Şoktayim :/

Daha once cok sorunlar yasandi falan ama oyle bir konu oldugunds babam hep sey der insanin icinde allah korkusu olmazsa yapar yoksa x den y den korktugund degil der ne bileyim

Bencede
çok zor ya allah yardımcın olsun canım

Haklisniz ne dusunecegimi bilemiyorummm ki off

Ne buyuk ayip allahim evde gelinlik yasta kizi var yani

İs yeri gibi bir isimle kayitli olmasi da biraz enteresan degil mi peki

Uykum kacti moralim bozulduu :85::85:

Canım benim sakin ol. Sakın fevri davranıp annene açma mevzuyu. Kim olsa yerinde şok olur.

Canım benim sakin ol. Sakın fevri davranıp annene açma mevzuyu. Kim olsa yerinde şok olur.

Surekli bisey yasiyorum yaa sevgilimle falan bir de bu cikti simdi dilsah bahtsiz miyim neyim
Anneme soylersem zaten onceki sorunlardan dolayi kiyamet kopar evde babamda kesin yok oyle bisey der ama telefonu da gostermez ama ben eminim :85:

ya insan böyle bir şeyi annesine nasıl söyler ya babasına nasıl söyler ????
Babama bile güvenmiyorum artık. Ben olsam kimseye söyleyemezdim...

ya insan böyle bir şeyi annesine nasıl söyler ya babasına nasıl söyler ????
Babama bile güvenmiyorum artık. Ben olsam kimseye söyleyemezdim...

Bende birine anlatmazsan patlardim diye size anlatmak istedim cok tuhaf oldum :85::85:

İs yeri gibi bir isimle kayitli olmasi da biraz enteresan degil mi peki

Anlaşılmasın diye işyeri ismi yazmış zaten. Babanızda sizin okuduğunuzu anladıysa o da tedirgindir şimdi. bir kaç şey sorucam 1- babanıza gördüğünüzü söyleseniz ne der ya da ne yapar
2- Annenize bu gördüğünüzü söyleseniz, aldatıldığını anlasa boşanır mı, napar

Hic bi fikrim yok ki ilk defa basima geliyo ama muhtemelen sacmalama yanlis gormussundur der
Eger gercekten aldatiliyorsa bunu kaldiramaz bosanir evet daha onceki sorunlardan yola cikarak bunu soyleyebiliyorum :85:

malesef yaşanıyor işte bende bndan 5 yıl önce kadar babamın telinde buna benzer şeyler görmüştüm şoka giriyor insan gercekten anneme söylemedim daha doğrusu söyleyemedim zaten birkaç gün sonra annem kendi yakaladı ve kıyamet koptu.şimdi keşke anneme değil ama en azından babamla konuşşam ya da tanıdığım güvendiğim birilerine babamla konuşmasını rica etseydim belki bir faydası olurdu.Gerçi yakalndığı halde bile inkar etti sacma sapan birşeyler uydurdu faydası olurmuydu bilmem ama annemın kendı görmesi annem için yıkım oldu

İlk sevgilime anlatayim onunla paylasayim dedim ama sonra vaxgectim ne bileyim babama karsi yanlis dusunceleri olmasin ilerde insallah evlendigimizde bunlaari hatirlayip sorun olnasin diye iste bilmiyorum uff

Surekli bisey yasiyorum yaa sevgilimle falan bir de bu cikti simdi dilsah bahtsiz miyim neyim
Anneme soylersem zaten onceki sorunlardan dolayi kiyamet kopar evde babamda kesin yok oyle bisey der ama telefonu da gostermez ama ben eminim :85:

Hayır arkadasım bahtsız degilsin. Kendini böyle şartlama! Babanın telefona şifre koyması, el sürdürtmemesi pek masum gelmedi bana kim olsa işkillenir. Beklemede kal ve çok dua et. Rabbim sana bir yol açsın. Unutma sıkıntılar toplu gezmeyi sever. Hepsi bi anda gelir ve geldikleri gibi bi anda giderler.

İlk sevgilime anlatayim onunla paylasayim dedim ama sonra vaxgectim ne bileyim babama karsi yanlis dusunceleri olmasin ilerde insallah evlendigimizde bunlaari hatirlayip sorun olnasin diye iste bilmiyorum uff

Çok doğru düşünmüşsün eylülcüm. Şimdilik bu şüpheni kimseyle paylaşma. Biri yanlış bir laf eder kalbin kırılır.

Anlatmayın. Ailenize ait çok özel ve henüz ortaya çıkmamış/çözümlenmemiş bir konu. Sevgilinizin bilmesine gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…