Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

color tones yesilini deneyen varmı ?

Merhaba..söylediğin lensi biraz araştırdım..ama sanırım Solotica kullanmadığın için color tones'un doğallığından bahsetmişsin..üzgünüm ama bana kalırsa lensim diye bas bas bağırıyorlar..Solotica kadar rahat olacağını da sanmıyorum..şahsi fikrim sadece

topaziolarım geldiiii.. Ilki gun ısığında flaşsız.. Ikinci resim flaşlı cekim.. Cok belirgin bi lens.. Yarında inş hidrocharm mellerim gelicek... Onunda resimlerini koyucam en kısa surede.. (gecen sene quartzo almıştım ama bende cok soluk bi gri durmustu.. Gözlerim koyu kahve siyaha yakın... O yuzden bu sefer topazio tercih ettim.. Gayet mavi mavi durdu.. Melleri sabırsızlıkla bekliyorum)..

Son düzenleme:

nc neden oomaz onlar daha opak değil?benim gözüm koyu kahve hidrocor acmaz gibi geliyor bana..ya birde şu bc meselesi benim 8.50 solotica 8.70 ya rahat olmazsa.birde ben numaralı kullanıyorum.sol 1.00 sağ 1.25 ama arttı sanki...benimle aynı durumda olupta solotica kullanan varmı sorup duruyorum ama....

Kızlar ben yaklaşık 5 aydır solotica kullanıyorum, sabahdan akşama kadar gözümde oluyor. Ama bu aralar bir bulanıklık söz konusu neden olabilir acaba sizce:26:
batma olayı hiç yok ama bulanık bulanık görüyorum. suni göz yaşı kullanınca hemen geçiyor ama 5 dk sonra yine başlıyor. süresi bitmiş olamaz değil mi

İNanılmAaz Süper görünüyorlar !

Renginin zamanla açılma ihtimalini de katarsak topazioya karar verdiğim için kendimi tebrik ediyorum

Güle güle kullanın

sayın vetman sız bu konuda uzmansınız heralde:)bende lens almak ıstıyorum.daha dogrusu mecburum.burun estetıgı olucam ve gozluk takamıycam bı sure.astıgmatım ve 0.75 0.50 derecelerım.75 ın altına lens olmuyo dıyolar dogrumu.bıde ne kadar degısık terımler ısımler kullanılmıs forumda.hıcbırınden anlamıyorum.ben cesıdını markasını neye gore secıcem.gozlukcuye gıdıp ne ıstıyorum demelıyım bılemedım.lutfen bana yardımcı olun.(

yaa neden oyle soyluyosunkı.bılmıyorum ıste ogrenmek ıcın sordum!

bilmeyebilirsiniz tabi normal ama biraz topigi karistirsaniz soloticanin tum renklerini ogrenirsiniz resimlerini de gorursunuz bence once bir inceleyin gecmis sayfalara bakin
bir de sorus sekliniz "mel rengi ne ya" olunca biraz tuhaf geldi topikteki ilk paylasminiz boyle olunca.. :44:

maşallah ne kadar yakışmış öyle :) güle güle tak kaşın gözünde güzelmiş bence çok güzel bir kaynaşma olmuş :) bunlar aylıkmı yıllıkmı acaba?

ben uzun zamandır sophistic kullanıyorum çapı 14.5 çok rahat ediyorum
tabiki herkes gibi bende soloticalara bayılıyorum ve bir topazio almak istiyorum :) daha önce yıllık kullandım ama benim gözlerimi çok yordu
2 saatten fazla kullanamadım acaba çapı 14.2 olduğu için ben de 14.5 çapı olan sophistic kullandığım içinmi gözüme uyum sağlamadı yoksa başka bi sebebi olabilirmi? ne tavsiye edersiniz?

Kızlar bana bir yardım etseniz sizce neden olabilir bu bulanıklık :26:

Kızlar bana bir yardım etseniz sizce neden olabilir bu bulanıklık :26:

merhaba pixim zamanla sürekli lenseleri kullannanlarda gözle görünmeyen tırtu birikimi oluyor yada geciçi bir durum olabilir aosept isimli bir solusyon var onu alıp lenslerini sık sık dezenfekte etmelisniz lensleriniz düzelecektir:)

merhaba gibelek düşük derecelerde lens oluyor biz solotica lens kullanıyoruz şu an dünyada en doğal ve rahat kabul edilen marka ama farklı marklar istiyorsanız optiklerde bulabilirsiniz..

dediğim gibi piximcim aosept kullamanı tavsiye ederim:)

pufcum enfesolmuş güle güle kullan:))kaş gözde çok güzel maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…