Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sağol canım. ama bir daha topazio almak istersem bu kez yıllık alırım, değişiklik olsun diye

Boyama olduğu için rengi soluyomuş falan diye duymuştum canım ben.henüz hiç kullanmadım gerçi soloticaları.konfor konusunda rahat di mi? nc serisi bi sanırım? :26:

solma olayı olduğunu sanmam pek canım,quartzolarım yıllık,bi sorun yaşamadım. 8 aylık falan şu anda. rahatlığı gayet iyi soloticaların,yalnız hidrosummer serisi daha kalın olduğundan diğer seriler kadar rahat diilmiş .

Anladım canım.E bi de quartzolar da gayet açık renk.solma olsa dediğin gibi bariz belli olur.Evet Arzu hanım da göz kuruluğu yaptığından bahsetti o serinin.Bi de çok yapay renkleri.Herkese yakışmaz kolay kolay ama Azul Arzu Hanım'da çok güzel durmuş.Ben daha yeni yeni niyetleniyorum bakalım soloticalara.mavi ve yeşil istiyorum.hep freshlook kullandım.O da çok pörtlek gösteriyo gözü ve damarlı duruyor.aylık topazio ve hidrocor mel düşünüyorum şimdilik bakalım

Son düzenleme:

leydicim eet ikisi arasinda kaldim aslinda uzun zmndir boole bu aralar almam lazim karar verip lensim kalmadi :) cor mel denemistim ve cok sevmistim ama bir yandan da cristal eger ki biraz daha acigi ise ve doal duruorsa onu da begeniorm aslinda. resme bakicam cnm cok cok tesekkur ederim supersin! kisisel yorumunu da merak ediorm. hangisi ile icin daha rahat yoksa secemem ikisi de ayni gibi mi dersin?
cor melin tek kafami kurcalayan kismi bazi boyamalarinin koyu olmasi ;/ off ne zor is karar vermek.. tekraar cok tesekkur ederim hayatim

Son düzenleme:

cnm baktim hemen resme cristal tahminimden daha mavis durmus ben yesil tonlarda istiorm aslinda hayalimdeki renk acik su yesili az grilik iceren ama tabi lenslerle elde etmek zor hele ki koyu tabanla
senin tenine ve sac rengine mavis cok gitmis aksamlari daha yesil durdugunu yazmissin. hala o sekilde mi rengi? hos ben hic mavilik istemiorm sanirim iice cor mele dogru kayicam cristalde mavi tonlu durma ihtimali var tesekkur ederim valla cok yardimci oldun bile simdiden..

luthien bu arada cor mellerine bayildimmmmmmmmmmmm harikalar

tam olarak bu renk durursa benim tam istediğim renk.. ama haresi yok gibi burda nerdeyse varsada çok uyumlu charm gibi koyu dursun istemiyorum sevmiyorum çünkü.. bide yıllıklar benim gözümü rahatsız etmişti 2 saatten fazla takamadım..rahatlık açısından nasıl yıllıklarla farklımı?

aylık topazionun haresi kabında resim ekliycem daha sonra yıllıkdan daha kalın aslında ama doku itibariyle takılınca pek belli olmuyor:)çok rahat gözünüzde yok gibi en az yıllıklar kadar doğal aylıklarda:)

Arkadaslar ben quartzo istiyorum arzu hanima msj da attim sattigi siteden fotograf bekliyorum ama bi turlu gondermedi.. ben eskisi gibi daha yesiilli dursun istiyorum .. son zamanda alan yok mu hic???

Koyu kahverengi gözde topazio resimleri ekler misiniz ?

çok teşekkür ederim :) peki renk olarak koyu kahve gözde bu tonu verirmi farklı farklı fotolarda hep farklı renkler var .. öteki renkleri beğenmedim ama hepsi topazio aylık çok enteresan :) ben tam olarak bu rengi elde edebilirmiyim mümkünmü böyle bişey ?? yoksa şans eseri hangi renk olacağı belli olmuyormu?

Teşekkür ederim canım...
Evet gün ışıgında tam bir maviş ama evde daha çok yeşile kaçıyor, profilim fotomda gün ışıgındakı hali, daha cok mavimsi ben cok severek kullanıyorum cristali
Bende senin gibi yeşilimsi bir lens istiyordum cor mel aldım gün ışıgında açık yeşil ela gibi ama evde daha da koyumsu oluyor rengi, bugün takamadım foto eklicektim ama yarın takıcam kızımın piknigine giderken... orda gün ışıgında foto çekicem mutlaka eklerim fikir edinirsin daha iyi olur...

Arkadaslar ben quartzo istiyorum arzu hanima msj da attim sattigi siteden fotograf bekliyorum ama bi turlu gondermedi.. ben eskisi gibi daha yesiilli dursun istiyorum .. son zamanda alan yok mu hic???

Benden ne zaman resim istediniz ?:))ben bilmiyorum ayrıca şöyle söylüyeyim bende yeşile bakan seriside var mevcut yani elimde ama her ne seri olursa olsun arada radikal fark yok quartzoda hepsi gir yeşil ama son seriler birazcık daha grimsi o kadar..

Kızlaar çoğu resme göz attım ve hayran kalmamak içten değil.Size sorum olacak,bu göz rengine hangi renk serisini önere bilirsiniz?
Birde kayma yaşayan yada lensleri gözlerine küçük gelen arkadaşlar olmuş.Göz çapıyla birlikte mi sipariş vermek gerekiyor sevgili vetman'a?Tercihen ela yada çok açık olmayan yeşil tonları arkadaşlar.:26:

Işıkta;

Flas'lı

sakinnnnnnn.... sakinnn... ben aldim azul.. hemde cok heveslenerek.. ama aldığım gün çöpe gitti ... inanılmaz kalınnn... inanılmaz rahatsiz bi lens.. öyle topazio quartzo gibi deil yani.. takamiyosun cnm.. kalın bi plastik gibi dusun :) cok pişman oldum aldığıma.. 3 dk bile durmuyo gözünde kalın oldugu icin kayıyo ki zaten takamiyosun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…