Şoktayim :/

Yaa oyle mi , evet garip bi duygu
Bilmiyorum annem zaten herseyden nem kapan biri telefonunu gizlemesi zaten annemi de iskillendiriyo bende bisey diyemem sanirim uff :85:

Evet telefonu hic ortalarda yok son bir yildir falan hep elinde bi de bana da anneme de masum gelmkyo iskilleniyo evet
Amin insallah ne dusunecegimi sasirdim allah yardimcisi olsun hepimizin :

İlk sevgilime anlatayim onunla paylasayim dedim ama sonra vaxgectim ne bileyim babama karsi yanlis dusunceleri olmasin ilerde insallah evlendigimizde bunlaari hatirlayip sorun olnasin diye iste bilmiyorum uff

Bence de sevgiline anlatma. ilerde başına kalkabilir. acaba baban aşık mı oldu yoksa öylesine bir kaçamak mı. baban belki kendisi boşanmak ister aşık olduysa, öylesine kaçamaksa bir süre sonra biter. ya bilemedim şimdi. ben sanki anneme söylemezdim, onu yaralamak istemezdim. olan olmuş. babanla konuşması için biriyle konuşursan yayılabilir konu etrafa. en iyisi senin konuşman sanırım

Çok doğru düşünmüşsün eylülcüm. Şimdilik bu şüpheni kimseyle paylaşma. Biri yanlış bir laf eder kalbin kırılır.

Anlatmayın. Ailenize ait çok özel ve henüz ortaya çıkmamış/çözümlenmemiş bir konu. Sevgilinizin bilmesine gerek yok.

Evet iyi ki anlatmadim o zaman
Sasirmis durumdayim annemle arasinda yasanan olaylarda simdi annemin dsha da hakli oldugunu dusunuyorum iskillenmekte hakli demek ki

Evet anlatmadim
Bilmiyorum annemle hala aralari iyi degil yani eskisi gibi degil o sorunlarda yine boyle bi konuyla ilgiliydi ama bana da tuhsf geliyor bosanma kelimesi kac yasina gelmisler ben ve kardesim kocaman iz ayip gercekten yaa off
Babam bi de yasi cok buyuk degil ve oldugundsn da genc gosteren disariya karsi da cok sen sakrak biridir bu yuzden de olabilir mi ne biliyin

İnsanoğlu hiç garip karşılamıyorum. Olabilecek şeyer bunlar. öenli olan az yara ile atlatabilmek. kısa bir süre sonra babanızla konuşun. şimdi inkar edeceksin etme gördüm çünkü de. olayın içeriği ne yani ne düşünüyor böyle gizli saklı devam etmesinimi ayrılmayımı. kararını versin.

Boyle bi konusma yapabilecegimi dusunemiyorum aglamaya baslarim bisey diyeme
Evet ama insanin babasi olunca tuhsf oluyo iste ne yapicam bilmiyorum herkes uyudu simdi başim agirdi sinirden

valla hemen sor sicagi sicagina bence.

Babayı takibe al desem. aslında o mesajlaşırken elinden telefonu hızlıca çekmek var ama, olmaz işte yapılmaz. annen yapar belki ama senin yapman olmaz.

Evet iyi ki anlatmadim o zaman
Sasirmis durumdayim annemle arasinda yasanan olaylarda simdi annemin dsha da hakli oldugunu dusunuyorum iskillenmekte hakli demek ki

canım gerçekten babalarımız belli yaşlarda dışarıya yönleniyo.benimde babam çok bakımlı genç gösteren şen şakrak bir adam aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse.telefonuna şifreli bir isimle kaydetmişti o kişiyi.bizden hiç saklanmayan tlf şifrelenmeye başlamıştı.babam banyodayken gelen mesajı okudum herşey açığa çıktı.ben söylemedim tabi kızkardeşler çözüm yaratmaya çalıştık ama inan hiç biri annelerimizin gururun çiğnenmesini kapatmıyor.görmezlikten gel canım ama babana söyle aile içinde yansıtma birebirken yansıt ve babanla konuşmalarında vur yüzüne bunu.bu mesajın beni çok duygulandırdı gerçekten annelerimiz ne kadar haklılarmış onlar gerçekten çok çok üstün insanlar.bazı şeyleri yaşadıkça annelerimize hak veriyoruz Rabbim bizlere yaşatmasın inş.ama tepkini koy babana bu konuda acımasız ol.ben 20 yaşımda bile babamın göğsünde yatar uyurdum.o derece aşıktım ona ama bu sadece annene değil sizlerede ihanet.insanın içi el vermez bilirim kız baba arasında ne güçlü bir ilişki var ama olmaz bunu ne senin ailen nede siz hakediyorsunuz...

Sorsam da evet demez herhalde yanlis gormussundur der

Hemen sicagi sicagina soylersen dili dolasir
profosyonel yalan soyleyemez.
Birde model kilit kullaniyorsa kilidi kir bak valla susma derim anacigina yazik.

Ne bu yaaa 40indan sonra tenesir paklar derler.
Cok kizdim haaa ....

Zavalla annene cok uzuldum.bu isi annene caktirmadan hallet.kilidi kir oku emin ol.
Zaten baban niye kirdin diyemez dersede gordum emin olmak istedim dersin.sonucta baban bu senin
sevgilin degil ki ayril diyelim.

Sevgililerinize Kendi Ailenizin Özellerini Paylaşmayın

Ortada Bişiyler Var Bu Belli Net Gördüm Diyorsunuz Aşkım Kelimesini Gizlice Takip Edin

Zaten Bi Halt Yemese Neden Şifre Koysun Tel Sürekli Elinde Olsun Dimi?

Annenize de Şimdilik Bişiy Demeyin Bence Böle Bi Mesaj Yakaladığınız da Elinden Alın Pat Diye Okuyun Mesajı

Annenizin bilmeye hakkı var..
Evet ama iste
Babayı takibe al desem. aslında o mesajlaşırken elinden telefonu hızlıca çekmek var ama, olmaz işte yapılmaz. annen yapar belki ama senin yapman olmaz.
Alsam sert tepki olur annem de bilmiyorum
bu arada telefonuna neden şifre koyduğuna nasıl bir açıklama getiriyor.
Yillsrca ortada duran telefon birden ozeli oldu herkes girip karistirmasin diyeymis falan ,annem saklayacak biseyin yoksa ciksr telefonu koy su masaya dedi kac kere gixliycek biseyim yok dedi ama koymsdi da yani

Evet aynen oyle canim bizimde
Babamda bana cok duskundur aramiz iyidir 22 yasindsyim bende , babamin wc de bile telefon cebinde herseyi unutur telefonu ortada unutmaz sanirim
Evet cok kotu bisey ne yspicagimi bilmuyorum sogudum cok beende

Gecti simdi olay zaten , yok 4 haneli sifre dedigim gibi cok dikkatli telefonu alma sansim yok
Evet bende cok kotuyum

Gordum evet buyuk harflerle canim aşkim yaziyordu resmen
Evet surekli elinde facede twitter da falann , bilmuyorum cok saskinim bundan sonra ne yapabilirim bilmorum

Yorum yapanlarada tesekkurler bu arada kizlar

O zaman eminsiniz ne diyim eylulcum ALLAH iyi etsin.

Son düzenleme:

Oturup konuş canım ben babamı böle yakaladım ve resti çektim ya o dedim yada ben bu kadar

Ben anneme soylemıstım hıcde pısman degılım daha fazla salak yerıne konmasın dıye

Eylülcüm , zor bir durum .

Her ne olursa olsun annenin bu durumu bilmeye hakkı var , şimdi değil ama . Çünkü % 1 ihtimalde olsa yanılma , yanlış görme vs.. ihtimalin var .

O sebeple gördüm sanki , şöyleydi galibalarla bir kadına eşin seni aldatıyor denmez .

Ben olsam babamı çok rahat karşıma alırdım , o bunu yaparken utanmayacak da ben ona bunun hesabını sorarken mi utanacağım .

Sen soramam diyorsun o zaman net bir delil bulmaya bak . Face kullanıyor demişsin , bak işte bir yerlere .

Ama o % 1 lik ihtimal kalktığında ortadan annene söyle .

Ha ister afferder ister etmez , ondan sonrası onlara kalmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…