şoktayim!

Sevgilimle kavga ettiğimde anneme soylerdim hep .hayatımda ne olup bitse anneme söyledim.ksrsidaki anne olduğu için olayı aaa damat küfür etti kızım onunla diye algılamaz.
nasıl algılanmaz etmeyin ben de anneyim kız evladı sahibiyim.

damadım duysam ki benim orama burama küfür etmiş onun çarkına s.... ben !

hangi yüzle evime gelecek sence eve alır mıyım ?

Anneni babanı konu sahibinden üstün yapan ne ? Nasıl kimse Ailene bir şey diyemezse sen de diyemezsin

nasıl algılanmaz etmeyin ben de anneyim kız evladı sahibiyim.

damadım duysam ki benim orama burama küfür etmiş onun çarkına s.... ben !

hangi yüzle evime gelecek sence eve alır mıyım ?
Kuzenim annesine böyle şeyleri anlatır ve halam da ortamı yumuşatır damadı da evine gelir .herkes siz mi ?

Kuzenim annesine böyle şeyleri anlatır ve halam da ortamı yumuşatır damadı da evine gelir .herkes siz mi ?
herkes ben mi bilemem

ama benim belden aşagıma söven bir adamı evime almayacak kadae gurur sahibi oldugumu biliyorum..

okey ?

bence sen git bi tedavi gör.kimse senin kafandan geçenleri bilemez ne yazıyosan onu okur ve ona cevap verir.kimseye akılsız diyemezsin.dayak yemiş bi kadına sen adama eşek demişsin o da vurur tabi ben olsam ben daha kötü yapardım gibi amaçsız, sırf kışkırtma üzerine kurulu,kötü niyetli bi yorum yazarsan cevabını da alırsın. şiddetin savunulacak bi tarafını bulmuş olan senin gibi hemcinslerimden utanıyorum.insanları daha fazla kışkırtamadan banlanırsın umarım.

Anneni babanı konu sahibinden üstün yapan ne ? Nasıl kimse Ailene bir şey diyemezse sen de diyemezsin
hanımefendi kim kimin ailesine hakaret etti..ama haklısınız tüm suç bende..konu sahibi küfür etsin kocasına haktır..kocası versin odunu haktır..kaza yaparlarsa da haktır..arabadaki misafirin bu durumu görmesi haktır..ve sabi yavru bu anadan babadan ne çekerse haktır..haklısınız..burda kadının yediği dayağa ve kadının kocasına tahriklerine yorum yazdığım için ben tam bir gerizekalıyım..hakikaten tebrikler..bu konunun ev sahibi sayısı biraz fazla..yenilen dayağı kimse savunmaz..en başında dedim ki biri bana eşşek dese pis teperim..konu sahibi kocasını tepse feminen bir edayla ellerine sağlık deriz..konu sahibini ve kocasını birlikte haksız bulup laf edince edepsizin önde gideni oluruz..çok göreceli bir site..yorumlu konuların varlığı gereksiz anlaşıldı..okuyup geçmek lazım..

psikologsan geleyim tedavimi sen yap..yanarım yanarım .....neyse ne yanacam tanımadığım adamlara..

Yani açıkçası ben çoğu zaman sizi konu sahiplerinin sorularına alaycı dille cevap verirken gördüm.siz ve bir üye daha var o sizden daha aşırı her konuya şaka yapma vs. Arkadaşım senin annen baban hakareti hakediyor mu ? Hayır bu yanlış .ama sen başlattın sen . O zaman o da der ki herkes düşüncesini düzgünce dile getirmiş bu hakaret etti demek ki yanlış yetistirilmis. Ilk hakaret eden haksizdir. Sen sayfalarca şey yaz ilk kim hakaret etti ? Sen . Gerizekaliyim filan diyorsun onu bilemem ben öyle bir şey de soyleyemem kimseye ne kendine ne başkasına hakaret etme

Ya banane ne alaka okey . Ister al ister alma
O Zaman yorum yapma olsun bitsin mesajlarıma

bu arada ela otur düşün karar ver ona göre hareket et..Yine diyorum keşke annene küfrettigini ona demeseydin çünkü barışma ihtimalin varsa annenle eşin arasında bu hep bir kırgınlık yaşanmasına belki de annenin tavır almasına vesile olacak..

herkesin bir kalemi vardır çoğu kezde dile getirmişimdir daha bugün bir arkadaşa attığım mesajı söyleyeyim fevriyim agresifim yorumlarım yani dobrayım..espiriliyim..iyi kötü sizin bileceğiniz iş ama kimsenin şahsına hakaret etmedim..bu konuda ne dedim biri bana eşek dese bende teperim evet yalan mı diyeyim..kocan hızda hatalı sen de anlamadığı halde tahrik ettin dedim..o arabada çocuk var ona üzüldüm dedim..son tavır ve davranışlarında akılsız hareket etmişler kavrayamamışlar akıl yok sizde dedim..yazdığım yorumların arkasındayız ok..problem bu değil..önce sen ben ergenliğide değil..zaten karşıda senle benle alay eden biri var geçtim..ayrılda demedim iyice burnunu sürt diyenlerdenim onuda geçtim..kocam trafikçi okutsam ihbar alsa da olurmuş onuda geçtim..empati kuralım şimdi sen bana bunları yazdın yazdın bende sana yazdım ki senin anan babanda akıl yok asıl ....eee defne ama ben sana ve senin açtığın konu kahramanına laf ettim benim anam ababam ne alaka bana bunun mantığını anlat ..

herkesin kalemi vardır ama herkes o kalemi uygun yerde kullanmali. Bir derdim var bölümünde o üslup her zaman öyle olmuyor. Kızlık zarı dikimi konusuydu sanırım siz (yanlissam düzeltin )ve yine böyle her şeye mizah kullanarak cevap vereyim diyen bir bayan işi o kadar abartmisti geyik konusunda en son dikiş nakış mevsimi açıldı gibi son derece aptalca bir şey yazmıştı. Siz degilseniz kusura bakmayın . Size biri eşek derse tepersiniz başkası kendisine akilsiz denilince teper.hakli demiyorum bakın konu farklı .ama hani kendi düşen ağlamaz gibi bir şey bu .

Bence konu uzamamalı arkadaşlar kendinizi yoruyorsunuz ben sizin yerinizde olsam bu kadar uğraşmam net linkini çıktısını alır dava açarım çok kafama takmışsam ki siz baya taktınız haksızsınızda demiyorum

susun uleynnnnnnnn

o değilde bu lafım yüzünden geyik yaptım diye gelip beni atarsanız çok pis küserim ha

arkadaşlar ciddi ciddi ayıp oluyor ama en son ben vuduma getirmeyin olayı

kendinizi ve ruhunuzu yormayın

hayırlısı olsun konu sahibi hakkında da

olay yerini boşaltın

valla kimse kusura bakmasın. karısını devamlı dövüyor. yüzünü gözünü morartıyor,hastahanelik ediyor aldatıyor. benim o adamlara şerefsiz dediğim oldu. pislikte.
bu yanlışmı. bana göre değil.

aklımdan geçenleri yazmışsınız

bana yanlış geliyor...
kaldı ki burda bir üye bir üyeye diyor o ŞE..SİZ kelimesini.
keşke o üye kocasına deseydi yine dövdü de ondan sinirlendi ağzından kaçırdı derdik

merak ediyorum son durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…