Evet ama iste
Alsam sert tepki olur annem de bilmiyorum
Yillsrca ortada duran telefon birden ozeli oldu herkes girip karistirmasin diyeymis falan ,annem saklayacak biseyin yoksa ciksr telefonu koy su masaya dedi kac kere gixliycek biseyim yok dedi ama koymsdi da yani
Evet aynen oyle canim bizimde
Babamda bana cok duskundur aramiz iyidir 22 yasindsyim bende , babamin wc de bile telefon cebinde herseyi unutur telefonu ortada unutmaz sanirim
Evet cok kotu bisey ne yspicagimi bilmuyorum sogudum cok beende
Merhaba kizlarr ,
Az once tv izliyorduk babamda biraz uzagimda oturuyodu telefonla ugrasiyodu şöyle bir goz ucuyla baktim ya mesajlasma yada whatsapti mesajda canim aşkim falan yaziyordu buyuk harflerle oldugu icin anca o yaazani okuyabildim devaminda yazanlari okuyamadim :26: bir de kişinin adi boyle isimle degilde baska biseyle kayitliydi is yeri ismi gibi yani
Ben bakinca babamda telefonu cevirdi hemen kendine şok gecirdim kizlarr bu da neydi boylee kendimi cok tuhaf hissettimbir de babamin telefonunda hep sifre vardir hic elinden dusurmez falan anneme soylesem mi bilemedim :26:
Merhaba kizlarr ,
Az once tv izliyorduk babamda biraz uzagimda oturuyodu telefonla ugrasiyodu şöyle bir goz ucuyla baktim ya mesajlasma yada whatsapti mesajda canim aşkim falan yaziyordu buyuk harflerle oldugu icin anca o yaazani okuyabildim devaminda yazanlari okuyamadim :26: bir de kişinin adi boyle isimle degilde baska biseyle kayitliydi is yeri ismi gibi yani
Ben bakinca babamda telefonu cevirdi hemen kendine şok gecirdim kizlarr bu da neydi boylee kendimi cok tuhaf hissettimbir de babamin telefonunda hep sifre vardir hic elinden dusurmez falan anneme soylesem mi bilemedim :26:
Merhaba kizlarr ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?