür bir yaşantı yaşadığını bilemeyiz..cinsel yaşam kapalı bir kutu bu ülkede ve herkes kendince tekmeyi savuruyor..şurda neler yaşanıyor,okuyoruz her birimiz..yazılanların tamamını okumadım,vaktim yok ama bazı yorumlar....hepimizin başına gelebilir, biz bakış açılarımızı değiştirmedikçe...çocuklar yetişiriyoruz,kısmet olursa dünyaya gelicek pek çoğu var..hiç kimse eşcinsel olmayacaklarının yada farklı cinsel yaşamı benimsemeyeceklerinin garantisini veremez...yarın vizyona bir film giriyor " Zenne"..gay olduğu ve ailesine bunu söylediği için öldürülen bir gencin hikayesi anlatılmış..belki daha fazla empati yapmamız için bir fırsattır..

Maksat kocam üsümesin D: cocuklarıma bişi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…