- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
çok zor ya allah yardımcın olsun canımDaha once cok sorunlar yasandi falan ama oyle bir konu oldugunds babam hep sey der insanin icinde allah korkusu olmazsa yapar yoksa x den y den korktugund degil der ne bileyim
Bencede
Biri anneniz biri babanız olsa bile bu onların ilişkisi. Dolayısıyla ben olsam önce babamla yüzleşir, böyle bir durum varsa onun halletmesini isterdim.
Anne-babanız da olsa her ilişkinin kendine ait dinamikleri var. Belki babanız söylese anneniz affedecek ama siz söylediğiniz için yediremeyip ayrılacak? Veya babanız inkar edecek, anneniz ona inanmayı seçecek siz zor durumda kalacaksınız? Ya da söyleyeceksiniz ve ayrılacaklar, ayrılmalarından siz sorumlu gösterileceksiniz? Hepsi olabilir. O yüzden bence annenize siz aktarmayın.
Eğer hiçbir şekilde başa çıkamıyorsanız annenize anlatmayı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Ama ilk etapta bence hayır.
emin olun , siz bi yolunu bulup kontrol edin .
Canım benim sakin ol. Sakın fevri davranıp annene açma mevzuyu. Kim olsa yerinde şok olur.
ya insan böyle bir şeyi annesine nasıl söyler ya babasına nasıl söyler ????
Babama bile güvenmiyorum artık. Ben olsam kimseye söyleyemezdim...
İs yeri gibi bir isimle kayitli olmasi da biraz enteresan degil mi peki
Anlaşılmasın diye işyeri ismi yazmış zaten. Babanızda sizin okuduğunuzu anladıysa o da tedirgindir şimdi. bir kaç şey sorucam 1- babanıza gördüğünüzü söyleseniz ne der ya da ne yapar
2- Annenize bu gördüğünüzü söyleseniz, aldatıldığını anlasa boşanır mı, napar
Surekli bisey yasiyorum yaa sevgilimle falan bir de bu cikti simdi dilsah bahtsiz miyim neyim
Anneme soylersem zaten onceki sorunlardan dolayi kiyamet kopar evde babamda kesin yok oyle bisey der ama telefonu da gostermez ama ben eminim :85:
İlk sevgilime anlatayim onunla paylasayim dedim ama sonra vaxgectim ne bileyim babama karsi yanlis dusunceleri olmasin ilerde insallah evlendigimizde bunlaari hatirlayip sorun olnasin diye iste bilmiyorum uff
İlk sevgilime anlatayim onunla paylasayim dedim ama sonra vaxgectim ne bileyim babama karsi yanlis dusunceleri olmasin ilerde insallah evlendigimizde bunlaari hatirlayip sorun olnasin diye iste bilmiyorum uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?