Merhaba,
oncelikle arkadasınız icin zor bir durum.
Burada yazan arkadaslar, birgun kapıyı actıgınızda sizde esinizi o durumda gorebilirsiniz, su an yuzlerinizdeki gulumsemeler caresizlige donusebilir....
o nedenle ben bu konuyu gulme malzemesi yapamayacagım iyi niyetli olsanızda ....
Ayrıca bu mahrem yada yatakoadı olayı degil, bir caresizlik ve yardım cıglıkları....
biraz arastırdım kendimce evet boyle birsey var yani "crossdresser" (cd)
karşı cinsin kıyafetlerini giymekten hoşlanan kişiler....
sadece giymeyi sevenler,
kıyafetler üzerindeyken orgazm olmaktan keyif alanlar,
dışarda o halde zaman geçirmekten hoşlananlar,
bir cdyle karşılıklı giyinmekten haz alanlar gibi farklı zevklere sahip cdler mevcuttur.
sanırım bu bayanın esi ilk 2 grupta ve belkide yeni kesfediyor ve evet konusulması uzucude olsa yuzyuze gelinmesi gereken bir durum ve evet belkide bir uzmana basvurmadan ustesinden gelinemeyecek bir durum.
allah bizi boyle deneyimlerden korusun ve bu problemlere sahip olanlara da sabır versin.
bence komik bir durum yok ortada -alaylı ve komik algılayan arkadaşlara lafım- .insanların bu yaşa gelene kadar ne tür bir yaşantı yaşadığını bilemeyiz..cinsel yaşam kapalı bir kutu bu ülkede ve herkes kendince tekmeyi savuruyor..şurda neler yaşanıyor,okuyoruz her birimiz..yazılanların tamamını okumadım,vaktim yok ama bazı yorumlar....hepimizin başına gelebilir, biz bakış açılarımızı değiştirmedikçe...çocuklar yetişiriyoruz,kısmet olursa dünyaya gelicek pek çoğu var..hiç kimse eşcinsel olmayacaklarının yada farklı cinsel yaşamı benimsemeyeceklerinin garantisini veremez...yarın vizyona bir film giriyor " Zenne"..gay olduğu ve ailesine bunu söylediği için öldürülen bir gencin hikayesi anlatılmış..belki daha fazla empati yapmamız için bir fırsattır..
Merhaba,
Burada yazan arkadaslar, birgun kapıyı actıgınızda sizde esinizi o durumda gorebilirsiniz, su an yuzlerinizdeki gulumsemeler caresizlige donusebilir....
o nedenle ben bu konuyu gulme malzemesi yapamayacagım iyi niyetli olsanızda ....
Ayrıca bu mahrem yada yatakoadı olayı degil, bir caresizlik ve yardım cıglıkları....
sadece giymeyi sevenler,
bir cdyle karşılıklı giyinmekten haz alanlar gibi farklı zevklere sahip cdler mevcuttur.
sanırım bu bayanın esi ilk 2 grupta ve belkide yeni kesfediyor ve evet konusulması uzucude olsa yuzyuze gelinmesi gereken bir durum ve evet belkide bir uzmana basvurmadan ustesinden gelinemeyecek bir durum.
allah bizi boyle deneyimlerden korusun ve bu problemlere sahip olanlara da sabır versin.
komık bulmak suc mu ayıp mı anlamadım:26:
bı fılmde bu sekıdle bı erkek görseniz gülebilirsiniz bız kımseyı kınamıyoruz sekıl ıtıbarıyle komık bısey kımse bunu rededemez ebnce ama trajıkomık olmus burda tabı bı arkadasta yazmıstı zaten yoks allah korusun kımse kızın durumuyla dalga gecmek ıcın yazmıyor bence sadece görüntü ınsanın kfasında canlanıp bu hıssı verıyor bu kadar
Merhaba,
sadece giymeyi sevenler,
Ülkemde empati yokluğunun göstergesi bu alaycı tavırlar smiley ler...
Gülmek için bir neden göremedim açıkçası...
Kimi demiş benim kocam normal kimi demiş benimkine kırmızı giydiremezsin kimi demiş aman o ne biçim adam.
Dalga geçin diye açılsaydı sohbet bölümüne açılırdı bu konu.
Konu sahibi, konuyu yaşayan olabilirdi.
Bu mu sizin kadın ruhunuz?
Bu mu sizin birlik beraberliğiniz?
Birlik olup sadece öneri yapın derim.
Kaç sayfalık konuda 2 tane düzgün ve yardımcı cevap vardı:
Adamın saten fetişistliği üstüne.
Ben dalga geçen arkadaşların yerinde olsam konu sahibinden özür diler ve kendi geceliklerini, kocalarına giydirdiklerini ve davranışlarını başka topikte tartışırdım.
Kendi derdinize bu şekilde alaycı yaklaşılsa ne hissederdiniz bunu düşünün öyle devam edin derim...
Hayat empati üstüne unutmayın.
Bugün kınadığınız durumu yarın yaşamayacağınızı kimse garanti edemez.
açıkçası benim espiri anlayışımın çok çok dışında...haa siz gülersizniz ya da farklı bir yorum yaparsınız bilemem...ama maalesef bizim ükemizde bazı şeyleri yaşayarak öğrenmek mümkün..ateş düştüğü yeri yakıyor çünkü...o manzara aklıma geliyor,eşimi o şekilde görsem yada biri bana bunu anlatsa güler miyim? hayır,asla...ortada farklı bir durum söz konusu...buna bağlı olarak da komik bişiy olduğunu ben red ediyorum ...
kendı adıma kınamadıgım ve dalga gecemdıgımden emınım o yuzden özür de dılemek gıbı bı durumum yok ınsan boyle bı konu okuyunca halıyle karsılastırma yapıyo bu demek oluyokı bence empatıde yapılmıs oluyo normal bısey deıl sonucta allah yardımcıları olsun ne dıyım ama buraya konu acılıyorsa herturlu yorumada acık olmak lazım sankı her konuda herkes empatı yapıyor bırbırını anlayısla karsılıyorda bı burası oyle deıl gıbı yazmıssınız halbukı daha vahım konularda cok acımazsız elstıren ve dalga gecenler var onlarıda görmüşsünüzdür umarım
Komik smileylerden koyan biri de benimama asla dalga geçmedm. Msjımda zaten belirtmiştim. Ben olsam demiştim...
Ben gerçek hayatta da en kötü durumda bile espri yapıp,gülerek durumu düzeltirim.
Evet eşimi o halde görseydim gülümseyerek ''aşkımm sana almıştım onları giyseydin ya onları''derdim
Benim fikrim bu. Kimseyi eleştirmediğim gibi kimse de beni eleştirmesin:)
Sanırım konu size ait değil arcak81.
Yoksa siz anlamadığımız bir şekilde editör filan mısınız bütün cevapları üstünüze alınıp cevap veriyorsunuz bilemedim şimdi.
Neden verilen tüm cevapları üstünüze alındığınızı anlayamadım da...
Konu açılınca yoruma açık olunmalı evet ama 'alaycı' ve 'kendi aralarında sohbet eden cevaplar' hariç.
İsterseniz bunla alakalı yönetmeliği de okuyabilirsiniz.
Üyelik zamanınıza da bakıyorum yeni üye de değilsiniz 4000 küsur mesajınız da var anlattıklarımı çoktan öğrenmiş olmalıydınız.
Sanırım gözden kaçırmış olmalısınız. Aksi takdirde aynı hatayı tekrar tekrar yapma gibi bir yanlışa düşeceğinizi tahmin edemiyorum.
Dahası, benim veya diğer arkadaşların mesajlarını alıntı yaparak tartışma ortamı yaratmanız da yasaktır.
Bilginize...
Lütfen alıntı yapıp yeni cevap yazmayın çünkü burası sohbet veya tartışma ortamı değil.
Ben arkadaşa cevap verme maksatlı ortaya yazmıştım. Her sakallıyı dedeniz sanmayın misali, her yazılanı aaa bana mı yazdı diye düşünüp üstünüze alınmayın.
Zira mesajımı illa da sorgulamak istiyorsanız, şayet izin verdiyseniz mesajımı bütün sayfalardaki genel yorumlardan yola çıkarak yazmaktayım.
Sevgiler...
Tatlım zaten senin o amaçla yazmadığını biliyorum.
Senin tarzını da biliyorum sana değildi lafım.
Genel bir eleştiriydi.
benim herifte, bazen bornozu ıslak olduğunda, benim bornozu giyiyor,
ama öyle nakışı ,süsü ,çiçeği yok düz bornoz..
rengi de sarı..bişey olmaz di me yaaa..?
kafama takıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?