- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.781
hidrocharm mel ile nc mel arasindaki fark nedir ??? resimli örnek var mi ?? arkadaslar googleda resimlere bakiyorum da her resimde herkesin ki farkli.....
canimm masallah cok guzel durmuslar sende :) inanki cok dogal durmusama bana boyle acik yesil yakisacagini sanmiyorum daha cok koyu ela yesilimsi istiyorum galiba kalin hareli olsa iyi olur daha belirgin olacagini dusunuyorum :) acaba arzu ablada ikisinin de ayri resimleri var mi ??
Siparişimi verdiimmçok heyecanlandım yahu son kullandığımla arasında nasıl bi ton farkı olacak acaba :)) Arzu abla sağolsun bize kolaylık sağlıyor o olmasa nasıl bu kadar doğal görünen renkli gözlerimiz olurdu
Selam arkadaslar kac senedir solotica almayi dusunuyorum bi turlu kismet olmadi burdan bi arkadas vardi ondan alacaktim
ama kac gunde elimehidrocharme mel ulasir ?????? ben yurtdisinda yasiyorum 1 ay surerse cok fazla olur..
benim istedigim yesil tonlarinda hareli ama koyu yesiil olsun nc mel galiba ??
Selam arkadaslar kac senedir solotica almayi dusunuyorum bi turlu kismet olmadi burdan bi arkadas vardi ondan alacaktim
ama kac gunde elimehidrocharme mel ulasir ?????? ben yurtdisinda yasiyorum 1 ay surerse cok fazla olur..
canim soyle yapman gerek. evde de olsan her gun tak lensleri alisana kadar uzun ara verme. ilk gun yarim saat, ikinci gun 1 saat.. yavas yavas arttir sureyi. yani lens takmaya aliskin olmayanlara ilk bunu tavsiye ediyorlar. bulanik gorme olayi da ondan zaten bana da olmustu 12 yil once ilk lensimi taktigimda heryer bulanikti ama geciyor o sonra.. basin da ondan agriyordur, net gorebilmek icin gozunu surekli odaklamaya calistigindan olabilir.
geçen sene kullandığın meller harika durmuş sende
hadi bakalım hayırlısı. yeni mellerinin resimlerinide merakla bekliyoruz
ama çok doğal bir yeşil olsun diyorsan kesinlikle hidrocor mel düşün derim. ben geçen sene kullandım ve kimse lens olduğunu anlamıyordu. hatta o sıralar tanıştığım insanlar beni lenssiz görünce aşırı şaşırmışlardıçok yakından bile belli olmuyor diyebilirim bu da benim lenslerimin fotoğrafının bulunduğu link bi bak derim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...kirlerinizi-bekliyorum-1993.html#post18601335
şimdi yeni 1 tane sipariş verdim bu hafta elimde olur umarım. yeni serinin rengi böyle açık olur mu bilmiyorum ama yine çok doğal olacağından eminim. bir de şu var eğer kendi gözünün doğal haresi varsa hidrocor mel kullandığın zaman o doğal hare lens taktığın zaman da görünüyor ve çok doğal duruyor
kargoyu aradım bugün gün içinde elinize ulaşır dediler bekliyorum heyecanlarengi değişmiş sanırım geçen seneki seriye göre çok merak ediyorum yeni seriyi gelir gelmez fotoğraf eklicem bakalım nasıl duracak :)
Tatlım rengı ne olmuş koyumu olmuş senın goz rengın nedir ?
ben grafithe almayı düşünüyorum 180 e bi optikçiyle anlaştım ama hangi serisinden alim sizce? öle çok mavimsi dursun istemiyorum.griye dönük bi ton istiyorum..hareli haresiz yada nc hangisi kararsızım
canım ben kargoyu kaçırdım bu sabah gelmişler duymamışım kapıyı onlar da haber kağıdı bırakmışlar gittim şubeye ama henüz dağıtıcı gelmedi dediler yani pazartesiye kaldı :84: zaten elime geçince hemen foto yükleyeceğim :)) seninkiler de bi an önce gelir umarım canım güle güle kullan şimdiden hidrocor mel alarak doğru bi seçim yapmışsınfotolarını bekliyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?