Merhaba kizlarr ,
Az once tv izliyorduk babamda biraz uzagimda oturuyodu telefonla ugrasiyodu şöyle bir goz ucuyla baktim ya mesajlasma yada whatsapti mesajda canim aşkim falan yaziyordu buyuk harflerle oldugu icin anca o yaazani okuyabildim devaminda yazanlari okuyamadim :26: bir de kişinin adi boyle isimle degilde baska biseyle kayitliydi is yeri ismi gibi yani
Ben bakinca babamda telefonu cevirdi hemen kendine şok gecirdim kizlarr bu da neydi boylee kendimi cok tuhaf hissettimbir de babamin telefonunda hep sifre vardir hic elinden dusurmez falan anneme soylesem mi bilemedim :26:
Cok sinir oldum peri orda hep birlikte tv izliyoruz bu ds ne simdiÇok üzüldüm eylülüm
Ama bence söyleme..En azından şimdi.
Babanı takip et gözleme al.
Son karşısına çık konuş
puffff
Canımmm, yanlış görmüşsündür demek istiyorum da sen biliyosan gördüğünü boş olacak.
annenle konuşmak için babanı takip et biraz emin ol bence.
smlyleri ben mi yalnış anladım yoksa gülümsüyor musunuz ???
takibe al canım.Cok sinir oldum peri orda hep birlikte tv izliyoruz bu ds ne simdi
Annemle aralarinda sorunlar vardi da ne bileyim
Yok eminim buyuk harflerle yaziyodu bsktigimi farkedince kapatti
Babanızla konuşmadan harekete geçmeyin bence.
Annenize söylenecekse de söylemesi gereken kişi babanız. Eğer söylenecek bir durum varsa babanız söylemeli.
Nerde gulmusum anlamadim soktayim diyorum
takibe al canım.
uzun süre gözlemle.
baba birini arıcam şifreyi verirmisin falan de,yaparsın bişeyler şeytan gibiyizdir kadınlar
Bilmiyorum yaa uff bazi sorunlsr var zaten aralarinda anneme soylersem kiyamet kopar
ben yanlış anladım heralde, evet ben de olsam şoka girerdim aman ALLAH ım...
Biri anneniz biri babanız olsa bile bu onların ilişkisi. Dolayısıyla ben olsam önce babamla yüzleşir, böyle bir durum varsa onun halletmesini isterdim.Bilmiyorum yaa uff bazi sorunlsr var zaten aralarinda anneme soylersem kiyamet kopar
canım dediğim gibi temkinli olucaksın karda yürü ayak izini belli etme.Son bir iki yildir telefinuna ulasmak imkansiz gecenlerde bi sifre geldi telefonuna bsna lazimdi mesaji actirmadi kendi okudu mesaji , onceden boyle bisey yoktu tabi
Eminim efulim
Canim ya insaAllah insaAllah yanlis görmüsündür..
Annene söyleyip söylememe konusunda ne desem bilemedim gercekten..
Ben olsam heralde ögrenmek isterdim..
Ama sonuclarini da düsünmek lazim
Perinin dediklerine katiliyorum..
Biraz daha bekleyip bir sekilde arastirip ögrenmeye calismak tek yol gibi görünüyor simdi :44:
Iyi düsünelim iyi olsun insaAllah canim.
InsaAllah dedigim gibi yalnis görmüssündür
Canımmm,
babanı en iyi sen bilirsin şu an ne yapıyo mesela tel. elindemi yine??
Biri anneniz biri babanız olsa bile bu onların ilişkisi. Dolayısıyla ben olsam önce babamla yüzleşir, böyle bir durum varsa onun halletmesini isterdim.
Anne-babanız da olsa her ilişkinin kendine ait dinamikleri var. Belki babanız söylese anneniz affedecek ama siz söylediğiniz için yediremeyip ayrılacak? Veya babanız inkar edecek, anneniz ona inanmayı seçecek siz zor durumda kalacaksınız? Ya da söyleyeceksiniz ve ayrılacaklar, ayrılmalarından siz sorumlu gösterileceksiniz? Hepsi olabilir. O yüzden bence annenize siz aktarmayın.
Eğer hiçbir şekilde başa çıkamıyorsanız annenize anlatmayı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Ama ilk etapta bence hayır.
Birde tam yanimds degildi oyle olsa tam gorurdum mesaji zaten
Eminim efulimhatta kisinin ismi is yeri ismi gibi kayitli cok net gordum birde buyuk harflerde canim aşkim yazan kismi net gordum gerisini goremedim
Dedigim gbi aralarinda zaten sorun var iyice kotu olurr soylersem
Hic bi sekilde ogrenemem ki canim telefonuna ulasmak zor cunku
Evet hep elinde ki zaten hep whatsapta twitterda falan
Daha once cok sorunlar yasandi falan ama oyle bir konu oldugunds babam hep sey der insanin icinde allah korkusu olmazsa yapar yoksa x den y den korktugund degil der ne bileyimcanım dediğim gibi temkinli olucaksın karda yürü ayak izini belli etme.
emin olmadan da annene söylemehem birşey daha sorucam.
eğer annen öğrendiğinde boşanmayacaksa hiç söyleme bence.
çünkü baban yüz bulur çok daha açık bir şekilde yapmaya kalkışabilir
Bu teknoloji varya ah bu teknoloji kör olasıca...... Daha ne yuvalar yıkıcak kim bilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?