- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- 173
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.841
Çok yakışmışve kesinlikle topazionun aylığı daha doğal. eski topaziolar sanki daha bi iddialı gibi idi. :26:
Kizlar internette bu videyo ile karsilastim hidrosummer serisinde ki lensleri gosteriyorlar, ama cok yapmacik geldi. Gercektede bukdr sahte duruyor mu?
Lentes de contato diferentes - OLGA BONGIOVANNI - YouTube
Ve solotica lensler arasinda en acik rengi nedir acaba?
sağol canım. ama bir daha topazio almak istersem bu kez yıllık alırım, değişiklik olsun diye
solma olayı olduğunu sanmam pek canım,quartzolarım yıllık,bi sorun yaşamadım. 8 aylık falan şu anda. rahatlığı gayet iyi soloticaların,yalnız hidrosummer serisi daha kalın olduğundan diğer seriler kadar rahat diilmiş .
LUTHİEN cok yakısmıs cok güzel olmus gerçekten bende senin ki kadar açık durmadı biraz daha koyumsu duruyor...
ARZU ablacım fotograf ekleyemedim çok özür makinam arızalıydı yani telefonum daha doğrusu..) ama yarın fotograf eklemeye çalışıcam...
BAMBAM bende hidrocor melde var cristalde var, mel fotosunu yarın eklemeye çalışırım, cristal fotosu 2558. sayfada sen ikisi arasında mı seçim yapıcaksın?
LUTHİEN cok yakısmıs cok güzel olmus gerçekten bende senin ki kadar açık durmadı biraz daha koyumsu duruyor...
ARZU ablacım fotograf ekleyemedim çok özür makinam arızalıydı yani telefonum daha doğrusu..) ama yarın fotograf eklemeye çalışıcam...
BAMBAM bende hidrocor melde var cristalde var, mel fotosunu yarın eklemeye çalışırım, cristal fotosu 2558. sayfada sen ikisi arasında mı seçim yapıcaksın?
kızlar ordamısınız görebilitormusunuz. yükleyebildimmi acaba.....:
aylık topazionun haresi kabında resim ekliycem daha sonra yıllıkdan daha kalın aslında ama doku itibariyle takılınca pek belli olmuyor:)çok rahat gözünüzde yok gibi en az yıllıklar kadar doğal aylıklarda:)
aylık topazionun haresi kabında resim ekliycem daha sonra yıllıkdan daha kalın aslında ama doku itibariyle takılınca pek belli olmuyor:)çok rahat gözünüzde yok gibi en az yıllıklar kadar doğal aylıklarda:)
cnm baktim hemen resme cristal tahminimden daha mavis durmus ben yesil tonlarda istiorm aslinda hayalimdeki renk acik su yesili az grilik iceren ama tabi lenslerle elde etmek zor hele ki koyu tabanla
senin tenine ve sac rengine mavis cok gitmisaksamlari daha yesil durdugunu yazmissin. hala o sekilde mi rengi? hos ben hic mavilik istemiorm sanirim iice cor mele dogru kayicam cristalde mavi tonlu durma ihtimali var tesekkur ederim valla cok yardimci oldun bile simdiden..
luthien bu arada cor mellerine bayildimmmmmmmmmmmm harikalar
Arkadaslar ben quartzo istiyorum arzu hanima msj da attim sattigi siteden fotograf bekliyorum ama bi turlu gondermedi.. ben eskisi gibi daha yesiilli dursun istiyorum .. son zamanda alan yok mu hic???
baktım marilyn mansonun gözüneçok baris ortada sibirya kurdu gibi resmen dediğin gibi valla azul en iyisi ama ben esmerim pek gitmmiyo mavi quartzonun da senin gözünnde duruşuna bayıldım sende görünce almaya karar verdim ama eski serisi şimdiki serisini tutmaz demişsin tırstım yne ya off sende yeni serinin şimdi quartzo rengi varmı canım benim napsam kararsızım yardım et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?