Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba aramel..freshlookta doğallıktan bahsediyorsan quartzolara inananamıyacaksın demektir..

Cok mutluyuum alabilirim o zaman artik :) son.bi sorum daha olcak ben esmer tenliyim sacmda koyu cok siritmaz dimi gozlerim:)? eski lenslerim sophistic maviydi gerci ama solotica cok daha dogal duruyo gozde .. shbndn den aliyorum o zman arzu hanim msj atarim size yine ordan son kez atmadan :)

Solitica meraklılarına sesleniyorum bende uzun zamandır solotica markasından lens almayı düşünüyordum ama bunun için göz ölçümlerimi yaptırmam gerekti bugun gittim yaptırdım deneme lensi alacağım son olarak onu deneyeceğim ve arzu abladan şipariş vereceğim ama guzertzo mu mel mi arada kaldım mavi tonlarını yakıştırmıyorum kendime ben yardımcı olurmusunuz lütfen ???

sahibinden comda size mesaj gönderdim konuyla ilgili bilginiz olsun:)

Arzu Hanım, benim gözlerim koyu kahverengi daha önce hidrocor azul kullandım güzeldi gündüz belli olsa da akş pek belli olmuyordu lens olduğu sonra nc topazio aldım çok kullanamadım çünkü baya belli oluyor lens olduğu ben şu an hidrocor ocre ve hidrocor marine arasında kararsızım elinizdeki serileri de göz önünde bulundurarak renkler hakkında bilgi verir misiniz? Çok araştırdım ama hala kararsızım çünkü bir resimde gördüğüm başka resimle aynı değil özellikle ocre bazen bala dönük bazen elaya kafam karıştı marinenin duruşu azul gibi sanırım renk değişik sadece

cnm cok tesekkurler harika olmus cok yakismis ben de siparis verdim gecen cuma. cor meller cok doal ve guzel bir yesil ozellikle eski serisi cok harikaydi rengi acikti baya onceden deneme yapmistim ama o zmn nc mel karar vermistim nedense.. o zmn cor almadigima sonradan pisman olmustum nese simdi corlari bekliorm tekrar cok tesekkurler cnm

Son düzenleme:

Merhaba mariah avatardaki resim sana aitse eğer kaç göz yapın belirgin meller sende daha az belirgin duracaktır ayrıca quartzo mavi değil gri mavi yeşil arası bir renk benim sana önereceğim renkler crsital ,quartzo ,hıdrocor yada hıdrocharm mel..

bence marinemi azulmu derseniz hıdrocorda benim fikrim marinedaha doğal duruyor koyu gözlerde aslında bu iki renkde en çok açık kahve ela gözlerde güzel duruyor ocre açık kahverengi gözlerde pek değişiklik yapmıyor daha çok koyu kahverengi gözlerde değişim sağlıyor hıdrocor melin biraz daha bal rengine dönük daha az yeşil barındıranı hıdrocor ocre ama dediğm gibi koyu kahverengi gözlerde değişim sağlar:)

Dün gittim freshlook pure hazel aldım şiddetle tavsiye ediyorum kızlar daha önce green ve greyini kullandım ama pure hazel bir başka..

Ben esmerim ten rengim çikolata gibi ) rengi çok güzel oldu gözüm koyu kahve açtı bile ela tonlarında bir gözüm oldu rihannanın gibi..

solotica topigindesiniz ve de freshlook... bilemiyorum rengi ne kadar aciyor ama solotica kadar dogal asla olamaz

arkadaşlar ben fresh look sterlin grey ve pure hazel kullandım rekler güzeldi dokusuda fena değildi ama ve lakin hiçmi hiç rahat değil.ben elegance kullanmıştım sabahtan yatana kadar gözümde olmasına rağmen rahatsız etmiyordu ama oda acayip yapaydı.ben solaticayı çok merak ediyorum çok doğal ama gerçekten rahatmı birde benim gözümün bc'si 8.50 ama solaticalar 8.70 uym sağlaz diye düşünüyorum kayma falan olur galiba.benim gibi.8.50 olupta solatica kullanan varmı?

solotica konforunu da unutmayalım

Bende aynı şeyi söylüycektim bagetçim:) son zamanlarda freshlook hiç kullanmadım bilmiyorum bir gelişme varmı ama 15 sene önce kullanmıştım 1 çift freshlook inanılmaz rahatsızdı göz kapağımla beraber kalkıp göz kapağımın içine kaçmıştı bir kaç kez bir keresinde araba kullanırken oldu (tam ümidi kesmişken lensten bir süre sonra gözüm lensi atıyordu :))daha sonra bir yerde denedim yine rahatsızdı doğallığı geçtim rahatlık olarak soloticalarla boy ölçüşemez :)

ben sizin yazdıklarınızı görmeden yazmışım ama demekki hala freshlooklarda bir gelişme yok hadi renkleri geçtim rahatlık olarakda solotica müthiş.renkler resimlerdeki gibi doğal siz solotica hıdrocor serisini kullanabilirsiniz sizin gibi hıdrocor kullananları tanıyorum ama nc serisi olmaz sanırım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…