şoklardayım nasıl bir erkek?

Hı hı biliyorum, farklı bi yöntem uyguladım ahahahah anlatmayayım simdi

biliyorum ben o yöntemi....ben de dünyada tek biz varız sanıyordum...yazık kocişim üşümesin diye yapmıştım bende...haaa burda söylediğimi bir bilse var yaaaaaaaa

şaka gibi....o an gözümün önüne geldi, çok zor bir durum ama ben sormadan edemezdim...bütün gece hiçbirşey olmamış gibi nasıl uyumuşlar acaba?

biliyorum ben o yöntemi....ben de dünyada tek biz varız sanıyordum...yazık kocişim üşümesin diye yapmıştım bende...haaa burda söylediğimi bir bilse var yaaaaaaaa

ahahah neyse yarın gidip içlik alayım da daha fazla rezil olmasın adamcağız

arkadaşınızın eşine psikiyatri yolları görünmüş
aman allahım daha neler duyacaz sen bizim kocalardan uzak eyle

Öylesine denemiştir belki de,niye eşine sormamış ki,adamın düşüncesini nerden bilelim biz..

arkadasin neden esine sormamis yada ne biliyim... sasirdim yaaa. hadi saka olsun senlik olsun diye giyp esine güzel olmusmu dese anlarim komik olsun istemistir derim ama bu sekilde???

ben esimin esorfmalarin cok giyerim cok rahat oluyor komiklik olsun diye yaprim genellikle ne biliyim esimin alt eserfmanini giyerim üstüne kendi dantelli eserfmanimi esimin yanina gitip askiimmm bakk senle benimm karisimim iste böyle bi manyaklik oluyor diee direk okurke böyle bisi sandima devamini okuyunca bi anlam veremedim yaa .. bence arkadisiniz esiyle bir an önce konussun .. birde sik sik saten gecelik giysin böylelikle kocasi özenmez..=))

esin burayimi okuyo

Hayır, okuyabilitesi var.. Üye olduğumu, buradan arkadaşlarım olduğunu, onlarla dışarda görüştüğümü biliyor. Yanlış anlaşılmasın üye falan değil, nickimi biliyor, sifremi biliyor

:)
biz de onların gömleklerini tişörtlerini giyeriz ya acaba onun gibi bişey mi diye düşünmek istedim ama o kadar da masum görünmüyor:)
duymuştum sevgilisinin iç çamaşırlarını giyerek cinsel haz duyan erkekler olduğunu bu da onun gibi bişey olsa gerek ya da belki biseksüel falandır her ne olursa olsun kendi kendini yiyip bitireceğine kızcağız bi psikoloğa görünsün uzman ağzından duysun ne olduğunu içi rahatlar

Gecelik giymekte ne ya !

Kendini kadın gibi hissediyor ozaman.

Geceliği koklasa , üstünde bişiler yapsa tamam dicem de geceliği giymekte nedir?

Erkekliğinde sorun var.

Cinsiyet bölünmesi mi yaşıyor ne.Bilemedim.

Ben iğrenirdim eşimden öyle bişi olsa. Iyyy

Ozaman başka şeylerinide giyiyordur.

Böğğğ

arkadaşın eşine niye sormamış ki:26::26:hiç normal bir durum değil üstü örtülecek bir durum değil ki arkadaşın eşiyle mutlaka konuşsun adamın belki psikolojik sorunları vardır destek alması gerekiyordur :44:sonuçta damınyaptığı hiç normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…