- 15 Aralık 2010
- 1.432
- 434
- 323
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.861
Günaydın kızlar,
cristal kullananlara veya bilgisi olanlara birşey sorucam
cristallerin sadece aylık olanları mı var ?
birde bunların sadece nc serisimi var, yoksa cor ve charme olanlarıda varmı?
Sonunda hidrocor mellerimi fotolayabildim ARZU ablacım biraz gecikti kusura bakmayın..biri günışıgında, diğeri koyumsu duran akşama doğru evde çektim, gün ışığında daha açık bir yeşil duruyor, ARZU abla sanırım eski seri ile baya farklı yanılmıyorum diilmi eski seri daha sarımsı gibiydi yanlış hatırlamıyorsam ama ben yeşil agırlıklı olsun istediğim için yeni seri isabetli karar oldu çok ama çok teşekkür ederim sana...bekledikçe dahada güzelleşicegine inanıyorum...
BAMBAM canım eğer yeşilimsi bir ton istiyorsan cor mel al derim, umarım fotolar yardımcı olabilir sana..
leydicim çok çok güzel durmuş inanmıyorum çok doğal ve son seri meller hıdrocorlar çok tatlı yeşile döndürmüşlercor melin sarımtraklığı gitti şimdi verdemsi böyle güzel bir yeşil geldi
ÖZNUR cristal sadece nc serisinde var, yıllıkları da var...
MJACKSONCUM senin için kendi koyu kahverengi yani siyah gibi gözümde topazio resmi ekliyorum:)
Eki Görüntüle 435081
MJACKSONCUM senin için kendi koyu kahverengi yani siyah gibi gözümde topazio resmi ekliyorum:)
Eki Görüntüle 435081
arkadaş topazio koyu kahve gözde resim istediği için ekledim kendi gözümün koyu oldugundan emin oldugum için başkasını eklemedim:) su an benim kullandığım topaziolarım koyu kahverengi gözümde oldugu için ekledim:)Arkadaşlar bunlar eski topaziolarım açalı bayagı oldu :)
RESİM isteyen arkadaşlar kadınlar klübünden beni arkadaş olarak eklerlerse resimlerimi görebilirler bu arada hıdrocor serisi lensleri 150 tl 1 çift kampanya yaptım bilginiz olsun :))
ayrıca solotica lens alırken lenslerin üzerinde yazan lote numaralarının aynı olmasına dikkat edinki lensleriniz farklı renk olmasın elimdeki soloticaların hepsi aynı seri aynı lote bilginiz olsun arkadaşlar:)
cumaya kadar almam lazım Arzu hanım lütfen yardımcı olunNc graptihe istiyorum
Arzu hanim ben cevap bekliyorum sizden yesilli quartzolarin son kullanim tarihi ne zaman acaba? es kiyle yeniyi siseden cekip.ekleserseniz almak icin sizden haber bekliorum...
topazioda quartzoda gözü açar mjacksoncum:)riskli değil yani iyice haski gibi olmuyorsunuz :)Arzu ablacım resim için çok teşekkürler albümünüzdeki topazio fotolarına hayran hayran bakıyordum zaten endişem var ama sanırım yersiz gibi .
Topazio quartzo gibi riskli bir lens midir ? Gözü açmama ihtimali var mıdır ki ?
Herkese merhaba, :)
ben foruma yeni katıldım, yıllardır kadınlar kulübünü dışarıdan takip ediyorum.bu sabah bir blogda tesadüfen solotica lensleri gördüm ve bayıldım, soluğu burada aldım ve söz konusu lens olunca hemen üye oldum. lens bağımlısıyım diyebiliriz. çok uzun zamandır fresh look 3 renkli gri lens kullanıyorum. ailemde çok fazla renkli gözlü insan olduğu için genetik yatkınlığım var herhalde, genellikle lens olduğunu anlamıyor kimse. ama yine de yeterince doğal durmuyor. kendi gözlerim koyu kahverengi. Sevgili Vetman la sanırım göz rengimiz benziyor. Solotica almayı düşünüyorum. Ama tabii ki herkes gibi renk konusunda şu an kararsızım. Beyaz tenli ve kumralım. Gözüm baya koyu renk olduğu için nc topazio ya da quartzo almayı düşünüyorum. nc mel de güzel ama rengi bana göre fazla soluk. ne dersiniz? Vetmancığım arkadaşlık isteğimi kabul edince fotograflarına bakacağım.... tekrar herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?