Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çok yakışmış pufcum topaziolarınız enfes diyorum

Kızlar bana bir yardım etseniz sizce neden olabilir bu bulanıklık :26:

iyi temizledigine emin misin canim belki protein birikmistir vs sen bence lens kabini dezenfekte et ve lens solusyonunu degistir yeni bir tane ac opti-free replenish oneriyorum doktor da bana onu onermisti. Sonra lensleri yeni solusyonla iyice bir yika..

onun disinda lenste kuruma olabilir eger ekrana uzun sure bakiyorsan mesela goz kirpmayi bazen unuturuz oyle zamanlarda, o da kurutabiliyor. hatta sonra goz kirpinca berbat bir his oluyor ben de pek cok defa yasadim oradan biliyorum

veya direkt gozunle ilgili olabilir goz kurulugu vs.

bunlardan herhangi biri yol aciyor olabilir

teşekkür ederim iyi dezenfekte ediyorum aslında ama vetmanın dediğine göre tortu birikmiş olabilir. birde aosept'i deniyim ben, birde göz kurulğu var bende evet..

son zamanlarda grafite alan arkadaşlar vardı
lütfen resim yüklermisinizzzzzzz

evet biraz tuhafımdır:))aslında ben hiç araştırmadım,başlığı bile tam okumadan sadece lensle ilgili diye görüp bi bakayım dedim okadar.sanırım benim için yanlış bi alan oldu:)

ben ilk defa numaralı lens alıcam.önerebilceğiniz bi marka varmı.gözlerim kahverengi.en doğal hangi renk durur acaba

çok hoş durmuşlar topaziolar yıllıkmı aylıkmı acaba

Teşekkürrrr ederimm kızlarr... evet bende cok begendim topaziolarımı... bunlar yıllık... hidrocharm melleri merak ediyorum şimdiii... gelsin hemen resim eklicemm

Teşekkürrrr ederimm kızlarr... evet bende cok begendim topaziolarımı... bunlar yıllık... hidrocharm melleri merak ediyorum şimdiii... gelsin hemen resim eklicemm

hayırlı olsun mellerin canım
charme mellerin son halini çok merak ediyorum

ben ilk defa numaralı lens alıcam.önerebilceğiniz bi marka varmı.gözlerim kahverengi.en doğal hangi renk durur acaba

Solotica Hidrocor Ocre'yi öneririm. Çok doğal duruyor. Benim göz rengim koyu kahverengi olduğu için koyu yeşil, ela gibi duruyor. Numaralı olarak da alabiliyorsun.

ben rast gele alıyorum lenslerı we her aldıgım renkte cok dogal duruyo bende kmse anlamıo neguzl gozlerın war dıolar:))blmıolar lens oldgnu

soloticalarda çapı 14.2 olması 14.5 le arasında ne fark var acaba ? yani acaba benim gözüm 14.5 olan lenslerle çok rahat ama solotica da ben tuaf bi şekilde rahatsızım .. bunun sebebi ne olabilir??:44:

al benden de o kadar 2 tane solotıca lensım var aynı durumu yasyorum.cok yakınımı bıle bulanık gorur oldum.lensımı gayet temızliyorum,göz numaramda da sorun yok söylendıgı gıbı degıl bence en kötü freshlook da bıle böyle bı sorun yasamıyordum.bır de 1 yıllık bı lens hıc sanmıyoru 1 yıl gıdecegını bu sekılde bulanık gosterdıkce.hatta bazen sabah takıyorum işe gıdıyorum 2-3 saat sonra baslıyor bulanıklıgı

arzu abla yenı seri meller hakkında bılgı verırmısın cor meller gözde sarımsı duruyormu acaba . kızlar yenı mel alan varsa yorum yapablrmi acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…