- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.941
Eki Görüntüle 429913 Eki Görüntüle 429914 Eki Görüntüle 429915 Eki Görüntüle 429916 Eki Görüntüle 429917 Eki Görüntüle 429918
Eki Görüntüle 429921
işte hidrocor mellerimkendi göz rengimi de koydum fikir vermesi açısından:) Arzu ablaya çok teşekkür ediyorum tekrar
fx eyes heaven lenslerin siyah gözde durusu lensler çok rahat ve konforlu ve parlak mat değil arkadaşlar 2 ay bekliyorsunuz ama değer..
Eki Görüntüle 442588 resim kendi siyah gözümde duruşu videoda ekliycem ..:)
Eki Görüntüle 442591 macro çekim:)
fx eyes heaven lenslerin siyah gözde durusu lensler çok rahat ve konforlu ve parlak mat değil arkadaşlar 2 ay bekliyorsunuz ama değer..
Eki Görüntüle 442588 resim kendi siyah gözümde duruşu videoda ekliycem ..:)
Eki Görüntüle 442591 macro çekim:)
güle güle kullanın Arzu Hanımcım, çok yakışmış velakin mavisi süper ama iç taraftaki sarı hare fazla belirgin gibi geldi bana..o hare biraz daha koyu olsa mavinin tonu çok iyiymiş..
banada biraz pupili büyük geldi bagetcim:) topazioların pupilleri daha dar bizim soloticalarda onuda daralttırmak lazım bir daha ki sefere ama çok dar olursada görüşü etkiler diyor fx üreticileri..Birde benim soloticalarla önermediğim gibi aynen fx lerle boush lomp,renu ,fresh care kullanmayın yazmışlar şaşırdım çünkü bizde artık 3 yıldır soloticalarla aynı solusyonların batma yaptırdıgını yazmıştık aynı şeyleri fx cilerde söylediğine göre o solusyonları kullanmamak lazım sanırım lenslerin rengini soldurdukları için..
çok teşekkürler aslında biz bunu br arkadaşa yaptırttık bende merak edip bir tanesini denedim :)renk tonu daha koyultulabiliyor pupil boşluğu daraltılabiliyor isteğe bağlı tonlarla oynuyorlar ama biz standart istettik fx maceramız böylece başlamış oldu yanlız çok bekletiyorlar trulycim daha bekletirler 1 ay kadar seni ama mutlaka gönderiyorlar ondan şüphen olmasın :))..
Kizlar ben de hepinizi uyarmak istiorm bir konuda,ben de nc mel kullandim bir yil kadar rengi tonu gayet guzel memnunm fakat 6.ayinda fln batma yapmaya basladi.batiyor ve kayiyordu.hic umursamadm kullnmaya devam ettm.artik dayanilmaz olunca 2ay fln sonra doktora gittm.meger lens allerji yapmis ve gozkapagimin icinde papil seklinde olusumlar olusmus.tedavi oldm lens takmami da bir sure yasakladi dr.soylemek istedigim lenslerin renklerini cok sevioruz ama kendimizi korumuoruz,en ufak bi sikayetinizde bile lensi cikartin benim gibi diretmeyin .)
gün ışıgında fotograf katablrmısın buarada kendı göz rengın nedır yardımcı olabilirsen cok sevınırım sımdıden tesekkürler :)
tatlım yenı serımı bu ne zman aldın çook yakışmış buarada
arzu abla yenı seri meller hakkında bılgı verırmısın cor meller gözde sarımsı duruyormu acaba . kızlar yenı mel alan varsa yorum yapablrmi acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?