Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Gelsın hemen koycam tatlım ınsallahh yaa valla çatlıcam . benım goz rengım orta kahve ve hareli ne renk durur acaba bende senın goz rengın ne renk

http://www.kadinlarkulubu.com/konta...kirlerinizi-bekliyorum-1995.html#post18601569
kendi göz rengimin fotosu bu linkte var canım. eğer hareliyse gözün hidrocor kullandığın zaman o hare hafiften belli oluyo doğal bi hare oluyor yani ben de pazartesi fotoları eklerim lensi alır almaz:)) sabırsızlanıyorum her seferinde

Merhaba arkadaşlar, bu aralar yeniden solotica lens almak istiyorum, şuan kullandıklarım Esmeralde ve Hidrocharme İce Rengi ama aklımda Solflex Cristal Ve TOPAZİO var!! Bana bu iki renk hakkında bilgi verirmisiniz? Sitede pek resim bulamadım malesef...Sizce hangisini almalıyım...Canlı dursun istiyorum...

Hirocor mellerim bugün elime ulaştı fotoğraflarını çektim şimdi yüklicem merak edenler için:) fotoğrafları telefondan çektim çözünürlükleri çok iyi değil birkaç gün sonra daha net olanlarını yüklerim ama genel olarak ben çok beğendim, yine çok doğallar rengi 1 haftaya daha iyi oturur diye düşünüyorum, benim geçen yıl kullandığım seriye göre renkleri biraz daha koyu geldi ama çok beğendim yine de tam istediğim gibi her zamanki gibi yorumlarınızı bekliyorum objektif bir şekilde :))

Kendi göz rengin açık olduğu için lens olduğu hiç belli değil çok güzel güle güle kullan kendi göz renginden yeşile geçişi de çok güzel ve doğal

Son seri topazioların durumu nedir? koyu kahve gözü olup, topazio alan var mı son zamanlarda?

Ben geçtiğimiz ay Solotica Hidrocor Ocre aldım. Göz rengim koyu kahverengi olduğu için gözümde koyu yeşil, ela gibi durdu. Şunu söyleyebilirim ki bu zamana kadar kullandığım en doğal lens bu oldu. Lensin doğal durmasını istiyorsanız bu şekilde gözünüzde koyu renk duracak lensleri seçmenizde fayda var.

Merhaba bayanlar:) Arzu Hanım'dan aldığım hidrocor grafitelerim farklı fikir olsun Göz rengim elaya dönük bu arada

Eklentiler

• $270520129485.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba bayanlar:) Arzu Hanım'dan aldığım hidrocor grafitelerim farklı fikir olsun Göz rengim elaya dönük bu arada

Aaa ne guzel masmavi olmuş. Ben Ocak ayında aldım hidrocor grafite rengi ilk geldiginde koyü gri gibiydi şimdi açıldı biraz ama mavi gri karışık oldu. Yeni seri mı o ?

Aaa ne guzel masmavi olmuş. Ben Ocak ayında aldım hidrocor grafite rengi ilk geldiginde koyü gri gibiydi şimdi açıldı biraz ama mavi gri karışık oldu. Yeni seri mı o ?

Evet amylee:) Geçen hafta almıştım, renk tam gri-mavi duruyor bende de Işığa göre değişiyor tabi bu daha çok hoşuma gidiyor:)

merhabalar:)

diğer solotica lenslerden yapı olarak biraz daha kalın oldukları için gözü o kadar açıyorlar ve bu yüzden 7-8 saat sonra göz kuruluğu yapıyor bunun için ben refresh isimli göz damlasını kullanıp gözümü nemlendiriyorum sadece bu kadar rahatsızlığı yoksa bir freshlook bir boshlompdan kat ve kat rahat hıdrosummer serisi sadece soloticanın içinde kıyaslarsak biraz daha opak :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…