- 30 Aralık 2009
- 23.923
- 96.321
- 1.123
nasıl algılanmaz etmeyin ben de anneyim kız evladı sahibiyim.Sevgilimle kavga ettiğimde anneme soylerdim hep .hayatımda ne olup bitse anneme söyledim.ksrsidaki anne olduğu için olayı aaa damat küfür etti kızım onunla diye algılamaz.
Anneni babanı konu sahibinden üstün yapan ne ? Nasıl kimse Ailene bir şey diyemezse sen de diyemezsinkarı koca konusu ama cevaben yazıyorum konu sahibi bana kızabilir haklı olduğunu söyleyebilir defnehan bunda problem yok hemfikiriz ama ben 30 yaşında bir kadınım benim anama babama hiçbiriniz yorum yapamazsınız konu kahramanlarından değiller kendileri..burası toıpik bir konu sahibi şikayet ettiği((biz öyle sanıyorduk)bir kocası araba bir misafiri bir evladı ve yorum yapan kk üyeleri var..anam babam ne alaka..evet haklısın çok iki yüzlüymüşüm ben..
Kuzenim annesine böyle şeyleri anlatır ve halam da ortamı yumuşatır damadı da evine gelir .herkes siz mi ?nasıl algılanmaz etmeyin ben de anneyim kız evladı sahibiyim.
damadım duysam ki benim orama burama küfür etmiş onun çarkına s.... ben !
hangi yüzle evime gelecek sence eve alır mıyım ?
herkes ben mi bilememKuzenim annesine böyle şeyleri anlatır ve halam da ortamı yumuşatır damadı da evine gelir .herkes siz mi ?
karı koca konusu ama cevaben yazıyorum konu sahibi bana kızabilir haklı olduğunu söyleyebilir defnehan bunda problem yok hemfikiriz ama ben 30 yaşında bir kadınım benim anama babama hiçbiriniz yorum yapamazsınız konu kahramanlarından değiller kendileri..burası toıpik bir konu sahibi şikayet ettiği((biz öyle sanıyorduk)bir kocası araba bir misafiri bir evladı ve yorum yapan kk üyeleri var..anam babam ne alaka..evet haklısın çok iki yüzlüymüşüm ben..
hanımefendi kim kimin ailesine hakaret etti..ama haklısınız tüm suç bende..konu sahibi küfür etsin kocasına haktır..kocası versin odunu haktır..kaza yaparlarsa da haktır..arabadaki misafirin bu durumu görmesi haktır..ve sabi yavru bu anadan babadan ne çekerse haktır..haklısınız..burda kadının yediği dayağa ve kadının kocasına tahriklerine yorum yazdığım için ben tam bir gerizekalıyım..hakikaten tebrikler..bu konunun ev sahibi sayısı biraz fazla..yenilen dayağı kimse savunmaz..en başında dedim ki biri bana eşşek dese pis teperim..konu sahibi kocasını tepse feminen bir edayla ellerine sağlık deriz..konu sahibini ve kocasını birlikte haksız bulup laf edince edepsizin önde gideni oluruz..çok göreceli bir site..yorumlu konuların varlığı gereksiz anlaşıldı..okuyup geçmek lazım..Anneni babanı konu sahibinden üstün yapan ne ? Nasıl kimse Ailene bir şey diyemezse sen de diyemezsin
Ya banane ne alaka okey . Ister al ister almaherkes ben mi bilemem
ama benim belden aşagıma söven bir adamı evime almayacak kadae gurur sahibi oldugumu biliyorum..
okey ?
psikologsan geleyim tedavimi sen yap..yanarım yanarım .....neyse ne yanacam tanımadığım adamlara..bence sen git bi tedavi gör.kimse senin kafandan geçenleri bilemez ne yazıyosan onu okur ve ona cevap verir.kimseye akılsız diyemezsin.dayak yemiş bi kadına sen adama eşek demişsin o da vurur tabi ben olsam ben daha kötü yapardım gibi amaçsız, sırf kışkırtma üzerine kurulu,kötü niyetli bi yorum yazarsan cevabını da alırsın. şiddetin savunulacak bi tarafını bulmuş olan senin gibi hemcinslerimden utanıyorum.insanları daha fazla kışkırtamadan banlanırsın umarım.
Yani açıkçası ben çoğu zaman sizi konu sahiplerinin sorularına alaycı dille cevap verirken gördüm.siz ve bir üye daha var o sizden daha aşırı her konuya şaka yapma vs. Arkadaşım senin annen baban hakareti hakediyor mu ? Hayır bu yanlış .ama sen başlattın sen . O zaman o da der ki herkes düşüncesini düzgünce dile getirmiş bu hakaret etti demek ki yanlış yetistirilmis. Ilk hakaret eden haksizdir. Sen sayfalarca şey yaz ilk kim hakaret etti ? Sen . Gerizekaliyim filan diyorsun onu bilemem ben öyle bir şey de soyleyemem kimseye ne kendine ne başkasına hakaret etmehanımefendi kim kimin ailesine hakaret etti..ama haklısınız tüm suç bende..konu sahibi küfür etsin kocasına haktır..kocası versin odunu haktır..kaza yaparlarsa da haktır..arabadaki misafirin bu durumu görmesi haktır..ve sabi yavru bu anadan babadan ne çekerse haktır..haklısınız..burda kadının yediği dayağa ve kadının kocasına tahriklerine yorum yazdığım için ben tam bir gerizekalıyım..hakikaten tebrikler..bu konunun ev sahibi sayısı biraz fazla..yenilen dayağı kimse savunmaz..en başında dedim ki biri bana eşşek dese pis teperim..konu sahibi kocasını tepse feminen bir edayla ellerine sağlık deriz..konu sahibini ve kocasını birlikte haksız bulup laf edince edepsizin önde gideni oluruz..çok göreceli bir site..yorumlu konuların varlığı gereksiz anlaşıldı..okuyup geçmek lazım..
O Zaman yorum yapma olsun bitsin mesajlarımaYa banane ne alaka okey . Ister al ister alma
herkesin bir kalemi vardır çoğu kezde dile getirmişimdir daha bugün bir arkadaşa attığım mesajı söyleyeyim fevriyim agresifim yorumlarım yani dobrayım..espiriliyim..iyi kötü sizin bileceğiniz iş ama kimsenin şahsına hakaret etmedim..bu konuda ne dedim biri bana eşek dese bende teperim evet yalan mı diyeyim..kocan hızda hatalı sen de anlamadığı halde tahrik ettin dedim..o arabada çocuk var ona üzüldüm dedim..son tavır ve davranışlarında akılsız hareket etmişler kavrayamamışlar akıl yok sizde dedim..yazdığım yorumların arkasındayız ok..problem bu değil..önce sen ben ergenliğide değil..zaten karşıda senle benle alay eden biri var geçtim..ayrılda demedim iyice burnunu sürt diyenlerdenim onuda geçtim..kocam trafikçi okutsam ihbar alsa da olurmuş onuda geçtim..empati kuralım şimdi sen bana bunları yazdın yazdın bende sana yazdım ki senin anan babanda akıl yok asıl ....eee defne ama ben sana ve senin açtığın konu kahramanına laf ettim benim anam ababam ne alaka bana bunun mantığını anlat ..Yani açıkçası ben çoğu zaman sizi konu sahiplerinin sorularına alaycı dille cevap verirken gördüm.siz ve bir üye daha var o sizden daha aşırı her konuya şaka yapma vs. Arkadaşım senin annen baban hakareti hakediyor mu ? Hayır bu yanlış .ama sen başlattın sen . O zaman o da der ki herkes düşüncesini düzgünce dile getirmiş bu hakaret etti demek ki yanlış yetistirilmis. Ilk hakaret eden haksizdir. Sen sayfalarca şey yaz ilk kim hakaret etti ? Sen . Gerizekaliyim filan diyorsun onu bilemem ben öyle bir şey de soyleyemem kimseye ne kendine ne başkasına hakaret etme
herkesin kalemi vardır ama herkes o kalemi uygun yerde kullanmali. Bir derdim var bölümünde o üslup her zaman öyle olmuyor. Kızlık zarı dikimi konusuydu sanırım siz (yanlissam düzeltin )ve yine böyle her şeye mizah kullanarak cevap vereyim diyen bir bayan işi o kadar abartmisti geyik konusunda en son dikiş nakış mevsimi açıldı gibi son derece aptalca bir şey yazmıştı. Siz degilseniz kusura bakmayın . Size biri eşek derse tepersiniz başkası kendisine akilsiz denilince teper.hakli demiyorum bakın konu farklı .ama hani kendi düşen ağlamaz gibi bir şey bu .herkesin bir kalemi vardır çoğu kezde dile getirmişimdir daha bugün bir arkadaşa attığım mesajı söyleyeyim fevriyim agresifim yorumlarım yani dobrayım..espiriliyim..iyi kötü sizin bileceğiniz iş ama kimsenin şahsına hakaret etmedim..bu konuda ne dedim biri bana eşek dese bende teperim evet yalan mı diyeyim..kocan hızda hatalı sen de anlamadığı halde tahrik ettin dedim..o arabada çocuk var ona üzüldüm dedim..son tavır ve davranışlarında akılsız hareket etmişler kavrayamamışlar akıl yok sizde dedim..yazdığım yorumların arkasındayız ok..problem bu değil..önce sen ben ergenliğide değil..zaten karşıda senle benle alay eden biri var geçtim..ayrılda demedim iyice burnunu sürt diyenlerdenim onuda geçtim..kocam trafikçi okutsam ihbar alsa da olurmuş onuda geçtim..empati kuralım şimdi sen bana bunları yazdın yazdın bende sana yazdım ki senin anan babanda akıl yok asıl ....eee defne ama ben sana ve senin açtığın konu kahramanına laf ettim benim anam ababam ne alaka bana bunun mantığını anlat ..
valla kimse kusura bakmasın. karısını devamlı dövüyor. yüzünü gözünü morartıyor,hastahanelik ediyor aldatıyor. benim o adamlara şerefsiz dediğim oldu. pislikte.tamam şimdi hatırladım seni
cerenakbulut
sen kocanla ilgili burada odunluklarını anlatır dert yanarsan ben senin eşinin akrabası degilim ki kocanı savunmaya geçeyim bazen öyle şeyler anlatılıyor ki ekrandan o kadının kocasını çekip alarak parçalamak istiyorsunuz
Ay hakaret etmeye nekadar meraklı milletiz burda bi insan olayı anlattı diye kimsenin kimseye laf söylemesine gerek yok haddimiz değil.haklısın yada haksızsın deriz.böyle yapmasaydın iyi olurdu arkadaş deriz güzellikle söyleriz.kalkıpta yok çocuğuna yok sana yok ailene yazık gibi hakaretlerde bulunmayız.bize düşmez haddimizi bilmek zorundayız.biri bişey anlattı diye bu hakkı kendimizde göremeyiz kardeşim.kimse kimseye hakaret edemez eleştiremez.düzgün konuşsak ne olur.burda şunu anladım bir kadının düşmanı yine bir kadın.insafsızca hakaretle eleştiren insanlar olduk.nekadar kin kusuyoruz.arkadaşlar biraz yorum yaparken haddimizi bilelim kimsenin özel yaşantısınada hakaret etmeyelim.biraz edep biraz sevgi olsun.buraya demekki bişey yazılmıyo ben bunu anladım.kadın kimseye anlatamamış burda biraz destek ve akıl almak istemiş dahada sinirlendirdik bumu kadın dayanışması.evet pohpohlamayın ama yorum yaparkende biraz terbiyeli ve seviyeli eleştirmeden yapalım.buraya bişey yazılmazmış ya derdim var diye yazarız söylemedik şey bırakmaz kimse.herkes dört dörtlük hiç hata yapmıyoruz maşallah kesin öyleyizdir.konu sahibi arkadaş bence bi derdin olduğunda aç ellerini Allaha dua et o yardım eder diğerleri yani bizde anca yerden yere vururuz.ben eşimle sorunlar yaşadım zamanında annem sülaleye yaydı insanlar anca dedikodumu yaptı ve küçümsedi.beni feraha bi Allah çıkardı inan ondan başka bizi aydınlığa çıkaran olmaz.insanlar acımasız ve gaddar.iyi gününde yanında olurlar benim arkadaşım 5parmağı geçmez herkese mesafe koydum.yok öyle kadın dayanışması falan ya hikaye uzun yazdım ama yorumlara sinirlendim
keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler. bu lafı söyleyenin başına gelmeyeceği ne malum. konu sahibi dayak yemiş zaten çok üzgün şu laflara bak. yazık çok yazıkDayak sen de zeka geriliği yapmış ne kadar çirkin bir söz ya .
valla kimse kusura bakmasın. kasısını devamlı dövüyor. yüzünü gözünü morartıyor,hastahanelik ediyor aldatıyor. benim o adamlara şerefsiz dediğim oldu. pislikte.
bu yanlışmı. bana göre değil.
merak ediyorum son durum ne?Yorunlar icin tsk ederim cvp yazamadm engelim oldugu icin esim cok pismanim felan diyo pesimde surekli. Detaylari yazicam musayit oldugumda. Yalniz şu sizin yorumunuza bi cift sozum var. Bence sizin annenizde babanizda akıl yokki sizun gibi terbiyesiz bi evlat yetistirmisler. Hangi hakla siz bana ve esime akil yok dersiniz pardon? Buraya tartistigimizi yazdim diye bi cüreti nerden buluyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?