Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba ne kadar güzel ve mavi durmuş maşşallah:)yüzünüz çok güzel canım çok yakışmışş güle güle kullanılsın:)

Arzu Hanım çok teşk güzel düşünceleriniz için :) Her geçen gün daha çok alışıyorum bu güzel tona Gözlerime ilgiyle bakıp gerçek rengi sanan çok insan oldu)

Teşekkürler bilgi verdiğiniz için :) soloticaların gözdeki duruşları çok hoşuma gidiyor ama konforu önemli tabiki.elegance ların duruşlarını da beğenirim ben ama takamam gözümün çapından ötürü.kalın ve damarlı olmasa freshlook da rahat aslında.Bausch & Lomb kullanmadım ama pörtlek gösteriyo gözü.solotica larda göz çapından ötürü herhangi bir sıkıntı rahatsızlık ouyor mu?bi de topazionun rengi koyulaştı mı artık son seride cidden? sitede memnun kalanlar kadar bir o kadar da memnun klmayanların yorumlarını okudukça size sormak istedim :)

merhaba canım kendi göz rengin harika grafite ye çok benziyor:)ben lens almayı 1 senedir düşünüyorum elegance freslook falan denedim bir sürü seri quartzo ile mel arasında kaldım mel quartzo ya nazaran daha çok açıcı ve biras kalın mel kadar rahat degil diye bilgi edindim sen mel alan biri olarak rengi nasıl hoşmu açıyomu mavimsimi sarımsımı birde şuan quarzo alıcamda yada mel ikisi arasında kaldım quarzo lensinin yeni seri nasıl tüm arkadaşlara soruyorum YARDIMCI OLUNNNNNNNN LÜTFEN birde gözlerimi ölçtürcemde ona göre alcam tam ölçtürdügüm ebattamı lens satıcak arzu abla bana yoksa sabit ölçüleri büyük biras küçük diye hali hazırda varmı lütfen yardımcı olun bana lütfen

merhaba canım kendi göz rengin harika grafite ye çok benziyor:)ben lens almayı 1 senedir düşünüyorum elegance freslook falan denedim bir sürü seri quartzo ile mel arasında kaldım mel quartzo ya nazaran daha çok açıcı ve biras kalın mel kadar rahat degil diye bilgi edindim sen mel alan biri olarak rengi nasıl hoşmu açıyomu mavimsimi sarımsımı birde şuan quarzo alıcamda yada mel ikisi arasında kaldım quarzo lensinin yeni seri nasıl tüm arkadaşlara soruyorum YARDIMCI OLUNNNNNNNN LÜTFEN birde gözlerimi ölçtürcemde ona göre alcam tam ölçtürdügüm ebattamı lens satıcak arzu abla bana yoksa sabit ölçüleri büyük biras küçük diye hali hazırda varmı lütfen yardımcı olun bana lütfen

canım eğer çok doğal dursun kendi gözüm gibi olsun diyorsan ben kesinlikle hidrocor mel tavsiye ederim. rengi tam olarak fotoğraflarımdaki gibi duruyor ve gerçekten çok doğal yeni tanıyan birisi anlamaz yani lens olduğunu ben quartzo hiç kullanmadım ama ten rengi bronz olanlara çok yakıştırıyorum fakat mel kadar doğal durmuyor tabii gözde, yani lens olduğu belli oluyor bence tabii kullanan birisine sorarsan daha net bilgi verebilir ama bence şöyle yapmanı tavsiye ederim eğer ilk kez solotica kullanacaksan hidrocor serisiyle başlamanı öneririm hem göz çapı açısından daha risksiz hem de gayet doğallar:) daha sonra seriyi tamamlarsın quartzo fln alarak :) ben öyle yapmayı düşünüyorum şuanda göz rengin ne senin? eğer fotoğraf ekleme imkanın varsa eklersen daha objektif bilgiler edinebilirsin solotica kullanan arkadaşlardan

Alttaki fotoğrafı Arzu ablanın blogunda gördüm acaba bende bu renk durur mu verde marineler :44: eğer bu fotoğraflardaki gibiyse kesin alırım ben ya çok güzeller grafite sanırım biraz daha koyu verde marineden yok mu hiç kullanan yahu Arzu ablaaa yardım et:)

Kızlaaarr mellerimin daha 15 gunu varmış 3 numara stoklarında bıtmıs daha beklıcem 10 gun kaldı ayy çatlıcam ben yaa ne kadar sansızımmm :'(( /COLOR]

wtman duy sesimi telefona msn hiç bi mesajıma cewap vermıyorsun ne zaman yollıcan melleri artık batıyorlar takamıyorum bıran ewwel gönder nolur hafta sonu 16 saat takmam gerekıyor lutfen......

kizlar hem cor meli hem de crystali olan var mi ya da herhangi birinizde karsilastirmali resim var mi?
aynisi cor ice ve crystal icin de olabilir. yardimci olabilirseniz cok sevinirim

LUTHİEN cok yakısmıs cok güzel olmus gerçekten bende senin ki kadar açık durmadı biraz daha koyumsu duruyor...
ARZU ablacım fotograf ekleyemedim çok özür makinam arızalıydı yani telefonum daha doğrusu..) ama yarın fotograf eklemeye çalışıcam...
BAMBAM bende hidrocor melde var cristalde var, mel fotosunu yarın eklemeye çalışırım, cristal fotosu 2558. sayfada sen ikisi arasında mı seçim yapıcaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…