- 4 Mart 2011
- 720
- 31
- 408
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.881
Hoşbuldum, forum çok eğlenceli ve güzel gerçekten de. :) quartzoyla ilgili bir tek şey beni düşündürüyor, o da yeşil tonlu olması. daha önce freshlook un 3 tone yeşilini de denemiştim ama tenim açık renk olduğu için solgun göstermişti, ama sanırım yeşillerin tonu farklı. bu arada sizin fotograflarınızı görebilmem için 25 mesaj atmış olmam gerekiyormuş, artık ne var ne yok içimi dökeyim bari forumaişte yeşil olduğu için topazio yla quartzo arasında kararsız kalmış durumdayım. bir de sormak istediğim şey bu soloticaların kullanım süresi 1 yıl mıdır? ve freshlook bile bende doğala yakın dururken soloticalar çok daha doğal duracaktır değil mi? sevgiler, kolay gelsin
Merhaba aramel..freshlookta doğallıktan bahsediyorsan quartzolara inananamıyacaksın demektir..
Cok mutluyuum alabilirim o zaman artik :) son.bi sorum daha olcak ben esmer tenliyim sacmda koyu cok siritmaz dimi gozlerim:)? eski lenslerim sophistic maviydi gerci ama solotica cok daha dogal duruyo gozde .. shbndn den aliyorum o zman arzu hanim msj atarim size yine ordan son kez atmadan :)
Sonunda hidrocor mellerimi fotolayabildim ARZU ablacım biraz gecikti kusura bakmayın..biri günışıgında, diğeri koyumsu duran akşama doğru evde çektim, gün ışığında daha açık bir yeşil duruyor, ARZU abla sanırım eski seri ile baya farklı yanılmıyorum diilmi eski seri daha sarımsı gibiydi yanlış hatırlamıyorsam ama ben yeşil agırlıklı olsun istediğim için yeni seri isabetli karar oldu çok ama çok teşekkür ederim sana...bekledikçe dahada güzelleşicegine inanıyorum...
BAMBAM canım eğer yeşilimsi bir ton istiyorsan cor mel al derim, umarım fotolar yardımcı olabilir sana..
ÖZNUR cristal sadece nc serisinde var, yıllıkları da var...
Solitica meraklılarına sesleniyorum bende uzun zamandır solotica markasından lens almayı düşünüyordum ama bunun için göz ölçümlerimi yaptırmam gerekti bugun gittim yaptırdım deneme lensi alacağım son olarak onu deneyeceğim ve arzu abladan şipariş vereceğim ama guzertzo mu mel mi arada kaldım mavi tonlarını yakıştırmıyorum kendime ben yardımcı olurmusunuz lütfen ???
Arzu Hanım, benim gözlerim koyu kahverengi daha önce hidrocor azul kullandım güzeldi gündüz belli olsa da akş pek belli olmuyordu lens olduğu sonra nc topazio aldım çok kullanamadım çünkü baya belli oluyor lens olduğu ben şu an hidrocor ocre ve hidrocor marine arasında kararsızım elinizdeki serileri de göz önünde bulundurarak renkler hakkında bilgi verir misiniz? Çok araştırdım ama hala kararsızım çünkü bir resimde gördüğüm başka resimle aynı değil özellikle ocre bazen bala dönük bazen elaya kafam karıştı marinenin duruşu azul gibi sanırım renk değişik sadece
Dün gittim freshlook pure hazel aldım şiddetle tavsiye ediyorum kızlar daha önce green ve greyini kullandım ama pure hazel bir başka..
Ben esmerim ten rengim çikolata gibi ) rengi çok güzel oldu gözüm koyu kahve açtı bile ela tonlarında bir gözüm oldu rihannanın gibi..
solotica topigindesinizve de freshlook... bilemiyorum rengi ne kadar aciyor ama solotica kadar dogal asla olamaz
solotica konforunu da unutmayalım
arkadaşlar ben fresh look sterlin grey ve pure hazel kullandım rekler güzeldi dokusuda fena değildi ama ve lakin hiçmi hiç rahat değil.ben elegance kullanmıştım sabahtan yatana kadar gözümde olmasına rağmen rahatsız etmiyordu ama oda acayip yapaydı.ben solaticayı çok merak ediyorum çok doğal ama gerçekten rahatmı birde benim gözümün bc'si 8.50 ama solaticalar 8.70 uym sağlaz diye düşünüyorum kayma falan olur galiba.benim gibi.8.50 olupta solatica kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?