Şoktayim :/

Bencede önce iyice gözlemle,emin ol.cunku babanizin inkar edecegi kesin yalnis gormussundur,Bir arkadasi isletiyordum vs. Ve asla annemle sen konusma bu konuyu cunku bunlari senden duymak onu daha cok yaralar.sonucta o bir Anne ve kizinin karsisinda hep güclü olmak ister veya belki oda hissetmistir kendi bile kabullenemiyorken mucadele ediyorken cocugundan duymak agir..
İnşallah hersey cok yakın zamanda yoluna girer .

Bizim mahallede bi adam var hani adamlar bazen yazları atletle dolaşırlar ya neyse işte bende erkek arkadaşm beni eve bırakırken bizim evin oralara yaklaşnca kafamı eğerim hani annemler falan görmesin diye .. Neyse tam o sıradada bizim araba geçiyomuş babamın yanındada arkadaşı varmş bi adam işte . Benim sevgilim onu kadın olarak görmüş ciddi ciddi öyle görmüş şaka değildi .. Neyse işte bende emin misin falan dedim o da evet dedi . Eve girer girmez anne babamın yanında bir kadın vardı arabadalardı demin gördüm dedim .. Annem de direk babamı aramıştı sonra onun bizim mahalledeki adam olduğunu duyunca gülmekten yerlere yatmıştık Ama sonuçta sonucu gerçekten bi kadında olabilirdi ve ben gidip direk söylemiştim ..
Senin yerinde olsam ne olursa olsun söylerdim anneme .. Arkadaşların dediği gibi ilk önce gözlemlemek daha doğru tabi hatta ilk önce ispatlayacak bir delilin olmalı elinde .. mesela eğer birisi varsa elbet buluşacaktır .. takip edip buluştuklarında bir fotoğraflarını çektiğin zaman baban inkar da edemez . Böyle neblym yakın oldukları bir anda çekilen fotoğrafı olsa baya işe yarar ..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ben şuan 26 yaşındayım 6 yıldır ayrıyız ve böyle daha iyi.şuanda nasılsınız dersen sevgi aynı tabiki sonuçta baban kanın canın ama anneme yaptığını kaldıramıyorum bazen sinirden deliye dönüyorum.ağzıma gelen ne varsa saydım babama haketti yapmalımıydım hayır etik değildi ama onun yaptığıda etik değildi.öyle yada böyle bir hata yaptıysa devamı geliyo ben erkeklere güvenmiyorum.babamda unutmuyodu canım banyoya girerken hep kapatıyodu ama birinde yakalanıyolar sen takipte ol vur yüzüne bahane bulamaz.ama annene kıyamam yansıtma.benim annem yaşadı maalesefki.neyse eskileri deşmiim şuan herkes kendi hayatında en azndan baban hatasını anlarsa sizin bağlarınız kopmaz

Baban telefonunu da saklıyorsa Çek kenara konuş yazdıklarını gördüm ne demek bu de,annene söyleme bence ama babamla ciddi ciddi konuş

Canim ne yapmaya karar verdin? Babanla konusma firkri bana da mantikli geldi aslinda ama...

koca adam, şifre koyması bence en doğal hakkı, ama sana gelen mesajı okutmaması, ne bileyim sosyal sitelerde fazlaca zaman geçirmesi, bana pek masum gelmedi, saklayacak neyi olabilir diye düşünmeden edemedim...babana söylesen ama kanıt bulacaksın yoksa yanlış gördün filan inkar eder.sobra annene sakın açma konuyu.elinde döküm gibi bişey olsun babana baba bunları annem senden duyacak sen söyleyeceksin de.
böyle konuları görünce çok üzülüyorum...neden başka heyecan ucuz heyecanlar peşinde koşarlar...NEDEN!!!

düşündüm de, kanıt bulursan sakla, babana hesabını sor, ama devam ederse annene söylemekle tehdit edebilirsin.çok can sıkıcı bir durum, ama düzelebilir üzülme.

belki bunu bir hitap olarak degil de baska biriyle dalga gecmek amaclı veya elestiri icin yazıyordu?
hatta erkek arkadasıyla bile konusuyor olabilir, "o ne olm oyle surekli canım askım diyorsun" gibi...

emin olmadan hemen karar vermeyin. biraz gozlemleyin.
baktınız hala icinize sinmiyor, alın karsınıza babanızı konusun.
eger durumun kesinligi ve gercekligi yoksa annenizin icine bosuna kurt dusurmus olursunuz. babanız guzel acıklamalar yapsa bile o suphe alır goturur insanı...

Şok olman çok normal
Güvendiğin dağlara kar yağmış
Bi evlat, üstelik kız evladı için güven zedeleyici daha kötü bişey olamaz sanırım
Biraz takip et diyeceğim ama buldun bişeyler diyelim
Sence annen boşanır mı ?

Babanı bir süre takip et. tamamen emin olduğunda babanla konuş. annene kesinlikle sen söyleme. baban bildiğini bilmeli ve gerekeni yapmalı. eğer gerçekten oyle bir şey varsa ama sadece öylesine bir şeyse annene hiç söylemeyin. güveni sarsılmasın. kadın durduk yere üzülmesin.

Allah kolaylık versin sanada.

Eylül gerçekten zor bir durumda kalmışsın
ama kendini annenin yerine koy. bilmek istemez miydin. ilerde birşey olurda senin bildiğin ortaya çıkarsa
neden söylemedin sakladın eylül derse ne diyeceksin.
Babana söylesen büyük ihtimal inkar edecek yanlış görmüşsün diyecek belki sana kızacak

yaşamış ve o zmanlar yaşımında etkisiyle çok üzülmüş biri olarak şunu söyleyebilirim.babanın telefonunu kesinlikle karıştırmamalısın.daha fazlasını okuyup boşu boşuna üzme kendini.ayrıca hoş bi davranış değil bana göre.sen bile babanın telefonla çok haşır neşir olduğunu düşünürken annenin bunu anlamaması ne kadar mümkün.bence annen herşeyin farkında, unutmaya çalış.yetişkin koca koca insanlar kendi aralarında bunlar.belkide sorunları var annenle bilemeyiz.annen ve babanın özel hayatını irdeleme.babanı sevmekten de vazgeçemezsin bu yüzden.
benimde tesadüfen karşıma çıkmıştı çok daha fazlası vardı.ne kadar üzüldüğümü düşünebiliyomusun.kadına küfretmem sonucu babamda öğrenmişti :)).oda çok üzülmüştü.sonra zamanla sebeplerini annemle sorunlarını öğrendim.düşününce ikisininde haklı olduğu şeyler var ancak zamanla babamı daha haklı buldum.hatta babam ayrılmakta istedi bi ara, annem istemedi bunu.şimdi kimse yok biliyorum ama ben artık hiç ilgilenmiyorum.ne olursa olsun onu çok seviyorum.çok iyi bi baba çünkü.nasıl bi eş olduğunu çok kurcalamıyorum.

Son düzenleme:
Kizlar tum yorumlri okudum tesekkurler
Su an beklemedeyim gozlemliycem boyle biseyi konusucak durumum yok acikcasi , anneme de su an soyleme k istemiyorum bakalim ne olucak

Kahvaltida baktim telefonu rafin en ustune koydu sessizde hep falan

söyleme üzülen annen olur

Canim sakin soleme bir kere soledikten sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ayrilmaya kadar gider zamana birak ne göster

ben çok merak ettim sonuç ne??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…