Yaa oyle mi , evet garip bi duygumalesef yaşanıyor işte bende bndan 5 yıl önce kadar babamın telinde buna benzer şeyler görmüştüm şoka giriyor insan gercektenanneme söylemedim daha doğrusu söyleyemedim zaten birkaç gün sonra annem kendi yakaladı ve kıyamet koptu.şimdi keşke anneme değil ama en azından babamla konuşşam ya da tanıdığım güvendiğim birilerine babamla konuşmasını rica etseydim belki bir faydası olurdu.Gerçi yakalndığı halde bile inkar etti sacma sapan birşeyler uydurdu faydası olurmuydu bilmem ama annemın kendı görmesi annem için yıkım oldu
Hayır arkadasım bahtsız degilsin. Kendini böyle şartlama! Babanın telefona şifre koyması, el sürdürtmemesi pek masum gelmedi bana kim olsa işkillenir. Beklemede kal ve çok dua et. Rabbim sana bir yol açsın. Unutma sıkıntılar toplu gezmeyi sever. Hepsi bi anda gelir ve geldikleri gibi bi anda giderler.
İlk sevgilime anlatayim onunla paylasayim dedim ama sonra vaxgectim ne bileyim babama karsi yanlis dusunceleri olmasin ilerde insallah evlendigimizde bunlaari hatirlayip sorun olnasin diye iste bilmiyorum uff
Çok doğru düşünmüşsün eylülcüm. Şimdilik bu şüpheni kimseyle paylaşma. Biri yanlış bir laf eder kalbin kırılır.
Anlatmayın. Ailenize ait çok özel ve henüz ortaya çıkmamış/çözümlenmemiş bir konu. Sevgilinizin bilmesine gerek yok.
Bence de sevgiline anlatma. ilerde başına kalkabilir. acaba baban aşık mı oldu yoksa öylesine bir kaçamak mı. baban belki kendisi boşanmak ister aşık olduysa, öylesine kaçamaksa bir süre sonra biter. ya bilemedim şimdi. ben sanki anneme söylemezdim, onu yaralamak istemezdim. olan olmuş. babanla konuşması için biriyle konuşursan yayılabilir konu etrafa. en iyisi senin konuşman sanırım
Evet anlatmadim
Bilmiyorum annemle hala aralari iyi degil yani eskisi gibi degil o sorunlarda yine boyle bi konuyla ilgiliydi ama bana da tuhsf geliyor bosanma kelimesi kac yasina gelmisler ben ve kardesim kocaman iz ayip gercekten yaa off
Babam bi de yasi cok buyuk degil ve oldugundsn da genc gosteren disariya karsi da cok sen sakrak biridir bu yuzden de olabilir mi ne biliyin
İnsanoğlu hiç garip karşılamıyorum. Olabilecek şeyer bunlar. öenli olan az yara ile atlatabilmek. kısa bir süre sonra babanızla konuşun. şimdi inkar edeceksin etme gördüm çünkü de. olayın içeriği ne yani ne düşünüyor böyle gizli saklı devam etmesinimi ayrılmayımı. kararını versin.
Merhaba kizlarr ,
Az once tv izliyorduk babamda biraz uzagimda oturuyodu telefonla ugrasiyodu şöyle bir goz ucuyla baktim ya mesajlasma yada whatsapti mesajda canim aşkim falan yaziyordu buyuk harflerle oldugu icin anca o yaazani okuyabildim devaminda yazanlari okuyamadim :26: bir de kişinin adi boyle isimle degilde baska biseyle kayitliydi is yeri ismi gibi yani
Ben bakinca babamda telefonu cevirdi hemen kendine şok gecirdim kizlarr bu da neydi boylee kendimi cok tuhaf hissettimbir de babamin telefonunda hep sifre vardir hic elinden dusurmez falan anneme soylesem mi bilemedim :26:
valla hemen sor sicagi sicagina bence.
Evet iyi ki anlatmadim o zaman
Sasirmis durumdayim annemle arasinda yasanan olaylarda simdi annemin dsha da hakli oldugunu dusunuyorum iskillenmekte hakli demek ki
Sorsam da evet demez herhalde yanlis gormussundur der
Evet ama isteAnnenizin bilmeye hakkı var..
Alsam sert tepki olur annem de bilmiyorumBabayı takibe al desem. aslında o mesajlaşırken elinden telefonu hızlıca çekmek var ama, olmaz işte yapılmaz. annen yapar belki ama senin yapman olmaz.
Yillsrca ortada duran telefon birden ozeli oldu herkes girip karistirmasin diyeymis falan ,annem saklayacak biseyin yoksa ciksr telefonu koy su masaya dedi kac kere gixliycek biseyim yok dedi ama koymsdi da yanibu arada telefonuna neden şifre koyduğuna nasıl bir açıklama getiriyor.
canım gerçekten babalarımız belli yaşlarda dışarıya yönleniyo.benimde babam çok bakımlı genç gösteren şen şakrak bir adam aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse.telefonuna şifreli bir isimle kaydetmişti o kişiyi.bizden hiç saklanmayan tlf şifrelenmeye başlamıştı.babam banyodayken gelen mesajı okudum herşey açığa çıktı.ben söylemedim tabi kızkardeşler çözüm yaratmaya çalıştık ama inan hiç biri annelerimizin gururun çiğnenmesini kapatmıyor.görmezlikten gel canım ama babana söyle aile içinde yansıtma birebirken yansıt ve babanla konuşmalarında vur yüzüne bunu.bu mesajın beni çok duygulandırdı gerçekten annelerimiz ne kadar haklılarmış onlar gerçekten çok çok üstün insanlar.bazı şeyleri yaşadıkça annelerimize hak veriyoruz Rabbim bizlere yaşatmasın inş.ama tepkini koy babana bu konuda acımasız ol.ben 20 yaşımda bile babamın göğsünde yatar uyurdum.o derece aşıktım ona ama bu sadece annene değil sizlerede ihanet.insanın içi el vermez bilirim kız baba arasında ne güçlü bir ilişki var ama olmaz bunu ne senin ailen nede siz hakediyorsunuz...
Gecti simdi olay zaten , yok 4 haneli sifre dedigim gibi cok dikkatli telefonu alma sansim yokHemen sicagi sicagina soylersen dili dolasir
profosyonel yalan soyleyemez.
Birde model kilit kullaniyorsa kilidi kir bak valla susma derim anacigina yazik.
Ne bu yaaa 40indan sonra tenesir paklar derler.
Cok kizdim haaa ....
Zavalla annene cok uzuldum.bu isi annene caktirmadan hallet.kilidi kir oku emin ol.
Zaten baban niye kirdin diyemez dersede gordum emin olmak istedim dersin.sonucta baban bu senin
sevgilin degil ki ayril diyelim.
Sevgililerinize Kendi Ailenizin Özellerini Paylaşmayın
Ortada Bişiyler Var Bu Belli Net Gördüm Diyorsunuz Aşkım Kelimesini Gizlice Takip Edin
Zaten Bi Halt Yemese Neden Şifre Koysun Tel Sürekli Elinde Olsun Dimi?
Annenize de Şimdilik Bişiy Demeyin Bence Böle Bi Mesaj Yakaladığınız da Elinden Alın Pat Diye Okuyun Mesajı
Gecti simdi olay zaten , yok 4 haneli sifre dedigim gibi cok dikkatli telefonu alma sansim yok
Evet bende cok kotuyum
Gordum evet buyuk harflerle canim aşkim yaziyordu resmen
Evet surekli elinde facede twitter da falann , bilmuyorum cok saskinim bundan sonra ne yapabilirim bilmorum
Yorum yapanlarada tesekkurler bu arada kizlar
Merhaba kizlarr ,
Az once tv izliyorduk babamda biraz uzagimda oturuyodu telefonla ugrasiyodu şöyle bir goz ucuyla baktim ya mesajlasma yada whatsapti mesajda canim aşkim falan yaziyordu buyuk harflerle oldugu icin anca o yaazani okuyabildim devaminda yazanlari okuyamadim :26: bir de kişinin adi boyle isimle degilde baska biseyle kayitliydi is yeri ismi gibi yani
Ben bakinca babamda telefonu cevirdi hemen kendine şok gecirdim kizlarr bu da neydi boylee kendimi cok tuhaf hissettimbir de babamin telefonunda hep sifre vardir hic elinden dusurmez falan anneme soylesem mi bilemedim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?