- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.961
bide solotica lar için gidip bi optikciye sordum ve biz satıyoruz dedi yani fiyatınada 50 60 tl gibi bişeyler dedi sahte olma gibi bi ihtimalii varmıdırr
Eki Görüntüle 443161 bunun gibi durur mu acaba ? bide fotoğrafın yüklendiğinden emin değilim
,ikisi ısıksız odada cekildi cok koyu cıkmıskuzenimin cor verdeleri
Eki Görüntüle 443445 Eki Görüntüle 443444 Eki Görüntüle 443443 Eki Görüntüle 443442
yeni seri gözde sarımsı durmuyor canım en son alanlardan biride benim rengi açık olmamasına rağmen güzel ve doğal bir yeşil ben memnunum
vetmancım ceee deyip kaçıyorum ama bi sorum var pek vaktim olmuyor foruma sık girmeye ben yeşili biraz belli olan bir lens istiyorum mavi de olabilir ama istediğim yeşili alırsam daha mutlu olacagım...
Icemınt yada charm ıce olabilir diye düşünürken aklıma ıcemınt ve cyrstallerin aylıkları geldi şimdi aklıma takılan sorularımı sıralamak gerekirseıcemınt gözde bulanık duruyormu? baktığım resimlerde çok net berrak bir tonu yok gibi geldi? tam olarak rengi nedir? hani balık gözü gibi bi tonu varsa onu eleyeceğim direk :) charm ıceın rengi yadırganacak derecede açıkmı sence ? çok açık istemiyorum ben orta tonda belli olacak kadar bi yeşil aslında istediğim...son olarak cyrstal ve ıcemıntin aylıklarının tam olarak renk tonları nedir ? daha çok hangisi maviye hangisi yeşile yakın onu soruyorum...
Vereceğin cevaplara göre arasından bi lens seçip alacağım bi aylık bir yıllıkda alabilirim ama artık aradığım rengi bulmak istiyorum inş. bu defa tuttururum
fx.custom lensler hakkında biraz bilgi vermek ıstıyorum..amerıkada okuyan kız arkım yazın 2 adet fx sipariş ettı..1 tanesinde resim yolladı.ınternetten bulduğu bir göz renginni yolladı..diğeri ise sitede satılan mavı tonunu sipariş etti...lensler akşam makyajla falan hoş guzel duruyor yanı bır eglenceye gezmeye gıdersenız gece guzel fakat gunduz mumkun değil takamazsınız..zombıee görüntüsü verıor şahsen kendıme denedım ve kendımden korktum:).arkadaşımdada öle durdu...gece makyajla hoş duruyor ama tabıkıde görenleri hayrete düşürecek kadar doğal değil...ama gunduz mumkun değil takamadı..kendı gözumdede denedımm..zombıe göruntusu var...korkunç gösterıyor..şimdi olumsuz yorumlar alacağımı biliyorum.herkes eleştirecek..sizde güzel durmadıysa bizde öyle duracak halı yok dıyecekler:))).ama emın olun ben sadce gördüğümü söylüyorum..hatta lensaholics yabancı lens forum sıtesıne girerseniz ordakı yorumları okuyabilirsiniz..:)..kısacası çok doğal durmuyor sevgılı ark.lar.ayrıca çok kalın bır lens zaten alanlar daha takmadan elde duruşuyla anlayacak.bu arada zamanla renginde akma oluyormuş..bu durumda fırmaya tekrar yolluyorsunuz lensleri..boyayıp geri yolluyorlar
zombi gorunumu cilt alt tonuna vs uyum saglamadiginda ortaya cikiyor. gece gunduz fxeyes lenslerini takanlari da biliyorum o yuzden fxeyes zombi gibi duruyor sekline bir genellemeye tabi ki karsi cikiyorum. bir ornekten yola cikip boyle genelleme yapmak ve fxeyes hic dogal degil demek sacma olur bence. bir de korkunc demissiniz yani freshlook'a korkunc diyorum ben de mesela, ustune para verseler takip sokaga cikmam :) herkesin kendi tercihi.
cilt rengine uymadigi zombi goruntusu verdigi durumlarda (ki kendi sitelerinde bile bu uyari var, aynen boyle "zombi" ismi de geciyor hatta o uyarida), lensleri geri yollayip rengi koyultabilme secenegi oluyor. mesela sizin cilt alt tonunuz sari ise, teniniz beyaz olsa da sac renginiz kahve ise en basitinden, cok acik mavi/yesil lensleri tasiyamayabilirsiniz. en riskli olan renkler mesela heaven, jazmine, light blue grey, betty blue vs vs buyuk ihtimal 3-4 ton koyultulmasi gerekiyor gunluk kullanim icin. youtube'da da acip bakarsaniz fxeyestan siparis vermis, zombi gibi durdugunu gorup yeniden boyatmis sonra da seve seve kullanan cok kisi var. diger tonlarda standart rengi begenip kullanan da cok kisi var.
zamanla renkte akma olursa da aynen dediginiz gibi tekrar boyuyorlar ucret talebi yok. ama illa ki olacak diye bir durum da yok.
kalin oldugu dogru sonucta goz rengiyle hic karismayan tamamen opak bir lens. cok rahat olmayabilir, veya hassas gozler icin gunluk takilabilecek bir lens olmayabilir (ki bunu yapani da biliyorum aslinda ama ben kendimden o performansi beklemiyorum). ben de siparisimi verdim yakin zamanda elime gececekler, o zaman konforu rengi vs hakkinda detayli bilgi verebilirim ama su an hala beklemedeyim. ama ozel gunlerde guzel bir makyajla harika dogal durabilecek bir lens bence, yoksa kimse onca para verip almazdi, bir kez alan baska rengini siparis etmezdi, alanlar gozu rahatsiz ettigini belirtir her forumda bas bas bagirirlardi, o sirket de yillar icinde bu kadar buyumezdi diye dusunuyorum. sizi bir de bu acilardan bakmaya davet ediyorum. arkadasinizin lensini denediginiz ve memnun kalmadiginiz icin bence sizde cok buyuk bir onyargi olusmus. bu topikte de fxeyes kullananlar var lutfen onlarin resimlerine bakip yorumlarini da okuyun derim.
fxeyes'a email atmistim buraya yazdiktan sonra kizlar, boyamasi bitmis simdi kalite kontrole gidiyormus, haftanin sonunda da kargoya verilecekmis :) cok sevindim, iple cekiyorum
aosept veya cibanın solusyonlarını öneriyorlar solocare aqua kullanabilirsiniz :)Arzu abla hangı slousyonu onerıyorlar soylermısın ondan alayım hemen mellerim gelmeden hazırlayım
yeni seri gözde sarımsı durmuyor canım en son alanlardan biride benim rengi açık olmamasına rağmen güzel ve doğal bir yeşil ben memnunum
vetmancım ceee deyip kaçıyorum ama bi sorum var pek vaktim olmuyor foruma sık girmeye ben yeşili biraz belli olan bir lens istiyorum mavi de olabilir ama istediğim yeşili alırsam daha mutlu olacagım...
Icemınt yada charm ıce olabilir diye düşünürken aklıma ıcemınt ve cyrstallerin aylıkları geldi şimdi aklıma takılan sorularımı sıralamak gerekirseıcemınt gözde bulanık duruyormu? baktığım resimlerde çok net berrak bir tonu yok gibi geldi? tam olarak rengi nedir? hani balık gözü gibi bi tonu varsa onu eleyeceğim direk :) charm ıceın rengi yadırganacak derecede açıkmı sence ? çok açık istemiyorum ben orta tonda belli olacak kadar bi yeşil aslında istediğim...son olarak cyrstal ve ıcemıntin aylıklarının tam olarak renk tonları nedir ? daha çok hangisi maviye hangisi yeşile yakın onu soruyorum...
Vereceğin cevaplara göre arasından bi lens seçip alacağım bi aylık bir yıllıkda alabilirim ama artık aradığım rengi bulmak istiyorum inş. bu defa tuttururum
slm kızlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı hazır yazmışken charm melleriminde resminii yükliim dedim eski seriler daha açık daha tuba büyüküstünnküler gibiymiş şimdikiler koyu bayaa ama günlük kullanmda süper ötesii çok doğal beni en çok haresi tedirgin etmiştii ama ben ençokta haresini sevdim ama renk dediğim gibi eskisi gibi olsaymış keşkeşimdilk all in one solusyonda birz daha açılıoo gün geçtikçe umarım dahada güzelleşir Eki Görüntüle 443822
aosept veya cibanın solusyonlarını öneriyorlar solocare aqua kullanabilirsiniz :)
YAKAMOZCUM:)nc mellerinle resim eklemedin hala :))ıcemintin aylığı yok sadece yıllığı var ve nc ıcea benziyor tek farkı bazen yeşilede dönüyor.cristale gelince hem aylığı hemde yıllığı mevcut aylık crstal daha mavimsi charm ıcela çok benziyor yıllık cristal daha yeşilimsi sen yeşil istiyorsan o zaman cristal öneririm charm ıce olsun solflex aylık cristaller olsun bunlar mavimsi...
QUOTE]
evet canım ya foruma yeni griyorum seminer okul bebek derken pek vakit bulamıyordum girmeye :) ekliycem ama söz hatta şimdi çekeyim bugün yarın eklerimıcemıntin aylığı var sanıyodum ben cyrstalin aylığı daha çok yattı sanki kafama yıllığının rengi istediğim yeşile göre açık geldi biraz ...bu arada opak değil değilmi canım solflex ? opak lensleri kullanamıyorum ben ona göre alayım...ıcemınt peki yeşile mi dönük maviye mi canım?
teşekkürler cevaplar için :) benim amazon grilerim çok şiş duruyodu gözümde yani bakınca direk anlaşılıyodu uzaktan bile 0.o hidrocor mel ler gözümün üstüne tam oturur mu acaba ? yani şişlik olur mu ? :/
Eki Görüntüle 444923 yani mesela bu renk bişey istiyorum ? açık kahve ela birazda yeşil gibi durucak bişey. ama mel ler gerçek göz kadar doğal dururmu acaba bunu merak ediyorum ? bide sadece göz rengini biraz açan lensler varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?