- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.981
vetmancım wrlensteki solflex mel resimleriymiş bunlar sende varmı solflex mel? aynen bu tondamı duruyor yeşili baya belirgin görünüyor burda böyle ise solflex mel alayım diyorum ...gelecekse beklerim canım bu arada?[/QUOTnc
nc mellerin harika olmuş gerçekten kimse kendi gözünden ayırt edemez:)
soflex soloticalar opak var hepsi mevcut beklemeye gerek yok:) mel verde cristal topazio hepsi var
resimler solflex 3 aylık nc mel modeli
Eki Görüntüle 445347
Eki Görüntüle 445348 Eki Görüntüle 445356
vetmancım wrlensteki solflex mel resimleriymiş bunlar sende varmı solflex mel? aynen bu tondamı duruyor yeşili baya belirgin görünüyor burda böyle ise solflex mel alayım diyorum ...gelecekse beklerim canım bu arada?[/QUOTnc
nc mellerin harika olmuş gerçekten kimse kendi gözünden ayırt edemez:)
soflex soloticalar opak var hepsi mevcut beklemeye gerek yok:) mel verde cristal topazio hepsi var
Eki Görüntüle 445347
Eki Görüntüle 445348 Eki Görüntüle 445356
vetmancım resimden süper görünüyolar bendede böyle durur inş. bu arada opak var demişsin solflex mel opak mı? değildir inş. ya opak kullanamıyorum ben... Mailimden yazıcam canım ben sana ...
Eki Görüntüle 445784
benimki baya eski seri gerci, ben de yeniden almayi dusunuyorum suresi doldugunda.
tam anlamıyla bayıldımm ! gerçekten çok güzel. Mel dimi bunlar ? bide gerçek göz rengin neydi ? :) çok yakışmış sanaEki Görüntüle 445784
benimki baya eski seri gerci, ben de yeniden almayi dusunuyorum suresi doldugunda.
o zaman semihacım charm mel önericem size tarifinize charm mel uyuyor:)Uzman olmuş arkadaşların dikkatine gözlerim açık kahve, çok değil medium brown dedikleri orta kahvelikte..Geçen rainbow light hazel aldım ama gözümde okadar koyu ve bulanık durduki anlatamam size hareside yoktu ve aşırı bulanık görüyordum iade ettim..Şimdi aklımda Solotica var Hidrocharm ocre mi yoksa mel mi karar veremedim.Ela hastasıyım ama gözümdede belli olsun istiyorum ve hareli olmalı yoksa diğerleri bulanık duruyor benc.Acaba ocre gözümde belli olmazmı diye korkuyorum çünkü rainbow light hazel de internette resimlerde gayet acık duruyordu ama gözümde belli bile olmadı hatta okadar bulanıktıki arkadaslarım kendi gözün daha belli duruyor dediler:))
Kızlar hidrocor verde marine mı daha acık yoksa azul mu?
Yardımcı olursanız sevinicem.
tam anlamıyla bayıldımm ! gerçekten çok güzel. Mel dimi bunlar ? bide gerçek göz rengin neydi ? :) çok yakışmış sana
tesekkur ederim :) evet canim hidrocor mel, kendi goz rengim de koyu kahve
tam anlamıyla bayıldımm ! gerçekten çok güzel. Mel dimi bunlar ? bide gerçek göz rengin neydi ? :) çok yakışmış sana
trulcuğum gerçekten mükemmeller dediğin kdr da rahat görünüyor bu seri eski peki yeni seride aynı bunun gibimi hayatım bide bu hangi seri tam adı ne haresiz görünüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?