İşte anlamadığınız nokta kadın fobim var diyor korkuyor korkudan kaç defa uyarmış bendede aynı korku var anlayabiliyorum eşim hızlık gittiğinde uyarırım bidaha hızlı gidince bağırırım yani bide 150de gitse valla hakaret bile edebilirim çünkü o an insan ölücekmiş gibi hissediyo kendinden çok çocuk için korkuyo.ha boşanmak iyi bişeymi hiç değil bende babasız büyüdüm çok ezildim özgüvenim eksik büyüdüm hatta.ama bu koca eğer burnu sürtmezse emin ol 1kere kalkınca 2.kezde kalkıyo önlem almalı ve dedim ordada nazarda değmiş olabilirTabii ki susmam niye susayım?
Ama eşşek te demem, özelliklede birinin yanında.
Yahu bu lafı ben 10 yaşındaki kızıma söylemem ne kadar kızarsam kızayım.
Ne kadar onur kırıcı bir kelime.
Ben dayağın savunulur tarafı olamayacağını yazdım zaten.
Ama konu sahibininde normal tepkiler vermediğini söylüyorum.
Ohooooo atese korukle gidiyosunuz ya yarina cikmaya garantisi olan var mi acep merak ettim yukardakiyle kontrat imzalayan arkadaslar var aramizda ya.. Ecel geldiyse yatakta da gidersin yolda dasen niye essek olsa dedin diyip duranlar hayli ilginc ya o sirada kaza olsaydi cocuga ya da anneye bisey olsaydi sakatlik olum bunlar uzak mi saniyosunuz. dogru insan hayati bu kadar ucuz mu kazalar nasil oluyor saniyosunuz acaba
Sakatta kalabilirz bu da ihtimal.. ayrica baskalarinada carpabiliir baskalarininda hayatini karartabilir. Sizin bi yakininiza 150 hizla gelip carpsa vefat etse e zaten olecekti ecel dermisinizOhooooo atese korukle gidiyosunuz ya yarina cikmaya garantisi olan var mi acep merak ettim yukardakiyle kontrat imzalayan arkadaslar var aramizda ya.. Ecel geldiyse yatakta da gidersin yolda da
Hayır Yeterli Değil her zaman olan bi şey değil ama o çocuğun yılları gidecek neler yaşayacak anne baba ayrı iken eşinin bi şekilde burnunu surter ama boşanmak başka birsey
Allah inancin varsa dersin. Ayrica konu bu degil arkadaslar. En basit bisey anlatayim babam acayip hizli giderdi ve alkol alirdi.izmir afyon arasi 3 saatte giderdi siz hesap edin. Ama kaza yaptigi gun ne alkol aldi ne hizli gitti.Sakatta kalabilirz bu da ihtimal.. ayrica baskalarinada carpabiliir baskalarininda hayatini karartabilir. Sizin bi yakininiza 150 hizla gelip carpsa vefat etse e zaten olecekti ecel dermisiniz
ha adam arabada cocuk varken sehir icinde 150 basarken cocugun sorumlulugu adamda degil de dayagi da yutmak zorunda olan annede yani?Kusura bakmayın ama o çocuğun sorumlulugu bu insanlarda ben asla dayağı haklı bulmuyorum ama burda bi masum un hayatı var bu şekilde gaza getirerek hakkına giriyorsunuz o çocuğun ilk problemde boşanmak doğru degil
ben çok şükür mutlu ve huzurluyum asla dayağı kabul etsin demedim hatta kocasının burnu sürtünsün dedim ama annesi babası ayrı çocukların pek mutlu olduğunu düşünmüyorum sizin gibi feminist değil mantıklı davranmaya çalışıyorumsizin icin yeterli degilse ben bi sey demeye gerek duymuyorum. sadece sizin adiniza uzuldum, kim bilir ne yasadiniz da dayak bu kadar kabul edilebilir hale geldi sizin icin.
Allah inancin varsa dersin. Ayrica konu bu degil arkadaslar. En basit bisey anlatayim babam acayip hizli giderdi ve alkol alirdi.izmir afyon arasi 3 saatte giderdi siz hesap edin. Ama kaza yaptigi gun ne alkol aldi ne hizli gitti.
bunu boşanmak değilde farklı yollardan çözebilirler dedim. anne dayağı yutsun demedim okumada sıkıntı var sanırım.ha adam arabada cocuk varken sehir icinde 150 basarken cocugun sorumlulugu adamda degil de dayagi da yutmak zorunda olan annede yani?
He bacim sen ayril gercekten hayati sebepler zeki arkadaslar masallah...bu nedir yaa bir ailenin yok olmasindan parcalanmasindan bahsediyoruz bayanlarrrr... Ya konuyu acan soktaki arkadasim bu adam hep mi 150 basiyo.hep mi seni dovuuo sovuyo uzerine kari mi getirdi cocugunu atiyo mu satiyo mu ya bi dusunun ya allahinizi severseniz ya arkadasim haksizsin kabul et. Az dilini kaldir ustune oturha adam arabada cocuk varken sehir icinde 150 basarken cocugun sorumlulugu adamda degil de dayagi da yutmak zorunda olan annede yani?
Allah inancin varsa dersin. Ayrica konu bu degil arkadaslar. En basit bisey anlatayim babam acayip hizli giderdi ve alkol alirdi.izmir afyon arasi 3 saatte giderdi siz hesap edin. Ama kaza yaptigi gun ne alkol aldi ne hizli gitti.
ya canım tabi ki haklısın yanlış yapmış bu cinayettir ama farklı yollar bul lütfen boşanmak çok ağır bak ne güzel huzurlu bi evliliğin var bu kadar küçük şeyler için ilişkini yıpratma bi şekilde ders ver ama boşanmaBence trafik kurallarina uymayip baskasinin hayatina sebep olmak cinayettir bu kadar net. E oyle olmasaydi kanunende cezasi olmazdi kazadir denirdi..
Sen hangi dünyadasın kardeş ya ozaman biz hiç trafik kurallarına uymayalım kader diyelim Allah akıl fikir versin nasıl bi düşünceAllah inancin varsa dersin. Ayrica konu bu degil arkadaslar. En basit bisey anlatayim babam acayip hizli giderdi ve alkol alirdi.izmir afyon arasi 3 saatte giderdi siz hesap edin. Ama kaza yaptigi gun ne alkol aldi ne hizli gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?