Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Günaydın kızlar,
cristal kullananlara veya bilgisi olanlara birşey sorucam
cristallerin sadece aylık olanları mı var ?
birde bunların sadece nc serisimi var, yoksa cor ve charme olanlarıda varmı?

Sonunda hidrocor mellerimi fotolayabildim ARZU ablacım biraz gecikti kusura bakmayın.. biri günışıgında, diğeri koyumsu duran akşama doğru evde çektim, gün ışığında daha açık bir yeşil duruyor, ARZU abla sanırım eski seri ile baya farklı yanılmıyorum diilmi eski seri daha sarımsı gibiydi yanlış hatırlamıyorsam ama ben yeşil agırlıklı olsun istediğim için yeni seri isabetli karar oldu çok ama çok teşekkür ederim sana...bekledikçe dahada güzelleşicegine inanıyorum...
BAMBAM canım eğer yeşilimsi bir ton istiyorsan cor mel al derim, umarım fotolar yardımcı olabilir sana..
ÖZNUR cristal sadece nc serisinde var, yıllıkları da var...

Günaydın kızlar,
cristal kullananlara veya bilgisi olanlara birşey sorucam
cristallerin sadece aylık olanları mı var ?
birde bunların sadece nc serisimi var, yoksa cor ve charme olanlarıda varmı?

merhaba öznurcum crstalin hem 3 aylık modeli var hem yıllık modeli var ve nc serisinden çıktı sadece yıllığıda aylığıda nc serisinden hıdrocharmı yok:)

Teşekkür ederim ARZU ablacım.... evet çok korkmustum sarımsı durucak diye şükür istediğim gibi yeşil oldular yardımın içinde sonsuz teşkler...

Arzu hanim yesilli olan quartzolarin son kullanim tarihi ne zaman?ben sats yaptiginiz sahbndn sitsnden atmistim. İnternete pek giremedim sinavlarim yuzunden de erkek arkadasim haber veriyor bana msj geldi gelmedi diye. Peki yemiyle eskiyi yanyana cekip ekleyebilir misiniz? Benim balom varda balodan once aliyim diyorum :)

arkadaş topazio koyu kahve gözde resim istediği için ekledim kendi gözümün koyu oldugundan emin oldugum için başkasını eklemedim:) su an benim kullandığım topaziolarım koyu kahverengi gözümde oldugu için ekledim:)Arkadaşlar bunlar eski topaziolarım açalı bayagı oldu :)
RESİM isteyen arkadaşlar kadınlar klübünden beni arkadaş olarak eklerlerse resimlerimi görebilirler bu arada hıdrocor serisi lensleri 150 tl 1 çift kampanya yaptım bilginiz olsun :))
ayrıca solotica lens alırken lenslerin üzerinde yazan lote numaralarının aynı olmasına dikkat edinki lensleriniz farklı renk olmasın elimdeki soloticaların hepsi aynı seri aynı lote bilginiz olsun arkadaşlar:)

Son düzenleme:

bu cor kampanya ne zamana kadar arzucum artık 2. cor mel ımı alsam ıyı olur

Arzu ablacım resim için çok teşekkürler albümünüzdeki topazio fotolarına hayran hayran bakıyordum zaten endişem var ama sanırım yersiz gibi .

Topazio quartzo gibi riskli bir lens midir ? Gözü açmama ihtimali var mıdır ki ?

Arzu hanim ben cevap bekliyorum sizden yesilli quartzolarin son kullanim tarihi ne zaman acaba? es kiyle yeniyi siseden cekip.ekleserseniz almak icin sizden haber bekliorum...

Herkese merhaba, :)
ben foruma yeni katıldım, yıllardır kadınlar kulübünü dışarıdan takip ediyorum.bu sabah bir blogda tesadüfen solotica lensleri gördüm ve bayıldım, soluğu burada aldım ve söz konusu lens olunca hemen üye oldum. lens bağımlısıyım diyebiliriz. çok uzun zamandır fresh look 3 renkli gri lens kullanıyorum. ailemde çok fazla renkli gözlü insan olduğu için genetik yatkınlığım var herhalde, genellikle lens olduğunu anlamıyor kimse. ama yine de yeterince doğal durmuyor. kendi gözlerim koyu kahverengi. Sevgili Vetman la sanırım göz rengimiz benziyor. Solotica almayı düşünüyorum. Ama tabii ki herkes gibi renk konusunda şu an kararsızım. Beyaz tenli ve kumralım. Gözüm baya koyu renk olduğu için nc topazio ya da quartzo almayı düşünüyorum. nc mel de güzel ama rengi bana göre fazla soluk. ne dersiniz? Vetmancığım arkadaşlık isteğimi kabul edince fotograflarına bakacağım.... tekrar herkese merhaba

Hidrocor meller erkek arkadaş testinden başarıyla geçti (ki renkli lensten nefret eder) =)
Yazmayı tamamiyle unuttum ve biri rica etmişti resim ekleyeceğimi söylemistim ama basaramıyorum telefonumla flaşlı-flaşsız bi sürü resim çektim rengi inanılmaz koyu çıkıyor =/
Renk değil de doğallık konusunda şüpheleri olanlar varsa kesin kesin alsın yalnız.Ben de almadan önce onlarca resme baktım ve kesinlikle hiçbir resimde gerçek hayattaki kadar doğal bulmamıştım.

Arzu hanim ben cevap bekliyorum sizden yesilli quartzolarin son kullanim tarihi ne zaman acaba? es kiyle yeniyi siseden cekip.ekleserseniz almak icin sizden haber bekliorum...

eski seri 2016 yeni seri 2017 canım her ikiside mevcut
siz göre soldaki daha yeşil olan eski seri sağdaki daha mavimsi grimsi yeni seri

en çok karşılaştığım soru şu:)quartzolar topaziolar ve esmeraldaları şişesinden görünce bu lensler resimlerdeki kadar gözü açıyormu diye soruyorlar örneğin şişesinde quartzo böyle ama gözü açıyor :)

Son düzenleme:
topazioda quartzoda gözü açar mjacksoncum:)riskli değil yani iyice haski gibi olmuyorsunuz :)

Merhaba aramelciğim hoşgeldiniz forumumuza:)ben size daha çok gri kullandıgınız için soloticanın en popüler rengi quartzoyu önereceğim çünkü sizede yakışacağını düşünüyorum siz benim profilimdeki resimlere bakın yine konuşuruz renkler hakkında:)

Hoşbuldum, forum çok eğlenceli ve güzel gerçekten de. :) quartzoyla ilgili bir tek şey beni düşündürüyor, o da yeşil tonlu olması. daha önce freshlook un 3 tone yeşilini de denemiştim ama tenim açık renk olduğu için solgun göstermişti, ama sanırım yeşillerin tonu farklı. bu arada sizin fotograflarınızı görebilmem için 25 mesaj atmış olmam gerekiyormuş, artık ne var ne yok içimi dökeyim bari foruma işte yeşil olduğu için topazio yla quartzo arasında kararsız kalmış durumdayım. bir de sormak istediğim şey bu soloticaların kullanım süresi 1 yıl mıdır? ve freshlook bile bende doğala yakın dururken soloticalar çok daha doğal duracaktır değil mi? sevgiler, kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…