Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Uzman olmuş arkadaşların dikkatine gözlerim açık kahve, çok değil medium brown dedikleri orta kahvelikte..Geçen rainbow light hazel aldım ama gözümde okadar koyu ve bulanık durduki anlatamam size hareside yoktu ve aşırı bulanık görüyordum iade ettim..Şimdi aklımda Solotica var Hidrocharm ocre mi yoksa mel mi karar veremedim.Ela hastasıyım ama gözümdede belli olsun istiyorum ve hareli olmalı yoksa diğerleri bulanık duruyor benc.Acaba ocre gözümde belli olmazmı diye korkuyorum çünkü rainbow light hazel de internette resimlerde gayet acık duruyordu ama gözümde belli bile olmadı hatta okadar bulanıktıki arkadaslarım kendi gözün daha belli duruyor dediler:))

ocre göz rengimi kapar diye düşünüyorum bide koyu kahve gözlerim var. Mel tam olucak gibi düşünüyorum ama şişlik durmasındanda korkuyorum

yani zaten kahverengi. ocre de biraz kahve gibi. mel tam oturur diye düşündüm. mel kullanan varsa lütfen bi fotoğraf paylaşabilirmisinizz

o zaman semihacım charm mel önericem size tarifinize charm mel uyuyor:)
Kızlar hidrocor verde marine mı daha acık yoksa azul mu?
Yardımcı olursanız sevinicem.

hıdrocor marine bir iki ton daha açık lindseycim:)

tam anlamıyla bayıldımm ! gerçekten çok güzel. Mel dimi bunlar ? bide gerçek göz rengin neydi ? :) çok yakışmış sana

trulcuğum gerçekten mükemmeller dediğin kdr da rahat görünüyor bu seri eski peki yeni seride aynı bunun gibimi hayatım bide bu hangi seri tam adı ne haresiz görünüyor :)

trulcuğum gerçekten mükemmeller dediğin kdr da rahat görünüyor bu seri eski peki yeni seride aynı bunun gibimi hayatım bide bu hangi seri tam adı ne haresiz görünüyor :)

hidrocor mel :) evet haresiz, cogu kisi haresiz begenmez ama ben seviyorum. zaten rahat olmasi benim icin ilk kriter, gozlerim asiri hassastir :/

Arzu Hanım sağolsun cor mellerimi aldım,her zamanki gibi çok güzeller ve daha da güzelleşcekler süresi geçenleri atmadım çünkü ordan biliyorum çok güzel duruyor,bana daha yeşilimsi pek gelmedi belki daha tam rengini almadığı için,ama daha doğallaştığı kesin solotica çok doğallaştırmış lensleri,charme mel i resimlerde gördüm sadece ama onlar da baya doğal görünüyor onları da aklıma kazıdımArzu Hanım herzamanki gibi çok nazikti ona da burdan teşekkür ediyorum hemen elime sorunsuz ulaştı lensler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…