Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canim soyle yapman gerek. evde de olsan her gun tak lensleri alisana kadar uzun ara verme. ilk gun yarim saat, ikinci gun 1 saat.. yavas yavas arttir sureyi. yani lens takmaya aliskin olmayanlara ilk bunu tavsiye ediyorlar. bulanik gorme olayi da ondan zaten bana da olmustu 12 yil once ilk lensimi taktigimda heryer bulanikti ama geciyor o sonra.. basin da ondan agriyordur, net gorebilmek icin gozunu surekli odaklamaya calistigindan olabilir.

çok beğendim cnm çok yakımış sana quatzolar :)

Teşekkürler canım..sana da çok yakıştığına eminim..bol bol takarsan kısa sürede gözüne uyum sağlayıp, hem daha konforlu hem daha doğal hale gelecekler :)) tekrar güle güle kullan..

baktımda çoooookk güzel, sana çok yakışmış canım
bende de böyle duracağını bilsem 1 sn durmaz alırdım
peki nc sende kayma yapmıyormu birde hangi serisi bu söylermisin

Teşekkür ederim canım sağol...
Kayma sorunum hiç olmadı nc serisinde canım, ama hafif taşma var dikkatli bakarsan, beni rahatsız etmiyor ama bu...
Benimki aylık canım yeni seri olmalı soflex cristal... ARZU ablaya sorarsan daha iyi olur tabi...
Arkasından hemen hidrocor mel aldım oda çoook güzel...

TRULY canım merhaba, bende hidrocor melde kayma sorunu yaşıyorum evdeyim diyede takmıyorum demek devamlı takmak gerekiyor öylemi? ozaman kayma sorunuda kalkarmı acaba canım...

Ben de hidrocharm mel siparişini verdim numaralı olduğu için birZ geç gelecek. Geldiğinde foto eklerim, ay heyecan yaptım :)

jelibon quartzoların tonu duruşu muhteşem olmuş,kayma da geçer yakında bende opak seriden esmeralda var,ilk geldiğinde de güzeldi ama şimdi souflonla açık yeşil ela oldu ve acayip oturdu kayma sıfır opak olmasına rağmen gündüz bile duruş çok iyi evde de taktım ben arada düzeldi kayması opak seri gün geçtikçe solüsyonlandıkça güzelleşiyor,hare de çok doğal,ama hem ben kendi rengime yakın diye hem de gözü eyelinerla kedi gözü gibi yaptığı için cor mellerime bayılıyorum hem de sarımtrak seriden olmasına rağmen tavsiye ederim almakta kararsız kalanlara

piretypinkcim bende telefonuna olanları bilmediğim için bana dönüş yapmadınız diye bozulmuştum:)) şaka tabiki lenslerinizin durumunu aklımda oldugunu haber vermek için aradım siz ne aldınız şimdi eklediğiniz resim hangi lens hangi model hangi renk?damarsız doğal duruyor ama.
jelibcim lensleri takmanız gerekiyor yoksa kayma sorunu takmadan geçmez genelde kullandıkça azalıyor ve tamamen geçiyor ilk defa lens kullananlarda baş dönmesi gibi sorunlarda oluyor ama sonradan geçiyor..

slm kızlarr ben geçen yıl hidrocor mel kullanmıştım şimdi yine alıyorum değişiklik yapıp nc alıyım demiştim ama sanırım rengi koyulmuş nc mellerin zaten cesaretim de yoktu gözümün çapı uymaz diye :18: hidrocor mel alıyorum yeniden bakalım ama renkleri son serinin nasıl hiçbir fikrim yok. son seri hidrocor mel alan varsa fotoğrafını paylaşabilir mi acaba?

çok yakışmış güle güle kullan

Siparişimi verdiimm çok heyecanlandım yahu son kullandığımla arasında nasıl bi ton farkı olacak acaba :)) Arzu abla sağolsun bize kolaylık sağlıyor o olmasa nasıl bu kadar doğal görünen renkli gözlerimiz olurdu

teşekkürederim eminim gün geçtikçe alışacağım.bende esmeraldayı çok çok beğenmiştim ama cesaret edemediim.çok tatlı rengi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…