- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.921
Eki Görüntüle 439094 Eki Görüntüle 439098
topaziolarım geldiiii.. Ilki gun ısığında flaşsız.. Ikinci resim flaşlı cekim.. Cok belirgin bi lens.. Yarında inş hidrocharm mellerim gelicek... Onunda resimlerini koyucam en kısa surede.. (gecen sene quartzo almıştım ama bende cok soluk bi gri durmustu.. Gözlerim koyu kahve siyaha yakın... O yuzden bu sefer topazio tercih ettim.. Gayet mavi mavi durdu.. Melleri sabırsızlıkla bekliyorum)..
Kızlar bana bir yardım etseniz sizce neden olabilir bu bulanıklık :26:
iyi temizledigine emin misin canim belki protein birikmistir vs sen bence lens kabini dezenfekte et ve lens solusyonunu degistir yeni bir tane ac opti-free replenish oneriyorum doktor da bana onu onermisti. Sonra lensleri yeni solusyonla iyice bir yika..
onun disinda lenste kuruma olabilir eger ekrana uzun sure bakiyorsan mesela goz kirpmayi bazen unuturuz oyle zamanlarda, o da kurutabiliyor. hatta sonra goz kirpinca berbat bir his oluyor ben de pek cok defa yasadim oradan biliyorum
veya direkt gozunle ilgili olabilir goz kurulugu vs.
bunlardan herhangi biri yol aciyor olabilir
bilmeyebilirsiniz tabi normal ama biraz topigi karistirsaniz soloticanin tum renklerini ogrenirsiniz resimlerini de gorursunuz bence once bir inceleyin gecmis sayfalara bakin
bir de sorus sekliniz "mel rengi ne ya" olunca biraz tuhaf geldi topikteki ilk paylasminiz boyle olunca.. :44:
Bende aynı şeyi söylüycektim bagetçim:) son zamanlarda freshlook hiç kullanmadım bilmiyorum bir gelişme varmı ama 15 sene önce kullanmıştım 1 çift freshlook inanılmaz rahatsızdı göz kapağımla beraber kalkıp göz kapağımın içine kaçmıştı bir kaç kez bir keresinde araba kullanırken oldu(tam ümidi kesmişken lensten bir süre sonra gözüm lensi atıyordu :))daha sonra bir yerde denedim yine rahatsızdı doğallığı geçtim rahatlık olarak soloticalarla boy ölçüşemez :)
Eki Görüntüle 439094 Eki Görüntüle 439098
topaziolarım geldiiii.. Ilki gun ısığında flaşsız.. Ikinci resim flaşlı cekim.. Cok belirgin bi lens.. Yarında inş hidrocharm mellerim gelicek... Onunda resimlerini koyucam en kısa surede.. (gecen sene quartzo almıştım ama bende cok soluk bi gri durmustu.. Gözlerim koyu kahve siyaha yakın... O yuzden bu sefer topazio tercih ettim.. Gayet mavi mavi durdu.. Melleri sabırsızlıkla bekliyorum)..
Teşekkürrrr ederimm kızlarr... evet bende cok begendim topaziolarımı... bunlar yıllık... hidrocharm melleri merak ediyorum şimdiii... gelsin hemen resim eklicemm
ben ilk defa numaralı lens alıcam.önerebilceğiniz bi marka varmı.gözlerim kahverengi.en doğal hangi renk durur acaba
Kızlar ben yaklaşık 5 aydır solotica kullanıyorum, sabahdan akşama kadar gözümde oluyor. Ama bu aralar bir bulanıklık söz konusu neden olabilir acaba sizce:26:
batma olayı hiç yok ama bulanık bulanık görüyorum. suni göz yaşı kullanınca hemen geçiyor ama 5 dk sonra yine başlıyor. süresi bitmiş olamaz değil mi
arkadaşlar istediğğim göz rengi bu hangi lense yakın
fx i ilk gördüğüm anda vurulmuştum bettyblue ya :)) hala da değişmedi fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?