Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

fx eyes heaven lenslerin siyah gözde durusu lensler çok rahat ve konforlu ve parlak mat değil arkadaşlar 2 ay bekliyorsunuz ama değer..
resim kendi siyah gözümde duruşu videoda ekliycem ..:)

macro çekim:)

Son düzenleme:

güle güle kullanın Arzu Hanımcım, çok yakışmış velakin mavisi süper ama iç taraftaki sarı hare fazla belirgin gibi geldi bana..o hare biraz daha koyu olsa mavinin tonu çok iyiymiş..

çok teşekkürler aslında biz bunu br arkadaşa yaptırttık bende merak edip bir tanesini denedim :)renk tonu daha koyultulabiliyor pupil boşluğu daraltılabiliyor isteğe bağlı tonlarla oynuyorlar ama biz standart istettik fx maceramız böylece başlamış oldu yanlız çok bekletiyorlar trulycim daha bekletirler 1 ay kadar seni ama mutlaka gönderiyorlar ondan şüphen olmasın :))..

güle güle kullanın Arzu Hanımcım, çok yakışmış velakin mavisi süper ama iç taraftaki sarı hare fazla belirgin gibi geldi bana..o hare biraz daha koyu olsa mavinin tonu çok iyiymiş..

banada biraz pupili büyük geldi bagetcim:) topazioların pupilleri daha dar bizim soloticalarda onuda daralttırmak lazım bir daha ki sefere ama çok dar olursada görüşü etkiler diyor fx üreticileri..Birde benim soloticalarla önermediğim gibi aynen fx lerle boush lomp,renu ,fresh care kullanmayın yazmışlar şaşırdım çünkü bizde artık 3 yıldır soloticalarla aynı solusyonların batma yaptırdıgını yazmıştık aynı şeyleri fx cilerde söylediğine göre o solusyonları kullanmamak lazım sanırım lenslerin rengini soldurdukları için..

Son düzenleme:

hımm..fx alırken ya konfor ya estetik diycez öyleyse..valla yine söylüyorum mavinin tonu muhteşem..size de çok yakışmış..

Kizlar ben de hepinizi uyarmak istiorm bir konuda,ben de nc mel kullandim bir yil kadar rengi tonu gayet guzel memnunm fakat 6.ayinda fln batma yapmaya basladi.batiyor ve kayiyordu.hic umursamadm kullnmaya devam ettm.artik dayanilmaz olunca 2ay fln sonra doktora gittm.meger lens allerji yapmis ve gozkapagimin icinde papil seklinde olusumlar olusmus.tedavi oldm lens takmami da bir sure yasakladi dr.soylemek istedigim lenslerin renklerini cok sevioruz ama kendimizi korumuoruz,en ufak bi sikayetinizde bile lensi cikartin benim gibi diretmeyin .)

standart 5mm pupil mi oluyor canim? evet o kisim biraz genis olmus ama olsun, renk cok guzel ben cok begendim. benim pupil 3.8 mm olacak.
1 ay daha mi bekletirler diyorsun, yani 3 ay mi olacak toplam.. yok canim o kadar bekletmezler zannetmiyorum. 9 hafta diyorlar maksimum. zaten ben 2 aydir bekliyorum. 3-4 gun de gelis sureci iste maksimum bir 10 gun daha beklerim heralde gibi geliyor bana..
telefonla laboratuarlarini arayip sorabiliyormusuz ne alemde diye. bitmek uzereyse falan soyluyorlarmis. olmadi yarin arayayim diyorum :)

bende de olmustu o canim berbat bir his, uzun sure lens takamadim. nasil bir tedavi uyguladilar sana?

gün ışıgında fotograf katablrmısın buarada kendı göz rengın nedır yardımcı olabilirsen cok sevınırım sımdıden tesekkürler :)

Daha önce yazmıştım gün ışığında anlaşılır resim çekemedim bi türlü ela gibi çıkıyor nedense bu dda gece ve flaşla çekilen bi resimden.Aynen Luthien'in eklediği resimlerdeki ton gün ışığında ve benim gözlerim direkt kahverengi ne açık ne koyu.

arzu abla yenı seri meller hakkında bılgı verırmısın cor meller gözde sarımsı duruyormu acaba . kızlar yenı mel alan varsa yorum yapablrmi acaba :)

yeni seri gözde sarımsı durmuyor canım en son alanlardan biride benim rengi açık olmamasına rağmen güzel ve doğal bir yeşil ben memnunum

vetmancım ceee deyip kaçıyorum ama bi sorum var pek vaktim olmuyor foruma sık girmeye ben yeşili biraz belli olan bir lens istiyorum mavi de olabilir ama istediğim yeşili alırsam daha mutlu olacagım...
Icemınt yada charm ıce olabilir diye düşünürken aklıma ıcemınt ve cyrstallerin aylıkları geldi şimdi aklıma takılan sorularımı sıralamak gerekirse ıcemınt gözde bulanık duruyormu? baktığım resimlerde çok net berrak bir tonu yok gibi geldi? tam olarak rengi nedir? hani balık gözü gibi bi tonu varsa onu eleyeceğim direk :) charm ıceın rengi yadırganacak derecede açıkmı sence ? çok açık istemiyorum ben orta tonda belli olacak kadar bi yeşil aslında istediğim...son olarak cyrstal ve ıcemıntin aylıklarının tam olarak renk tonları nedir ? daha çok hangisi maviye hangisi yeşile yakın onu soruyorum...
Vereceğin cevaplara göre arasından bi lens seçip alacağım bi aylık bir yıllıkda alabilirim ama artık aradığım rengi bulmak istiyorum inş. bu defa tuttururum

kızlar size bişey sormak istiyorum net bişey söylerseniz sevinirim :) ben amazon un gri ve lagoon green i kullandım fakat herkes çok fazla farketti lens olduğunu çünkü gözde çok bombeli duruyor yani çok şiş duruyor. solotica hidrocor mel almak istiyorum ela olsun istiyorum.gözlerim koyu kahverengi.mel de bombeli dururmu yoksa doğal mı durur acaba ? bide eğer kullanan varsa çok çok yakından tek gözünü çekip koyabilir mii ? :) teşekkürler şimdiden :)

bide solotica lar için gidip bi optikciye sordum ve biz satıyoruz dedi yani fiyatınada 50 60 tl gibi bişeyler dedi sahte olma gibi bi ihtimalii varmıdırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…