- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.901
color tones yesilini deneyen varmı ?
ben sizin yazdıklarınızı görmeden yazmışım ama demekki hala freshlooklarda bir gelişme yok hadi renkleri geçtim rahatlık olarakda solotica müthiş.renkler resimlerdeki gibi doğal siz solotica hıdrocor serisini kullanabilirsiniz sizin gibi hıdrocor kullananları tanıyorum ama nc serisi olmaz sanırım size
Dideem,inanılmaz doğal durmuş.
sanki kendi gözün gibi.çok yakışmış. mel rengi gerçekten çok güzel bir renk. güle güle kullan...
Eki Görüntüle 439094 Eki Görüntüle 439098
topaziolarım geldiiii.. Ilki gun ısığında flaşsız.. Ikinci resim flaşlı cekim.. Cok belirgin bi lens.. Yarında inş hidrocharm mellerim gelicek... Onunda resimlerini koyucam en kısa surede.. (gecen sene quartzo almıştım ama bende cok soluk bi gri durmustu.. Gözlerim koyu kahve siyaha yakın... O yuzden bu sefer topazio tercih ettim.. Gayet mavi mavi durdu.. Melleri sabırsızlıkla bekliyorum)..
mel rengı ne ya
topazioda quartzoda gözü açar mjacksoncum:)riskli değil yani iyice haski gibi olmuyorsunuz :)
Merhaba aramelciğim hoşgeldiniz forumumuza:)ben size daha çok gri kullandıgınız için soloticanın en popüler rengi quartzoyu önereceğim çünkü sizede yakışacağını düşünüyorum siz benim profilimdeki resimlere bakın yine konuşuruz renkler hakkında:)
yaa neden oyle soyluyosunkı.bılmıyorum ıste ogrenmek ıcın sordum!
Eki Görüntüle 439094 Eki Görüntüle 439098
topaziolarım geldiiii.. Ilki gun ısığında flaşsız.. Ikinci resim flaşlı cekim.. Cok belirgin bi lens.. Yarında inş hidrocharm mellerim gelicek... Onunda resimlerini koyucam en kısa surede.. (gecen sene quartzo almıştım ama bende cok soluk bi gri durmustu.. Gözlerim koyu kahve siyaha yakın... O yuzden bu sefer topazio tercih ettim.. Gayet mavi mavi durdu.. Melleri sabırsızlıkla bekliyorum)..
Kızlar ben yaklaşık 5 aydır solotica kullanıyorum, sabahdan akşama kadar gözümde oluyor. Ama bu aralar bir bulanıklık söz konusu neden olabilir acaba sizce:26:
batma olayı hiç yok ama bulanık bulanık görüyorum. suni göz yaşı kullanınca hemen geçiyor ama 5 dk sonra yine başlıyor. süresi bitmiş olamaz değil mi
Kızlar bana bir yardım etseniz sizce neden olabilir bu bulanıklık :26:
merhaba gibelek düşük derecelerde lens oluyor biz solotica lens kullanıyoruz şu an dünyada en doğal ve rahat kabul edilen marka ama farklı marklar istiyorsanız optiklerde bulabilirsiniz..sayın vetman sız bu konuda uzmansınız heralde:)bende lens almak ıstıyorum.daha dogrusu mecburum.burun estetıgı olucam ve gozluk takamıycam bı sure.astıgmatım ve 0.75 0.50 derecelerım.75 ın altına lens olmuyo dıyolar dogrumu.bıde ne kadar degısık terımler ısımler kullanılmıs forumda.hıcbırınden anlamıyorum.ben cesıdını markasını neye gore secıcem.gozlukcuye gıdıp ne ıstıyorum demelıyım bılemedım.lutfen bana yardımcı olun.(
Kızlar ben yaklaşık 5 aydır solotica kullanıyorum, sabahdan akşama kadar gözümde oluyor. Ama bu aralar bir bulanıklık söz konusu neden olabilir acaba sizce:26:
batma olayı hiç yok ama bulanık bulanık görüyorum. suni göz yaşı kullanınca hemen geçiyor ama 5 dk sonra yine başlıyor. süresi bitmiş olamaz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?