- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.761
bugün Quartzolarımı takıp çıktım ilk defa.Rengi şahane tam istediğim gibi.ama aşırı derecede kayıyor acaba zamanla bu sorun düzelcekmi?birde 2 saatten fazla takamadım hem bulanık gördüm hemde başım çok ağrıdı.sizede oldumu arkadaşlar bunlar.zamanla geçermi?
çok beğendim cnm çok yakımış sana quatzolar :)
baktımda çoooookk güzel, sana çok yakışmış canım
bende de böyle duracağını bilsem 1 sn durmaz alırdım
peki nc sende kayma yapmıyormu birde hangi serisi bu söylermisin
en kısa zamanda fotoğraflarımı eklicem canım.gözlerim iridir baya.hatta lensler küçük bile geliyor.gözlerim yanlardan taşıyor.aşırı göze batmıyr ama tek korkum kaymanın devam etmesi ve başağrısı.takınca sanki üstümde yük var gibi oldu.tabi alııkta değğilim ondanda olabilir.neyse sık sık takıcam bende.senin resmin varmıydı
Arzu hanım merhaba, telefonumun kasası değişiyor, Yüksekova'da kırmıştım izmir'e gelince hemen verdim yapılsın diye ama bir detayı unuttum telefon numaranız gitmiş oldu :/ kendime 1 aylık cubavision mavi aldım, yarın fotosunu çekip koyacağım, bilen biri olarak grafite ile kıyaslama yapar mısınız duruş/doğallık vs olarak?
Eki Görüntüle 425175
Bunlar 5 ay önce aldığım quartzolar.Arzu hanımcığım hala topazioların o eski açık mavi benim istediğim renge gelmesini beklemekteyim.Gelsinler artık o renge
canım bu melin hangi serisi
biraz koyu geldi bana
ama doğallık olarak harika gerçekten
bende soloticalanmak istiyorum artık
aklımda mel ve grafitte var
okypete aldıktan sonra topazioya da taktım
yarın adorelerim bi gelsinde önce onlara bakayım
sonrada sıra soloticaya gelicek kaydirigubbakcemile2
jelibon quartzoların tonu duruşu muhteşem olmuş,kayma da geçer yakında bende opak seriden esmeralda var,ilk geldiğinde de güzeldi ama şimdi souflonla açık yeşil ela oldu ve acayip oturdu kayma sıfır opak olmasına rağmen gündüz bile duruş çok iyi evde de taktım ben arada düzeldi kayması opak seri gün geçtikçe solüsyonlandıkça güzelleşiyor,hare de çok doğal,ama hem ben kendi rengime yakın diye hem de gözü eyelinerla kedi gözü gibi yaptığı için cor mellerime bayılıyorum hem de sarımtrak seriden olmasına rağmen tavsiye ederim almakta kararsız kalanlara
Bu fotosunu koyduklarım Freshlook haresiz mavi (aylık).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?